Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet, iyiyim bugün, gece su içip yattım, niyetimi sabah kalkınca yaptım.
Sen nasıl oldun
Bugün içim bulanıyor. Sorun olmazsa çakma su diyetine devam. Davul çalsan uyanmayan ben oğlumun yataktaki hareketine uyandım. 12 gibi yattım 4 gibi uyandım. Başı yastığa değmeden uyuyan ben uyumak için cebbelleştim. Su diyeti yapanların ortak sorunu uyku problemiydi. Bugün eşim evde pazara gitmeyi düşünüyorum. Bugün bide ayran ekleyim diyorum yada dışardan kefir alayım. Hem bağırsaklarada destek olur.
Hafif bi baş ağrısı var ama sebebi küçük oğlan. 1 saattir wc de oturuyoruz. Her türlü pisliği yapıyor az sonra kafamı duvarlara vurucam yeter artık diye. İçeri görürsem gözümden kaçtığı an yapacak.

Evet, bende su orucu yaparken uykum hafiflemişti, şimdide hafif, namaza saat kurmadan kalkabiliyorum.
Acaba bezi bıraktırmak için erkenmi? Biraz dahamı beklesen, çok yıpranıyorsun

Edeceğiz artık bakalım napalım.

Evet, bende su orucu yaparken uykum hafiflemişti, şimdide hafif, namaza saat kurmadan kalkabiliyorum.
Acaba bezi bıraktırmak için erkenmi? Biraz dahamı beklesen, çok yıpranıyorsun
Bu kadar zamanım olmaz bi daha haziranda 6 yaş olacak. Bilmiyorum. Çok yorgunum ama psikolojik olarak

Bu kadar zamanım olmaz bi daha haziranda 6 yaş olacak. Bilmiyorum. Çok yorgunum ama psikolojik olarak

tatlım biraz sabır gerekecek o zaman. haklısın çok yorucu bir süreç. ama uğraşacaksın mecbur.

bu arada sen çalışmaya başlayınca küçüğe kim bakacak?

valla ben de çok bunaldım sanırım. herşey çok sıkıyor beni. hiçbir şeyin tadı yok. üzerimde ağırlık var.
yeşilçay içiyorum şimdi. onun bile tadı yok

Hayırlı kandiller kızlar
Oruç tutanları Rabbım kabul etsin inşallah.
Ben 30 dakikalık leslie mi yaptım. Şimdi uzanıyorum. Leslie den sonra tartildim ben shokkk shookkkk
78 i gördüm. 78.9 çıktım çok. Şükür 3.5 kilo kaldı 75 e dussemde yeni hedef belirlesem

Allah kolaylık versin canım. Kızım da geçen gün bez kaşındırıyor dedi, çıkardık. Saat 11’den 18’e kadar hiç çiş yapmadı biliyor musun Tuvalete yapmamak için o kadar saat tuttu, bez takınca yaptı. 30 aylık şu an.
Kuzenim çocuk doktoru 36 aylıkken hazır olacak kasları, erken diyor. İki çocuğuna da 36.ayda bıraktırmış. Ama etraf soruyor daha bırakmadınız mı diye. Bunalıyorum laf anlatmaktan. Bir de kızım doğduğundan beri gece hiç çiş yapmaz. Bazen 12 saat boşuna bezle kapalı duruyor poposu hava alsın istiyorum. Of Allah yardımcımız olsun

Ayy Kızlar ben yine çiş mevzusuna daldım gittim. Özür diliyorum
Bu sabah da 96.2 çıktım. Markete gidebilsen detoks karışımı yapacağım ama korkudan çıkamazıyordum evden

Hadi gözün aydın olsun canım

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı Kandiller ♡
Rabbim bu mübarek günün hürmetine dualarimizi kabul etsin. ...Aminnnn

1 aydır yoktum meydanda Malum korona var ve bizde düzen tamamen değişti
İlk 2 hafta temizlikyapmaktan benimde büyük kızında elleri yara oldu resmen
Eşim kronik hasta olduğu için ( yüksek tansiyon ) iş bulma şansı olmadığı gibi birde sokağa çıkma yasağı çıktı başıma

1 aydır evden bir kere bile çıkamadım bugüne kadar Eşimin ilaciyla alakali sıkıntı olunca bugün mecbur hastaneye gittik ve baya gerildim eve girene kadar şansa hastane çok sakindi ( özel olunca ) ama bahtsız bedevi olarak az ötede 2 kovidli hasta varmış onu duyunca resmen nefesim kesildi arada baya mesafe olunca )
Eve gelince de hemen kendimizi komple dezenfekte ettik ve an itibariyle en az 1 ay çıkmam bir daha

Günlük rutinimiz olarak cok sıkı dikkat edemesem de iki öğün besleniyoruzçok abartmadan tabi her daim sebze falan bulamıyorum yalan yok arada makarna da yediğim oluyor
Şükür Kilo almamisim ama vermedim de

Bu arada 1 haftadır yine büst gibiyim omuzlarim yine tuttu ve bu korona yüzünden doktora gidip tekrar iğne olamıyorum mikrop kaparim korkusuna mecbur ağrı kesici ve kas gevşetici kremlerle idare ediyorum
Ev işleri de yine büyük kızıma kaldı hatta Allah razı olsun yikanirken zorlanıyorum diye geçen beni yıkadı hatta birde dalga geçiyor bak önceden sen beni yikiyordun şimdi sıra bende yok kipirdama bak citilerim seni diye

Evdekilere uzulmesinler diye geçti diyorum ama ağrılar fena Sanirim bir hafta 10 günü bulacak bu kez gecmesi ama yinede herşeye rağmen şükür bu günümüze diyorum ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…