Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yok canım her ikisinde de tekrar oluşmadı şükür ♡
Ufakligin o zaman doktor sırf genizetini alalım bir kaç sene sonra bademcigi alırız dedi doktor hatta baştan ama ben iki kere narkoz almasını istemiyorum gerekirse ikisi de alınsın demiştim de doktor siz istemezsiniz diye demedim ama bademcik de kesinlikle alınması lazım deyince hemen ertesi gün ikisini de aldılar
Şükür çok çabuk toparladı hatta 3 gün sonra rahat yemeğini de yedi

Evde varsa ev sirkesi, kaya tuzu ve suyu karıştırıp gün içinde 5, 6 kez gargara yap canım, geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim mesajdan sonra bir daha giremedim buraya kusura bakmayın.
boğaz ağrım gittikçe arttı ateşim hiç çıkmadı ama ses im falan tamamen gitmişti ve heryerim inanılmaz derece ağırdı. Çok şükür bugün biraz daha iyiyim Çok hafif gıcık kaldı boğazımda ona geçer inşallah

Slm kızlar menü bildirimi moni Gulhan1
Arap saçına dönmüş bi menü ile geldim
Kahvaltı
3 gün kurusu kayısı
Bir dilim hindi füme
2 dilim eski kaşar
Bir çatal salatalık ( biraz canım sıkkındı kahvaltıdan hiç doymadan kalktım)
Tabii ki sonra çok acıktım
Öğle yemeği yedim 13:30 gibi
Bir tereyağında yumurta
Bir kase bezelye salatası
Şimdi akşam yemeğimi yedim üst üste oldu öğünler 15:00 diyeyim
Bir kase buğday salatası

Inşallah canım

Bugünkü tarif benden gelsin

3, 4 tane şili biberi halka halka doğrayıp tereyağında biraz soteliyorum
Pasta tabağına labne peyniri biraz kalın döşüyorum.
Üstüne biraz ceviz parçaları seriyorum.
Tereyağlı şili biberi üstüne yayıyorum.
Harika lezzet
Bugün yapmayı düşünüyorum, torunlar bende, küçük biraz huysuz, akıllı durursa yaptığım zaman resim atarım

Sabah beri nerde yazdım acaba diye baktım ama bulamadım. Yaş günümde 75 oluyum dedim. Ve bugün 75.8 gördüm. Mayıs 5 e kadar 72 olurum inşallah 70 olmak biraz imkansız geliyor. Ama neden olmasın dimi
Süper haber, bende 68,5 gördüm
Oruca devam cumaya kadar

Sabah beri nerde yazdım acaba diye baktım ama bulamadım. Yaş günümde 75 oluyum dedim. Ve bugün 75.8 gördüm. Mayıs 5 e kadar 72 olurum inşallah 70 olmak biraz imkansız geliyor. Ama neden olmasın dimi

Süper haber, bende 68,5 gördüm
Oruca devam cumaya kadar
kızlar harika rakamlar. valla çok mutlu oldum. ben de istiyorummm

60kiloyum ben yazayım yine. Çok kolay bir tarif ama her öğün yeniyor.
Beyaz peyniri ezip üstüne süzme yoğurt, nane, sarımsak ekliyorum. Çok lezzetli bir meze oluyor

bak bu da değişik. peynirle yoğurt karışımı denenebilir. saol canım.

Hayirli akşamlar kizlar..hasta olanlara çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.

Kabizlik sorunu yaşayanlara kesinlikle tahin tavsiye ediyorum korkmayin kilo almazsiniz hatta sağlikli yağlar kilo vermede yardimci oluyormzş..öylen ve akşam yemeğinden sonra birer yemek kaşiği yiyin...

ben yedim canım kaç gündür. çok etkisini görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…