Nasılsın bugün. OruçlumusunKandilimiz mübarek olsun inşallah
Evet, iyiyim bugün, gece su içip yattım, niyetimi sabah kalkınca yaptım.Nasılsın bugün. Oruçlumusun
Bugün içim bulanıyor. Sorun olmazsa çakma su diyetine devam. Davul çalsan uyanmayan ben oğlumun yataktaki hareketine uyandım. 12 gibi yattım 4 gibi uyandım. Başı yastığa değmeden uyuyan ben uyumak için cebbelleştim. Su diyeti yapanların ortak sorunu uyku problemiydi. Bugün eşim evde pazara gitmeyi düşünüyorum. Bugün bide ayran ekleyim diyorum yada dışardan kefir alayım. Hem bağırsaklarada destek olur.Evet, iyiyim bugün, gece su içip yattım, niyetimi sabah kalkınca yaptım.
Sen nasıl oldun
Evet, bende su orucu yaparken uykum hafiflemişti, şimdide hafif, namaza saat kurmadan kalkabiliyorum.Bugün içim bulanıyor. Sorun olmazsa çakma su diyetine devam. Davul çalsan uyanmayan ben oğlumun yataktaki hareketine uyandım. 12 gibi yattım 4 gibi uyandım. Başı yastığa değmeden uyuyan ben uyumak için cebbelleştim. Su diyeti yapanların ortak sorunu uyku problemiydi. Bugün eşim evde pazara gitmeyi düşünüyorum. Bugün bide ayran ekleyim diyorum yada dışardan kefir alayım. Hem bağırsaklarada destek olur.
Hafif bi baş ağrısı var ama sebebi küçük oğlan. 1 saattir wc de oturuyoruz. Her türlü pisliği yapıyor az sonra kafamı duvarlara vurucam yeter artık diye. İçeri görürsem gözümden kaçtığı an yapacak.
Edeceğiz artık bakalım napalım.aradaki farkı unutmuşsun sen kadınsın o erkek
Sen kadın olarak düşünüyorsun o erkek olarak... Adamların eğer aklı özellikle maddi açıdan meskulse zordaysa dünya yansa umurunda olmaz. Aslında gene dolaylı yoldan düşünürsen gene sizi düşünüyor evini düşünüyor. Bence üstüne gitme ve çok beklentiye girme bu zor zamanlarda. Aksine senin onu motive etmen lazım. Allah yardım. Eder allahtan umut kesilmez falan falan. İdare et canm
İnanırım vallahi
Bu kadar zamanım olmaz bi daha haziranda 6 yaş olacak. Bilmiyorum. Çok yorgunum ama psikolojik olarakEvet, bende su orucu yaparken uykum hafiflemişti, şimdide hafif, namaza saat kurmadan kalkabiliyorum.
Acaba bezi bıraktırmak için erkenmi? Biraz dahamı beklesen, çok yıpranıyorsun
Bu kadar zamanım olmaz bi daha haziranda 6 yaş olacak. Bilmiyorum. Çok yorgunum ama psikolojik olarak
Baba babanne paslaşacak eşim vardiyalı çalışıyortatlım biraz sabır gerekecek o zaman. haklısın çok yorucu bir süreç. ama uğraşacaksın mecbur.
bu arada sen çalışmaya başlayınca küçüğe kim bakacak?
Baba babanne paslaşacak eşim vardiyalı çalışıyor
Bol. Dua canmvalla ben de çok bunaldım sanırım. herşey çok sıkıyor beni. hiçbir şeyin tadı yok. üzerimde ağırlık var.
yeşilçay içiyorum şimdi. onun bile tadı yok
Allah kolaylık versin canım. Kızım da geçen gün bez kaşındırıyor dedi, çıkardık. Saat 11’den 18’e kadar hiç çiş yapmadı biliyor musunBu kadar zamanım olmaz bi daha haziranda 6 yaş olacak. Bilmiyorum. Çok yorgunum ama psikolojik olarak
Allah yardımcın olsun canımBu kadar zamanım olmaz bi daha haziranda 6 yaş olacak. Bilmiyorum. Çok yorgunum ama psikolojik olarak
Niyekivalla ben de çok bunaldım sanırım. herşey çok sıkıyor beni. hiçbir şeyin tadı yok. üzerimde ağırlık var.
Hadi gözün aydın olsun canımHayırlı kandiller kızlar
Oruç tutanları Rabbım kabul etsin inşallah.
Ben 30 dakikalık leslie mi yaptım. Şimdi uzanıyorum. Leslie den sonra tartildim ben shokkk shookkkk
78 i gördüm. 78.9 çıktım çok. Şükür 3.5 kilo kaldı 75 e dussemde yeni hedef belirlesem☝
Ben de yeşil çay içiyorum şimdi.valla ben de çok bunaldım sanırım. herşey çok sıkıyor beni. hiçbir şeyin tadı yok. üzerimde ağırlık var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?