Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

çok geçmiş olsun. Allah şifa versin ve hayırlı iş kapıları açsın. herkes için farklı açılardan zor bir süreç. Rabbim kolaylaştırsın.

Bugünde karnımız doydu çok şükür diyerek dua ile başlayalım insallah
Oructum bugün bu arada hesapladım 21 saat oruç tutmuşum
Neyse

Sahurda 2 bardak su ve ilacım

Akşam
Corba 1 kase
1 tabak sulu köfte
2 dilim tb ekmeği
1 kase üzüm hoşafı

Leslie 30 dk
Su 1 litre yi anca bulur

Hayirli akşamlar kizlar..bugün nedense çok ağirlik var üzerimde .otutduğum yerde uyuyacak gibiyim..burda yaz havasi var sanirim birden ağir geldi sicak hava. ..

Menülerde güzel bugün minik kaçamaklar dişinda oda okadar sorun değil...

Acil şifalar dilerim, kendinize iyi bakın

Kimin düğünü bilmiyorum, yanımızdaki kızlar takımdan, hangileri onuda bilmiyorum, bir seni biliyorum, hayrolsun inşallah

Allah razı olsun canım ♡ Valla normalde oturup karalar baglardim ama aksine inanılmaz bir huzur var içimde ♡♡♡♡
Seninde eski evin oradaki hastaneye gittik bugün tam görevliye doğru giderken bir amca o tarafta covidli var gitmeyin fazla dedi kaldım öyle deli gibi kalbim attı tabi o An ama işimizi hemen halledin çıktık Şükür baya mesafe vardı yoksa simdinkari koca acaba bize de bulaştı mı diye pipiriklenirdik

Biraz önce ailecek oturup kuran okuduk ♡ Okadar hoşuma gitti ki ♡ Ben sesli okudum onlar eşim ve ufaklık da dahil takip ettiler ( Buse Cerenim Türkçeden takip etti )
Ne mutlu bana ki bu sekilde bir aradayiz dedim kendi kendime ♡

çok geçmiş olsun. Allah şifa versin ve hayırlı iş kapıları açsın. herkes için farklı açılardan zor bir süreç. Rabbim kolaylaştırsın.
Acil şifalar dilerim, kendinize iyi bakın

Aminnnn kızlar Allah razı olsun ♡ Rabbim hepimize kolaylik versin ....Aminnnn

Allah kabul etsin inşallah, nice sağlıklı huzurlu kandillere ulaşalım.aminn.
Duyguya mı gittiniz aman Allah korusun.

Midem kötü. Açlık mideme iyi ruhuma kötü geldi. Anladığım o ki ilk 3 gün bağımlılık krizleri oluyor. O dönemde çevrende kimse olmamalı. Sonra dinginleşiyor beden ruh. Tüm yorumlar bu yönde. Vücut hem ruhsal hem fiziksel savaş veriyor. İnsan oğlu değişime açık bir varlık. Sonra alışıyor bu düzene. Ama bu savaş günlerinde kıracağın kırılacağın kimse olmamalı.

Allah kabul etsin inşallah, nice sağlıklı huzurlu kandillere ulaşalım.aminn.
Duyguya mı gittiniz aman Allah korusun.

Yok canım Şafak Hasranesindeydik :) Allahtan 2 kutu yazdi da en az 2 ay gitmek zorunda kalmayacagiz

Allah yardımcın olsun canım inşallah bir kaç güne çok daha kolay olur bu süreç senin için ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…