- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Bence bademcik alınmalı geçer diye büyük ihtimal doktor söylemiyor ama 19 yaşında artık geçmez yazık. Günah.
Nie eziyet çektiriyor
Canm az daha dayan aman dikkat 7lere ne kaldı surda. Geriledi mi bidaha onu vermeye cebellesiyosun
Canm geniz et tekrarladımi bizde 3 yaşında aldirdik yüzde 99 nefes alamio Du. Ama bademcik sorunsuzdu. Şuan 5.5 yaşında. Tekrarladımi sizin hiç.
Hoşgeldinbence biran önce kendi yemeğini yapmayı öğrenmelisin. Belkide biliyorsun. Ev yemeği tercih etmelisin. Bol eksikler
Çok teşekkür ederim mesajdan sonra bir daha giremedim buraya kusura bakmayın.Evde varsa ev sirkesi, kaya tuzu ve suyu karıştırıp gün içinde 5, 6 kez gargara yap canım, geçmiş olsun
evet çok az kaldı haklısın. sabırla devam etmem lazım.Canm az daha dayan aman dikkat 7lere ne kaldı surda. Geriledi mi bidaha onu vermeye cebellesiyosun
Inşallah canımÇok teşekkür ederim mesajdan sonra bir daha giremedim buraya kusura bakmayın.
boğaz ağrım gittikçe arttı ateşim hiç çıkmadı ama ses im falan tamamen gitmişti ve heryerim inanılmaz derece ağırdı. Çok şükür bugün biraz daha iyiyim Çok hafif gıcık kaldı boğazımda ona geçer inşallah
Süper haber, bende 68,5 gördümSabah beri nerde yazdım acaba diye baktım ama bulamadım. Yaş günümde 75 oluyum dedim. Ve bugün 75.8 gördüm. Mayıs 5 e kadar 72 olurum inşallah 70 olmak biraz imkansız geliyor. Ama neden olmasın dimi
Ben akşam bozdum. Bugün de çarpıntı ve kusma olduSüper haber, bende 68,5 gördüm
Oruca devam cumaya kadar
HayrolsunBen akşam bozdum. Bugün de çarpıntı ve kusma oldu
Sabah beri nerde yazdım acaba diye baktım ama bulamadım. Yaş günümde 75 oluyum dedim. Ve bugün 75.8 gördüm. Mayıs 5 e kadar 72 olurum inşallah 70 olmak biraz imkansız geliyor. Ama neden olmasın dimi
kızlar harika rakamlar. valla çok mutlu oldum. ben de istiyorummmSüper haber, bende 68,5 gördüm
Oruca devam cumaya kadar
Seninde olsun inşallahkızlar harika rakamlar. valla çok mutlu oldum. ben de istiyorummm
60kiloyum ben yazayım yine. Çok kolay bir tarif ama her öğün yeniyor.
Beyaz peyniri ezip üstüne süzme yoğurt, nane, sarımsak ekliyorum. Çok lezzetli bir meze oluyor
Hayirli akşamlar kizlar..hasta olanlara çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.
Kabizlik sorunu yaşayanlara kesinlikle tahin tavsiye ediyorum korkmayin kilo almazsiniz hatta sağlikli yağlar kilo vermede yardimci oluyormzş..öylen ve akşam yemeğinden sonra birer yemek kaşiği yiyin...
Garip bir gerginlik var üstümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?