Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugun oructum Rabbım nasip ederse yarında 3 günü tamamlicam inşallah 13 ünde regli olucam belki 13 üne kadar devam edebilirim. Çok güzel geçiyor sporumu da yapıyorum.

Sabah yok
Oglen yok

Akşam
sulu köfte 2 tabak yedim. Çok. Acıkmış im
2 kaşık pilav
1 büyük kase corba
1 litre su

Kaçamağı açıklıyorum
Cips inanılmaz özlemişim napim

Leslie 30 dakka 2 mile

Su 1 litre

Canım benim, normalde çok beceriklidir itiraf edeyim yaptı mı benden güzel iş yapar eli hızlıdır benim elim yavaş güzel yaparım ama mesela ben 1 saatte yapıyorsam bir işi o aynı işi 15 dkda yapar
...
Yapmadı mı yaptı aylık baş ağrısı dönemlerimde çamaşır bile astı cam sildi komşuları umursamadan
(Bunları neden yazıyorum çünkü hayatta en korktupum şey kul hakkı yemek o nedenle hakkını vereyim)
.....
Ama sanki şu virüs muhabbeti çıktı çıkalı bi değişik oldu tamam anlıyorum evde bunaldı çünkü yönetici pozisyonunda çalışan sosyal biri, e bir de şu an cebimizde sadece 150 tl var söylemesi ayıp
Bankalar takibe aldı, içinde para olan kartımızı kullanamıyoruz, elektrik su mutfak,bir de araba taksidimiz var tam mart başı bşlayacaktı ki olay patladı.....
Tamam bunlar ok ama sadece istediğim yanıma oturuo başımı okşaması geçer hallederiz inşallah dese yeter benim için
Ya da biz sağlıklı olalım gerisi hallolur dese ya da hiçbir şey demese de olur oturup sarılsa yine yeter
Ben de genç bir kadın olarak çok mu şey istiyorum soruyorum size

O yastıklardan almıştık seneler önce, rahmetli kaynanam bu ne biçim yastık deyip ortadan ikiye kesmiş, birde kılıf dikmişti. Çocukların yatağı duvara bitişik üşürler diye duvara dayıyorduk , benzerlerinden aldım, yüksek geldi. Nihayet alçak gönlüme göre buldum, çok rahatım

Aynen öle canm başin o an felç ge ciriyor resmen hele. İlacını içmessen hayattan kopuyosun migren böle bisi evet. Okdar ağriyor ki o an kafamı duvara vurayimda beynim yerinden çıksın istiyorum
Elhamdülillah bende migren yok, senede bikac sefer gelir, onuda dua ede ede ben çağırdım.
Bikaç yerde bi yazıya denk geldim, Peygamberimiz, başı ağrımayan bizden deyildir, demiş. Acaba gerçekten baş ağrısı mı yoksa sıkıntı dan mı bahsedildi anlamadım orasını. Hiç başım ağrımazdı. Üzülürdüm, neden başım ağrımıyor diye.
Kızımda, eşimde ve eşimin sülalesinde çoğunda var.
Allah hepinize şifa versin, hafif gelsin yoklayıp gitsin

Çok şey istemiyorsun da adamın içinde farklı fırtınalar kopuyor demekki? Ha bu demek deyilki sen onun stres topusun. Onun düşündüğünü elbet sende düşünüyorsun. Lâkin odun yine odundur, ağaca çevrilmez. Kendi haline bırak, sende nasıl mutlu olacaksan öyle yap

Bu arada ben şokk
Az önce ben iş yaparken geldi tamam bırak yoruldun sen de yat dinlen sabah ben kalkınca süpürürüm demez mi
Sabah bizden önce kalkıyor da
Oh maşallah
Az önce odun yazmıştım, küçük enişteden özür diliyorum

Öyle yapmaya çalışıyorum zaten,kelimesi kelşmesine katılıyorum, sizlerin görüşü de benim için altın değerinde, çünkü herkes farklı tecrübelerle bir yaşa geliyor

Oh maşallah
Az önce odun yazmıştım, küçük enişteden özür diliyorum
Yok canım odunluğunu ben ona da söylüyorum sen nasıl böyle odun oldun ya diyorum , beni kandırdın romantiğim diye odunsun işte diyorum tabi bu makyaj yaptığımda ya da saç baş kıyafet neyse işte yaptığımda, oğlum ; annecim çok güzel olmuşsunnnn dediği zaman , bak gör 3 yaşındaki çocuktan örnek al diyorum şakasınaama tabi içinde cidsiyet de barındıran bir şaka

aradaki farkı unutmuşsun sen kadınsın o erkek
Sen kadın olarak düşünüyorsun o erkek olarak... Adamların eğer aklı özellikle maddi açıdan meskulse zordaysa dünya yansa umurunda olmaz. Aslında gene dolaylı yoldan düşünürsen gene sizi düşünüyor evini düşünüyor. Bence üstüne gitme ve çok beklentiye girme bu zor zamanlarda. Aksine senin onu motive etmen lazım. Allah yardım. Eder allahtan umut kesilmez falan falan. İdare et canm
evet inan 3 haftadır verdiğim kilo tatmin etmedi beni. 7 leri görünce mutlu olucam.
İnanırım vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…