Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Slm kızlar hayırlı kandiller
Menü bildirimi moni Gulhan1
Kahvaltı
3 dilim hindi füme
4 dilim eski kaşar
Bi kaç çatal domates salatalık
3 zeytin
3 çatal et ( Menemen içimdeydi)
Akşam 15:30
Bir büyük kase yoğurtlu bezelye salatası
Bir küçük kuru biber dolması
Kızlaaaaar bu sabah 60.9 ü gördüm

Ben ikisini de 30 aylıkken öğrettim.
Hiç de problem yaşamadım.
Büyük kızım bir kere yaptı altına. Bir daha sorun yaşamadık.
İkinci kızım da iki günde öğrendi. Benim fikrim 30 aydan sonra ara ara deneme yapmak lazım.

Bol. Dua canm kuran oku için ferahlar inan
tesbih çekeyim bu akşam. evet dua etmekten başka çaremiz yok.
ne güzel 78 lere adım atmışsın. tebrikler. darısı başıma.

bu aralar wc den dolayı kilo da yavaş gidiyor ya ona da takılıyım. akşamları çok yiyorum. o da tabi yavaşlattı.

ayyy harikasın tebrikler canım

kızlarrr aklıma bir fikir geldi. hadi her gün birimiz ister kahvaltılık, ister yemeklik, ister ara öğünlük bir tarif yazsın. ama denenmiş ve lezzetli olsun. salata ve meze tarzı da çok güzel olur. ne dersiniz?

Evet akşam yemek direk. Kiloya yansıyor
Wcye hergun 1 defa en az çıkmak lazım dediğin gibi

Tebrikler

Evet akşam yemek direk. Kiloya yansıyor
Wcye hergun 1 defa en az çıkmak lazım dediğin gibi
mesela bugün yine tık yok oysa dün akşam 2 adet az bulgurlu bol kıymalı kabak dolma yemiştim salata ve biraz yoğurtla.
bu akşam da zeytinyağlı pırasa yiyeceğim biraz. bakalım ne olacak.

Canım ilk senin hazır olman lazım. Hazır değilsen hiç cocucugda kendinide yıpratma.
Sen hazır ve kararlı olduktan sonra senin her dediğini anlayan kendini ifade eden çocuğun ogrenmemesi imkansız.
Sana aciktigini soyleyebiliyosa oyuncağını istiyosa kendini bu kadar bile ifade ediyorsa bu bile yeter öğrenmesi için. Doktor hanım 36 aylık demiş kas konusunda ben asla. İnanmam buna.
2 yaşında öğreten arkadaşlarım. Var onlarin kası farklımi gelişmiş olurmu canm öyle şey. Sen hazır oldugunda tekrar başlamalisin

mesela bugün yine tık yok oysa dün akşam 2 adet az bulgurlu bol kıymalı kabak dolma yemiştim salata ve biraz yoğurtla.
bu akşam da zeytinyağlı pırasa yiyeceğim biraz. bakalım ne olacak.
Canım çokta yağsız yiyeyim diye çabalama. Kabız misin yoksa mesela o bendede oluyor arada az yediğim için bağırsak dolmuyor böylece hergun çıkamıyorum öle bisi mi. Biber de çok iyi geliyor taze

Canım çokta yağsız yiyeyim diye çabalama. Kabız misin yoksa mesela o bendede oluyor arada az yediğim için bağırsak dolmuyor böylece hergun çıkamıyorum öle bisi mi. Biber de çok iyi geliyor taze

kabızım canım. yok yağsız yemiyorum. bilahis yağ bol. sabah omlet, tahinli kuruyemiş, zeytin falan mesela. akşam yemeği de yağlı. sabah omlete isot koyuyorum.

sabah
1 kupa açık çay

öğlen 12.50
1 yumurtadan pastırmalı, bol köy peynirli baharatlı omlet
7 zahterli yeşil zeytin
3 çeri domates, 2 köy biberi
3 tk tahin soslu karışık çiğ kuruyemiş (atom )
2 yk zeytinyağlı pırasa yemeği

ara
1 kupa yeşil çay
1 kupa filtre kahve

akşam 18.35
soslu tavuk
2 yk zeytinyağlı pırasa yemeği
1 küçük kase bulgur pilavı
1 küçük kase sarımsaklı yoğurtlu semizotu salatası

az sonra yeşil çay içerim 1-2 kupa
yatana kadar 2 lt su

valla bugün keyfim yoktu leslie yapmadım. bugün böyle olsun. Gulhan1 moni

Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah.
Kimi evlendiriyorduk hepimiz toplandığımıza göre
Mor Vampirella mın düğünündeydik heral
Niye mıtlu olmıyım gülüm rüya işte ne çok sevinirdim öyle bir şey olsa hepimiz görüşebilsek keşke birgün. Rabbim nasip eder inşallah.

açılışı yapıyorum ilk gün tarifi benden

Pırasalı Bulgur Pilavı

1 küçük kase bulgur
2 sap pırasa (beyaz kısmı) ince ince kıyılmış halde
1 küçük havuç küçük küçük doğranmış
5 adet sıcak suya bekletilip yumuşatılmış kurutulmuş domates
1 diş sarımsak ezilmiş
1 adet kuru soğan kıyılmış
salça
kayatuzu, karabiber, kırmızı acı biber
zeytinyağı, tereyağı

biraz zeytinyağında soğanları ve havuçları çevirip, içine sırasıyla doğranmış kuru domatesleri, pırasa ve sarımsak, salçayı ekleyip iyice çeviriyoruz. tereyağ ilave ediyoruz. malzeme solunca yıkanmış bulguru ve baharatları içine atıp karıştırmaya devam ediyoruz. sonra üzerine su koyup pişmeye bırakıyoruz.
tadı harika oluyor. bulgur pilavının içine değişik sebzeler koyup çeşitlendirebilirsiniz. hem lezzetli hem de çok besleyici oluyor. afiyet olsun

Evet çok zengin bir tarif

Aleyküm selam banuşum, hayırlı kandiller canım.
Çok geçmiş olsun, geçecek inşallah bu günler rabbimin izniyle
Eşine de çokk geçmiş olsun, rabbim daha iyi iş kapıları açsın inşallah. Kızlara çok selam öpüyorum sizi. Allah'a emanet olun.
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah, aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…