- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Hayrolsun canımGarip bir gerginlik var üstümde
Ilk haftalar iyi gidiyordu deyilmi, şimdi yavaşlayınca sıkıcı olmaya başladı. Bende öyle hissettim, kesinlikle bozmak yok, yola devam dedim. 4 ay olacak nerdeyse.benim de keyfim yok. seviyelere kafamı veremiyorum
Neden olmasın canm belli olmaz hele apayla devam edersen bence gayette 70 görürsünSabah beri nerde yazdım acaba diye baktım ama bulamadım. Yaş günümde 75 oluyum dedim. Ve bugün 75.8 gördüm. Mayıs 5 e kadar 72 olurum inşallah 70 olmak biraz imkansız geliyor. Ama neden olmasın dimi
sili biberi nedirBugünkü tarif benden gelsin
3, 4 tane şili biberi halka halka doğrayıp tereyağında biraz soteliyorum
Pasta tabağına labne peyniri biraz kalın döşüyorum.
Üstüne biraz ceviz parçaları seriyorum.
Tereyağlı şili biberi üstüne yayıyorum.
Harika lezzet
Bugün yapmayı düşünüyorum, torunlar bende, küçük biraz huysuz, akıllı durursa yaptığım zaman resim atarım
Ben gün içinde çok bitkin düşüyorum. Oruçtan sonra. ama yemeği yedikten sonra yarında tutucam diyorumSüper haber, bende 68,5 gördüm
Oruca devam cumaya kadar
Bu durumu bir ben yaşiyor saniyordum demek sizede bikkinlik geldi...Ilk haftalar iyi gidiyordu deyilmi, şimdi yavaşlayınca sıkıcı olmaya başladı. Bende öyle hissettim, kesinlikle bozmak yok, yola devam dedim. 4 ay olacak nerdeyse.
Yeni grupla başladığımdan beri çok vermedim. Yinede pes etmek yok, yola devam.
Sende üstündeki rehaveti at, silkelen, en geç 3 hafta sonra 7 ler gelir inşallah
Ince, kırmızı, biraz acı biber.Neden olmasın canm belli olmaz hele apayla devam edersen bence gayette 70 görürsün
sili biberi nedir
Ben gün içinde çok bitkin düşüyorum. Oruçtan sonra. ama yemeği yedikten sonra yarında tutucam diyorumneden öyle oluyor. Napsam bilemedim böyle diye diye 4 gün tuttum
Geldi valla, 2 haftadır bir ileri bir geri, ne yapacagimi şaşırdım, listede olmasam sorun deyilde, takımıkötü etkilemek istemiyorum, birazda stres yaptımBu durumu bir ben yaşiyor saniyordum demek sizede bikkinlik geldi...
Ben seviye 1 i 82 gün yapmış oluyorumSlm kizlar,
Mesajlarinizi görünce yazayim dedim seviyeci biri olarak.
Noluyo yahu niye pes ediyosunuz bakin bugün 27.gün birakmak demek 27 günü cöpe atmak demek deger mi yani buna , surda seviye 2 ye dolayisiyla ramazana 2 haftacik kaldi , biraz daha sabirr seviye 1 in bu kadar uzun olmadi benide sıkti ama pes etmek yokk.
Evet senin geri dönmen seni yormus olabilir keske devam etseydin sen, ama vardir herseyde bi hayir takilma fazla sonucta saglikli brsleniyormuyuz besleniyoruz geri teferruatBen seviye 1 i 82 gün yapmış oluyorum
Doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu seneler dilerimSabah beri nerde yazdım acaba diye baktım ama bulamadım. Yaş günümde 75 oluyum dedim. Ve bugün 75.8 gördüm. Mayıs 5 e kadar 72 olurum inşallah 70 olmak biraz imkansız geliyor. Ama neden olmasın dimi
sara_28 saracım bebek tedavin nasıl gidiyor nasılsın?
valla kaçak göçek devam ediyorum. bıkkınlık geldi aynen. inan 7 leri ucundan görsem havada karada azimlenicem. ama takıldım. bugün abdest aldım yarın oruç tutucam Allahın izniyle. borçlarımı tutayım bari azalsın.Ilk haftalar iyi gidiyordu deyilmi, şimdi yavaşlayınca sıkıcı olmaya başladı. Bende öyle hissettim, kesinlikle bozmak yok, yola devam dedim. 4 ay olacak nerdeyse.
Yeni grupla başladığımdan beri çok vermedim. Yinede pes etmek yok, yola devam.
Sende üstündeki rehaveti at, silkelen, en geç 3 hafta sonra 7 ler gelir inşallah
hem de nasıl canım. umarım üstümüzden atarız çabucak. bendeki sorun istediğim zaman yemek değil aslında. iki öğün güzel oldu bana. memnunum. vücudum da alıştı. ama canım hamurişi ve un helvası istiyor. makarna falan. çok olmasa da 2 kaşık bile yeter. yoksa 2 öğün olsun. neyse hayırlısı olsun.Bu durumu bir ben yaşiyor saniyordum demek sizede bikkinlik geldi...
Canim sen baslarda gayet hizli verdin yavaslamasi cok dogal yani simdi veremessek ramazanda onda olmasa 3 günlük oruclarda illaki vericez yani lütfen biraz sabirvalla kaçak göçek devam ediyorum. bıkkınlık geldi aynen. inan 7 leri ucundan görsem havada karada azimlenicem. ama takıldım. bugün abdest aldım yarın oruç tutucam Allahın izniyle. borçlarımı tutayım bari azalsın.
hem de nasıl canım. umarım üstümüzden atarız çabucak. bendeki sorun istediğim zaman yemek değil aslında. iki öğün güzel oldu bana. memnunum. vücudum da alıştı. ama canım hamurişi ve un helvası istiyor. makarna falan. çok olmasa da 2 kaşık bile yeter. yoksa 2 öğün olsun. neyse hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?