Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı Kandiller ♡
Rabbim bu mübarek günün hürmetine dualarimizi kabul etsin. ...Aminnnn
1 aydır yoktum meydandaMalum korona var ve bizde düzen tamamen değişti
İlk 2 hafta temizlikyapmaktan benimde büyük kızında elleri yara oldu resmen
Eşim kronik hasta olduğu için ( yüksek tansiyon ) iş bulma şansı olmadığı gibi birde sokağa çıkma yasağı çıktı başıma
1 aydır evden bir kere bile çıkamadım bugüne kadarEşimin ilaciyla alakali sıkıntı olunca bugün mecbur hastaneye gittik ve baya gerildim eve girene kadar şansa hastane çok sakindi ( özel olunca ) ama bahtsız bedevi olarak az ötede 2 kovidli hasta varmış onu duyunca resmen nefesim kesildi arada baya mesafe olunca )
Eve gelince de hemen kendimizi komple dezenfekte ettik ve an itibariyle en az 1 ay çıkmam bir daha
Günlük rutinimiz olarak cok sıkı dikkat edemesem de iki öğün besleniyoruzçok abartmadantabi her daim sebze falan bulamıyorum yalan yok arada makarna da yediğim oluyor
Şükür Kilo almamisim ama vermedim de
Bu arada 1 haftadır yine büst gibiyimomuzlarim yine tuttu ve bu korona yüzünden doktora gidip tekrar iğne olamıyorum mikrop kaparim korkusuna mecbur ağrı kesici ve kas gevşetici kremlerle idare ediyorum
Ev işleri de yine büyük kızıma kaldı hatta Allah razı olsun yikanirken zorlanıyorum diye geçen beni yıkadı hattabirde dalga geçiyor bak önceden sen beni yikiyordun şimdi sıra bende yok kipirdama bak citilerim seni diye
Evdekilere uzulmesinler diye geçti diyorum ama ağrılar fenaSanirim bir hafta 10 günü bulacak bu kez gecmesi ama yinede herşeye rağmen şükür bu günümüze diyorum ♡
Acil şifalar dilerim, kendinize iyi bakınSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı Kandiller ♡
Rabbim bu mübarek günün hürmetine dualarimizi kabul etsin. ...Aminnnn
1 aydır yoktum meydandaMalum korona var ve bizde düzen tamamen değişti
İlk 2 hafta temizlikyapmaktan benimde büyük kızında elleri yara oldu resmen
Eşim kronik hasta olduğu için ( yüksek tansiyon ) iş bulma şansı olmadığı gibi birde sokağa çıkma yasağı çıktı başıma
1 aydır evden bir kere bile çıkamadım bugüne kadarEşimin ilaciyla alakali sıkıntı olunca bugün mecbur hastaneye gittik ve baya gerildim eve girene kadar şansa hastane çok sakindi ( özel olunca ) ama bahtsız bedevi olarak az ötede 2 kovidli hasta varmış onu duyunca resmen nefesim kesildi arada baya mesafe olunca )
Eve gelince de hemen kendimizi komple dezenfekte ettik ve an itibariyle en az 1 ay çıkmam bir daha
Günlük rutinimiz olarak cok sıkı dikkat edemesem de iki öğün besleniyoruzçok abartmadantabi her daim sebze falan bulamıyorum yalan yok arada makarna da yediğim oluyor
Şükür Kilo almamisim ama vermedim de
Bu arada 1 haftadır yine büst gibiyimomuzlarim yine tuttu ve bu korona yüzünden doktora gidip tekrar iğne olamıyorum mikrop kaparim korkusuna mecbur ağrı kesici ve kas gevşetici kremlerle idare ediyorum
Ev işleri de yine büyük kızıma kaldı hatta Allah razı olsun yikanirken zorlanıyorum diye geçen beni yıkadı hattabirde dalga geçiyor bak önceden sen beni yikiyordun şimdi sıra bende yok kipirdama bak citilerim seni diye
Evdekilere uzulmesinler diye geçti diyorum ama ağrılar fenaSanirim bir hafta 10 günü bulacak bu kez gecmesi ama yinede herşeye rağmen şükür bu günümüze diyorum ♡
Kimin düğünü bilmiyorum, yanımızdaki kızlar takımdan, hangileri onuda bilmiyorum, bir seni biliyorum, hayrolsun inşallahRabbim hayırlara çıkarsın inşallah.
Kimi evlendiriyorduk hepimiz toplandığımıza göre
@MorVampirella mın düğünündeydik heral
Niye mıtlu olmıyım gülüm rüya iştene çok sevinirdim öyle bir şey olsa hepimiz görüşebilsek keşke birgün. Rabbim nasip eder inşallah.
Çok güzel aldım bunu
Aleyküm selam banuşum, hayırlı kandiller canım.
Çok geçmiş olsun, geçecek inşallah bu günler rabbimin izniyle
Eşine de çokk geçmiş olsun, rabbim daha iyi iş kapıları açsın inşallah. Kızlara çok selam öpüyorum sizi. Allah'a emanet olun.
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah, aminnn
çok geçmiş olsun. Allah şifa versin ve hayırlı iş kapıları açsın. herkes için farklı açılardan zor bir süreç. Rabbim kolaylaştırsın.
Acil şifalar dilerim, kendinize iyi bakın
Allah kabul etsin inşallah, nice sağlıklı huzurlu kandillere ulaşalım.aminn.Allah razı olsun canım ♡ Valla normalde oturup karalar baglardim ama aksine inanılmaz bir huzur var içimde ♡♡♡♡
Seninde eski evin oradaki hastaneye gittik bugüntam görevliye doğru giderken bir amca o tarafta covidli var gitmeyin fazla dedi kaldım öyle deli gibi kalbim attı tabi o An ama işimizi hemen halledin çıktık Şükür baya mesafe vardı yoksa simdinkari koca acaba bize de bulaştı mı diye pipiriklenirdik
Biraz önce ailecek oturup kuran okuduk ♡ Okadar hoşuma gitti ki ♡ Ben sesli okudum onlar eşim ve ufaklık da dahil takip ettiler ( Buse Cerenim Türkçeden takip etti)
Ne mutlu bana ki bu sekilde bir aradayiz dedim kendi kendime ♡
Aminnnn kızlar Allah razı olsun ♡ Rabbim hepimize kolaylik versin ....Aminnnn
Teşekkür ederim fulyam, iş güç bitmiyor ondan gitti. Aman sağlıklı olalım da iş yapalım.moni yazmayı unutmuşum kusura bakma şimdi farkettim tebrik ederim seni bu hafta iyi kilo vermişsin sessiz sessiz
Allah kabul etsin inşallah, nice sağlıklı huzurlu kandillere ulaşalım.aminn.
Duyguya mı gittinizaman Allah korusun.
Midem kötü. Açlık mideme iyi ruhuma kötü geldi. Anladığım o ki ilk 3 gün bağımlılık krizleri oluyor. O dönemde çevrende kimse olmamalı. Sonra dinginleşiyor beden ruh. Tüm yorumlar bu yönde. Vücut hem ruhsal hem fiziksel savaş veriyor. İnsan oğlu değişime açık bir varlık. Sonra alışıyor bu düzene. Ama bu savaş günlerinde kıracağın kırılacağın kimse olmamalı.
Kuruyu 3 kaşık nasıl yiyon, ben hayatta yetinemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?