- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Ben ikisini de 30 aylıkken öğrettim.Allah kolaylık versin canım. Kızım da geçen gün bez kaşındırıyor dedi, çıkardık. Saat 11’den 18’e kadar hiç çiş yapmadı biliyor musunTuvalete yapmamak için o kadar saat tuttu, bez takınca yaptı. 30 aylık şu an.
Kuzenim çocuk doktoru 36 aylıkken hazır olacak kasları, erken diyor. İki çocuğuna da 36.ayda bıraktırmış. Ama etraf soruyor daha bırakmadınız mı diye. Bunalıyorum laf anlatmaktan. Bir de kızım doğduğundan beri gece hiç çiş yapmaz. Bazen 12 saat boşuna bezle kapalı duruyor poposu hava alsın istiyorum. Of Allah yardımcımız olsun
Hayırlı kandiller kızlar
Oruç tutanları Rabbım kabul etsin inşallah.
Ben 30 dakikalık leslie mi yaptım. Şimdi uzanıyorum. Leslie den sonra tartildim ben shokkk shookkkk
78 i gördüm. 78.9 çıktım çok. Şükür 3.5 kilo kaldı 75 e dussemde yeni hedef belirlesem☝
tesbih çekeyim bu akşam. evet dua etmekten başka çaremiz yok.Bol. Dua canmkuran oku için ferahlar inan
Evet akşam yemek direk. Kiloya yansıyortesbih çekeyim bu akşam. evet dua etmekten başka çaremiz yok.
ne güzel 78 lere adım atmışsın. tebrikler. darısı başıma.
bu aralar wc den dolayı kilo da yavaş gidiyor ya ona da takılıyım. akşamları çok yiyorum. o da tabi yavaşlattı.
Tebrikler
mesela bugün yine tık yokEvet akşam yemek direk. Kiloya yansıyor
Wcye hergun 1 defa en az çıkmak lazım dediğin gibi
Canım ilk senin hazır olman lazım. Hazır değilsen hiç cocucugda kendinide yıpratma.Allah kolaylık versin canım. Kızım da geçen gün bez kaşındırıyor dedi, çıkardık. Saat 11’den 18’e kadar hiç çiş yapmadı biliyor musunTuvalete yapmamak için o kadar saat tuttu, bez takınca yaptı. 30 aylık şu an.
Kuzenim çocuk doktoru 36 aylıkken hazır olacak kasları, erken diyor. İki çocuğuna da 36.ayda bıraktırmış. Ama etraf soruyor daha bırakmadınız mı diye. Bunalıyorum laf anlatmaktan. Bir de kızım doğduğundan beri gece hiç çiş yapmaz. Bazen 12 saat boşuna bezle kapalı duruyor poposu hava alsın istiyorum. Of Allah yardımcımız olsun
Canım çokta yağsız yiyeyim diye çabalama. Kabız misin yoksa mesela o bendede oluyor arada az yediğim için bağırsak dolmuyor böylece hergun çıkamıyorum öle bisi mi. Biber de çok iyi geliyor tazemesela bugün yine tık yokoysa dün akşam 2 adet az bulgurlu bol kıymalı kabak dolma yemiştim salata ve biraz yoğurtla.
bu akşam da zeytinyağlı pırasa yiyeceğim biraz. bakalım ne olacak.
Canım çokta yağsız yiyeyim diye çabalama. Kabız misin yoksa mesela o bendede oluyor arada az yediğim için bağırsak dolmuyor böylece hergun çıkamıyorum öle bisi mi. Biber de çok iyi geliyor taze
Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah.moni , bugün seni rüyamda gördüm, bir düğündü galiba, takımdan birkaç kızla bir masada oturuyordunuz.
Ben yanınıza geliyorum, beni kızlara tanışıyorsun ama sen benim sevindiğim kadar sevinmiyordun
Çok iyi fikirkızlarrr aklıma bir fikir geldi. hadi her gün birimiz ister kahvaltılık, ister yemeklik, ister ara öğünlük bir tarif yazsın. ama denenmiş ve lezzetli olsun. salata ve meze tarzı da çok güzel olur. ne dersiniz?
Evet çok zengin bir tarifaçılışı yapıyorumilk gün tarifi benden
Pırasalı Bulgur Pilavı
1 küçük kase bulgur
2 sap pırasa (beyaz kısmı) ince ince kıyılmış halde
1 küçük havuç küçük küçük doğranmış
5 adet sıcak suya bekletilip yumuşatılmış kurutulmuş domates
1 diş sarımsak ezilmiş
1 adet kuru soğan kıyılmış
salça
kayatuzu, karabiber, kırmızı acı biber
zeytinyağı, tereyağı
biraz zeytinyağında soğanları ve havuçları çevirip, içine sırasıyla doğranmış kuru domatesleri, pırasa ve sarımsak, salçayı ekleyip iyice çeviriyoruz. tereyağ ilave ediyoruz. malzeme solunca yıkanmış bulguru ve baharatları içine atıp karıştırmaya devam ediyoruz. sonra üzerine su koyup pişmeye bırakıyoruz.
tadı harika oluyor. bulgur pilavının içine değişik sebzeler koyup çeşitlendirebilirsiniz. hem lezzetli hem de çok besleyici oluyor. afiyet olsun
Aleyküm selam banuşum, hayırlı kandiller canım.Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı Kandiller ♡
Rabbim bu mübarek günün hürmetine dualarimizi kabul etsin. ...Aminnnn
1 aydır yoktum meydandaMalum korona var ve bizde düzen tamamen değişti
İlk 2 hafta temizlikyapmaktan benimde büyük kızında elleri yara oldu resmen
Eşim kronik hasta olduğu için ( yüksek tansiyon ) iş bulma şansı olmadığı gibi birde sokağa çıkma yasağı çıktı başıma
1 aydır evden bir kere bile çıkamadım bugüne kadarEşimin ilaciyla alakali sıkıntı olunca bugün mecbur hastaneye gittik ve baya gerildim eve girene kadar şansa hastane çok sakindi ( özel olunca ) ama bahtsız bedevi olarak az ötede 2 kovidli hasta varmış onu duyunca resmen nefesim kesildi arada baya mesafe olunca )
Eve gelince de hemen kendimizi komple dezenfekte ettik ve an itibariyle en az 1 ay çıkmam bir daha
Günlük rutinimiz olarak cok sıkı dikkat edemesem de iki öğün besleniyoruzçok abartmadantabi her daim sebze falan bulamıyorum yalan yok arada makarna da yediğim oluyor
Şükür Kilo almamisim ama vermedim de
Bu arada 1 haftadır yine büst gibiyimomuzlarim yine tuttu ve bu korona yüzünden doktora gidip tekrar iğne olamıyorum mikrop kaparim korkusuna mecbur ağrı kesici ve kas gevşetici kremlerle idare ediyorum
Ev işleri de yine büyük kızıma kaldı hatta Allah razı olsun yikanirken zorlanıyorum diye geçen beni yıkadı hattabirde dalga geçiyor bak önceden sen beni yikiyordun şimdi sıra bende yok kipirdama bak citilerim seni diye
Evdekilere uzulmesinler diye geçti diyorum ama ağrılar fenaSanirim bir hafta 10 günü bulacak bu kez gecmesi ama yinede herşeye rağmen şükür bu günümüze diyorum ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?