Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gecmis olsun sende de migren var mi ki

Kandiliniz mubarek olsun kızçeler.. rabbim dualarimizi kabul etsin insallah.. hepimize saglik sihhat versin
Bugun yine hastalikla ugrastik biz. Hastanedeydim rabbim bu sene beni oglumla sınıyor beterinden korusun.
Sürekli boğaz enfeksiyonu oluyor ki olmasi tehlikeli cunku kalbe sırayet ediyor. Bugün cok korktum çok. Korona diye korktum kalbe vuracak diye korktum. En sonunda hastaneye gittim. Ama ozel daha sakindir diye oraya goturdum. Önlem amacli deposilin vurdular tek doz. Antibiyotige basladik. Oglum cok kotuydu simdi daha iyi. Korona degil çok şükür ama bu kalp olayi beni mahvediyor her hastaliginda bu riak olacak 4 5 sene. Ve cok kolay enfeksiyona yakalaniyor yani kolaylasti hasta olmasi. Neler yapiyorum ne takviyeler yine yok yine yok. Daha baska doktorlara gotireyim diyecegim o da bu ortamda olmaz. Dua edin bana oglum artik hasta olmasin

Tartilmayi unuttum ama kesin 1 kilo vermisimdir stresten. Dün gece de hic uyumadim zaten. Artik kucukte degil aslinda universite 1. Sinifta ben olmayinca oralarda bakamadi kendine. Rabbim hepimizin evlatlarini bagislasin. Dunyada varim yoğum bir evladım.

çok geçmiş olsun canım. Rabbim Şafi ismiyle şifasını versin. üzüldüm. çabucak iyileşir inşallah
evet bu ortamda insan doktora da gitmeye korkuyor haklısın.

Allah şifa versin, yardımcınız olsun inşallah.
Antibiyotik kullandıkça bağışıklığı zayıflar.
1 litre suya, 1 bardak ev yapımı sirke, 1 y.k. haya tuzu koyup arada gargara yapsa daha faydalı olur diye düşünüyorum.
Arada birde burnuna çekebilir, hatta ocakta kaynatıp burnuna buhar yapabilir.
Benim küçük oğlanın burnu sık kapanır, hazırladım duruyor, yapmadı dana

çok geçmiş olsun canım. Rabbim Şafi ismiyle şifasını versin. üzüldüm. çabucak iyileşir inşallah
evet bu ortamda insan doktora da gitmeye korkuyor haklısın.
Amin çok teşekkür ederim. Kendi de üzülüyor arkadaslarim inceci ceketle geziyor dogru duzgun beslenmiyo onlara bir sey olmuyor ben niye boyle oluyorum diyor. Bugun doktora da dedim cok sık oluyor diye. Illa bi yerden üşütüyordur diyo. Ama 5 yasindaki cocugu korur gibi korumaya basladim artik kafayi yedim. Ama yine oldu

Amin inşallah

Kullanmak zorunda cunku kalp inme durumu var artik kuzum. Bir kere indi ya artik risk olustu o yuzden doktorda hemen yaziyor.

olursun canım. bazen takılıyor.
şu 2 gün harekete geçeyim de cuma en azından 82 leri göreyim moral olsun bana.
Kabızlığı kafana takma.
Bak ben başlayalı 3 ayı geçti, hâlâ salatama sinameki otu koyuyorum, hâlâ yağlı kahve içiyorum, tahinide sırf bu yüzden yiyorum, yinede 2 günde bir fayda görüyorum.
Önceden 5 günde bir anca fayda ediyordu, yavaş yavaş düzelir.
Kiloda eskisi gibi fazla fazla gitmez.
Sabırlı ol

Burunla ilgili bir durum da yok canim ates ve bogaz agrisi oluyor eskiden beri

Rabbim acil şifalar versin inşallah ....Aminnnn
Kuzu kaç yaşındabilmiyorum ama benim ufak kız da 2 yaşındayken çok sık hastalanirdi hatta artık ilaçlar fayda etmiyor çocuk devamli hasta diye ne yapacağımı şaşırmıştım en sonunda bagdemcikleri ve geniz eti sıkıntı yaratıyor olabilir dediler. Kulak burun boğaza gittiğimizde çocuğunsadece yüzde 5 nefes aldığını söylediler ve acil ameliyat olmazsa kalbe zarar verip Allah esirgesin sonucun kötü olacağını söylediler
Tabi hemen kabul ettik ve biz 1 ay sonra en az gel derler diye düşünürken yarın gel ameliyat edeceğiz sabah dendi Tabi önce oturup hüngür hüngür ağladım doğal olarak ama şükür 2.5 yaşında geniz eti ve bademcik alındıktan sonra maşallah kuzum hiç hastalanmadi sadece bana söylenen Grip olursa direk faranjit olur dikkat etmezsek ama sene de bir bile hastalanmadigi oluyor öbür türlü her ay neredeyse hastanelik olurduk

Seninkinin tam sıkıntısı ne bilemiyorum ama doktorlar gerekeni zaten yaparlar zaten
Biz o minnak haliyle bile her hastalandiginda hava makinesine baglardik nefes alamıyor diye şükür şu anda 9 yaşında ♡
O zamandan beri hava makinemiz evde hala hazır ama Rabbim muhtaç etmesin. ..Aminnn

Bize kimse alinsin demiyor bugun defalarca sordum. Alinsada faranjit olur bu sefer dedi. Zaten virüsten almazlar suan. Ameliyat yok.Ben bilmiyorum nolacak böyle. 19 yasinda ama kucuklugunden beri boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…