- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Bize kimse alinsin demiyor bugun defalarca sordum. Alinsada faranjit olur bu sefer dedi. Zaten virüsten almazlar suan. Ameliyat yok.Ben bilmiyorum nolacak böyle. 19 yasinda ama kucuklugunden beri boyle
Gece yemelerimiz yuzunden burdayiz zaten canimİyi geceler arkadaşlarrr
Bu gece sakiniz
Sizler nasılsınız
İyi geceler
Geldim gidiyorum
ders zamanıı
Bu aksam bulgur pilavı yaptım da saat 11 gibi
Yahu eskiden akşam 10da 12de ne makarna yerdim tabak tabak amanıınnnn
Neyse geçti gitti artık sağlıklıyız günde iki öğün
Ah kac yasinda olursa olsun onlar bebek bizim icin. Aynen bakicam bu boyle olmaz illa caresi vardir. Tavsiyelerini dinleyecegim canimSenin oğlan benim büyük kızla yaşıt demekkiAllah yardımcınız olsun canım büyükler daha da zor oluyor hasta olunca
Büyük kızımda ameliyat oldu ama 7 yaşındaydıEvet faranjit olasılığı oluyor o zamanda ama inan Ameliyat sonrasında her ikisi de çok daha nadir hastalanır oldular
Dediğin gibi bu süreçte yapmazlar ama bence bu virüs olayları bitince başka bir doktora daha danışıninan ben kaç doktor değiştirdim ama şimdi iyiki olmuşlar diyorum ♡ evlat olunca insan kaç yaşında olursa olsun mag oluyor
Benim büyük normalde pek nazlı değildir aksine çok da metanetlidir ama hasta olunca küçük çocuk gibi hep dibimizdekedi gibi
Dün migreni tuttugunda bile Babasının dizinin dibine oturup baba ne olur başımı ovsana diyip durduSırf elimizi bile anlina koyunca enerjin iyi geliyor sanki diyor
Bol bol sıvı tuketsin en azından mikrobu daha çabuk atar
Hoş geldin canım. Ne iş yapacaksın? Üniversiteler tatilde aslında ailenin yanına döndüysen sağlıklı beslenebilirsinmerhaba
müstakbel kürkçü dükkanıma döndüm tekrar, sebebi malum.. 21 yaşımda 170 boyunda ve ne yazık ki 75 kilo dağ gibi bir insanım. enlemesine dağ
öğrenciyim, bu yüzden hayatım fazlasıyla düzensizyemek hazırlamak o kadar büyük bir zaman kaybı gibi geliyor ki duvarı kemirebiliyor ya da iki pizza söyleyebiliyorum. işte kilolarımın asıl sebebi de bu, abur cubur.
beslenme alışkanlığım katkı maddeleri ve yapay gıdalar üzerine kurulu
temel amacım elbette sağlıklı olmak. yakışmıyor bir kere... yapacağım meslek icabı dengenin ve sağlığın temsili olmalıyım yoksa insanlar bana nasıl güvensin, değil mi?
tabii bunun yanında ilk olarak 65 olmak gibi bir sayısal hedefim de var
özetle böyleyim, geniş detayları zaman içinde yaşayalım
teşekkürler
Hoş geldin canım. Ne iş yapacaksın? Üniversiteler tatilde aslında ailenin yanına döndüysen sağlıklı beslenebilirsin
Allah annene kolaylık versin. Sağlıklı şekilde atlatır inşallah. Bence bu boşlukta kendi yemeğini yapmayı öğrenmelisin sonuçta hayat boyu lazım. Ben evde Leslie ile spor yapıyorum. Tavsiye ederimhoş buldumtıp okuyorum
okul yok evet fakat annemin de yemekle uğraşacak pek vakti olmuyor.. corona servisinde çalışıyor kendisi, babam da hakeza yoğun
kısaca yine kaldım kendimleee
ama sporla telafi edebilirim bunu
kendime güveniyorum
Geçmiş olsun canım, stres ve panik yapma lütfen bu durumun hiçbir şeye çqresi olmadığı gibi sağlığımıız da bozuyor. İyi düşün hep iyi şeyleri çağır, rabbimin izniyle hiçbir şey olmaz inşallah.Kandiliniz mubarek olsun kızçeler.. rabbim dualarimizi kabul etsin insallah.. hepimize saglik sihhat versin
Bugun yine hastalikla ugrastik biz. Hastanedeydim rabbim bu sene beni oglumla sınıyor beterinden korusun.
Sürekli boğaz enfeksiyonu oluyor ki olmasi tehlikeli cunku kalbe sırayet ediyor. Bugün cok korktum çok. Korona diye korktum kalbe vuracak diye korktum. En sonunda hastaneye gittim. Ama ozel daha sakindir diye oraya goturdum. Önlem amacli deposilin vurdular tek doz. Antibiyotige basladik. Oglum cok kotuydu simdi daha iyi. Korona degil çok şükür ama bu kalp olayi beni mahvediyor her hastaliginda bu riak olacak 4 5 sene. Ve cok kolay enfeksiyona yakalaniyor yani kolaylasti hasta olmasi. Neler yapiyorum ne takviyeler yine yok yine yok. Daha baska doktorlara gotireyim diyecegim o da bu ortamda olmaz. Dua edin bana oglum artik hasta olmasin
Hoşgeldin canım.merhaba
müstakbel kürkçü dükkanıma döndüm tekrar, sebebi malum.. 21 yaşımda 170 boyunda ve ne yazık ki 75 kilo dağ gibi bir insanım. enlemesine dağ
öğrenciyim, bu yüzden hayatım fazlasıyla düzensizyemek hazırlamak o kadar büyük bir zaman kaybı gibi geliyor ki duvarı kemirebiliyor ya da iki pizza söyleyebiliyorum. işte kilolarımın asıl sebebi de bu, abur cubur.
temel amacım elbette sağlıklı olmak. yakışmıyor bir kere... yapacağım meslek icabı dengenin ve sağlığın temsili olmalıyım yoksa insanlar bana nasıl güvensin, değil mi?
teşekkürler
Insallah tesekkur ederim sağ olasin.Geçmiş olsun canım, stres ve panik yapma lütfen bu durumun hiçbir şeye çqresi olmadığı gibi sağlığımıız da bozuyor. İyi düşün hep iyi şeyleri çağır, rabbimin izniyle hiçbir şey olmaz inşallah.
Bence bademcik alınmalı geçer diye büyük ihtimal doktor söylemiyor ama 19 yaşında artık geçmez yazık. Günah.Kandiliniz mubarek olsun kızçeler.. rabbim dualarimizi kabul etsin insallah.. hepimize saglik sihhat versin
Bugun yine hastalikla ugrastik biz. Hastanedeydim rabbim bu sene beni oglumla sınıyor beterinden korusun.
Sürekli boğaz enfeksiyonu oluyor ki olmasi tehlikeli cunku kalbe sırayet ediyor. Bugün cok korktum çok. Korona diye korktum kalbe vuracak diye korktum. En sonunda hastaneye gittim. Ama ozel daha sakindir diye oraya goturdum. Önlem amacli deposilin vurdular tek doz. Antibiyotige basladik. Oglum cok kotuydu simdi daha iyi. Korona degil çok şükür ama bu kalp olayi beni mahvediyor her hastaliginda bu riak olacak 4 5 sene. Ve cok kolay enfeksiyona yakalaniyor yani kolaylasti hasta olmasi. Neler yapiyorum ne takviyeler yine yok yine yok. Daha baska doktorlara gotireyim diyecegim o da bu ortamda olmaz. Dua edin bana oglum artik hasta olmasin
Canm az daha dayan aman dikkat 7lere ne kaldı surda. Geriledi mi bidaha onu vermeye cebellesiyosunbu 1 haftadır motivasyonum düştü. kilo da yavaşladı. wc falan derken çok yiyorum. keyfim yok. bir an önce de 7 leri görmek istiyorum. motive olsun bana
Canm geniz et tekrarladımi bizde 3 yaşında aldirdik yüzde 99 nefes alamio Du. Ama bademcik sorunsuzdu. Şuan 5.5 yaşında. Tekrarladımi sizin hiç.Rabbim acil şifalar versin inşallah ....Aminnnn
Kuzu kaç yaşındabilmiyorum ama benim ufak kız da 2 yaşındayken çok sık hastalanirdi hatta artık ilaçlar fayda etmiyor çocuk devamli hasta diye ne yapacağımı şaşırmıştımen sonunda bagdemcikleri ve geniz eti sıkıntı yaratıyor olabilir dediler. Kulak burun boğaza gittiğimizde çocuğunsadece yüzde 5 nefes aldığını söylediler ve acil ameliyat olmazsa kalbe zarar verip Allah esirgesin sonucun kötü olacağını söylediler
Tabi hemen kabul ettik ve biz 1 ay sonra en az gel derler diye düşünürken yarın gel ameliyat edeceğiz sabah dendiTabi önce oturup hüngür hüngür ağladım doğal olarak ama şükür 2.5 yaşında geniz eti ve bademcik alındıktan sonra maşallah kuzum hiç hastalanmadi sadece bana söylenen Grip olursa direk faranjit olur dikkat etmezsek ama sene de bir bile hastalanmadigi oluyor öbür türlü her ay neredeyse hastanelik olurduk
Seninkinin tam sıkıntısı ne bilemiyorum ama doktorlar gerekeni zaten yaparlar zaten
Biz o minnak haliyle bile her hastalandiginda hava makinesine baglardik nefes alamıyor diyeşükür şu anda 9 yaşında ♡
O zamandan beri hava makinemiz evde hala hazır ama Rabbim muhtaç etmesin. ..Aminnn
Hoşgeldinmerhaba
teşekkürler
merhaba
teşekkürler
Hoşgeldin canımmerhaba
teşekkürler
Evet meyva yasak canım, ayrıca onlar gaz yapıyor, yağda sorun yokGünaydın kızlar☺
Kabızlık için yağlı beslenmeyi duymamıştım. Bildiğim kadarıyla lifli beslenmek önemli. Hatta ben sabah yulaf ezmesi yersem çok fayda ediyor. Kuru kayısı, kuru erik çok faydalı ama çoğunluk meyve yemiyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?