Canim sen baslarda gayet hizli verdin yavaslamasi cok dogal yani simdi veremessek ramazanda onda olmasa 3 günlük oruclarda illaki vericez yani lütfen biraz sabir
Insallah canim, magnezyum sülfati denedin mi ? Salatalara sinemaki serptin mi ?evet canım başta hızlı verdim. aslında metabolizma hızım iyidir. güzel de devam ediyordum ama wc 2 haftadır perişan etti beni. kilo verme hızımı da düşürdü. sonra da bunaldım iyice falan derken şimdi yola koymaya çalışıyorum. Allah nasip ederse sahura kalkıp yarın oruç tutacağım. cuma tutmam ama haftasonu devam etmek istiyorum. bakalım....
Olsun canım sorun deyil, takım etkilenmesin yeterkiEvet senin geri dönmen seni yormus olabilir keske devam etseydin sen, ama vardir herseyde bi hayir takilma fazla sonucta saglikli brsleniyormuyuz besleniyoruz geri teferruat
kanın düşük mü senin? güzel sonuç alırsın inşallah canım. dualarımız seninle.İlaç tedavisi devam ediyor canım kan değerlerim istenilen seviyede değil henüz
magnezyum sülfatı geçen gün içtim. iyi geldi. sinameki de içiyorum arada. onlarla zaten boşalıyor. yoksa yok.Insallah canim, magnezyum sülfati denedin mi ? Salatalara sinemaki serptin mi ?
kanın düşük mü senin? güzel sonuç alırsın inşallah canım. dualarımız seninle.
magnezyum sülfatı geçen gün içtim. iyi geldi. sinameki de içiyorum arada. onlarla zaten boşalıyor. yoksa yok.
Merhaba canım. Biz başka grupta da birlikteyiz galibaKanım düşük değil canım kan pıhtılaşmasına eğilimim varmış ve bazı pıhtılaşmayı tetikleyen bağışıklık sistemi ile ilgili değerlerim normal düzeyde değil onların normal seviyeye gelmesine uğraşıyoruz sonrasında da Allahın izniyle anne olabileceğim
doğum günün kutlu olsun canım, nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllaraSabah beri nerde yazdım acaba diye baktım ama bulamadım. Yaş günümde 75 oluyum dedim. Ve bugün 75.8 gördüm. Mayıs 5 e kadar 72 olurum inşallah 70 olmak biraz imkansız geliyor. Ama neden olmasın dimi
gel kuzum gel
Kanım düşük değil canım kan pıhtılaşmasına eğilimim varmış ve bazı pıhtılaşmayı tetikleyen bağışıklık sistemi ile ilgili değerlerim normal düzeyde değil onların normal seviyeye gelmesine uğraşıyoruz sonrasında da Allahın izniyle anne olabileceğim
güzel görünüyor. eline sağlık gezocum. süzme yoğurdun üstüne de olur bu.Eki Görüntüle 2616480
Benim meze bu kızlar
kalbim temizmiş bak. ben de MuMu bizim takıma gelsene diyecektim sen yazmışsıngel kuzum gel
Haftaya 36 saatlik olanı tutmayacakmisinevet canım başta hızlı verdim. aslında metabolizma hızım iyidir. güzel de devam ediyordum ama wc 2 haftadır perişan etti beni. kilo verme hızımı da düşürdü. sonra da bunaldım iyice falan derken şimdi yola koymaya çalışıyorum. Allah nasip ederse sahura kalkıp yarın oruç tutacağım. cuma tutmam ama haftasonu devam etmek istiyorum. bakalım....
InşallahKanım düşük değil canım kan pıhtılaşmasına eğilimim varmış ve bazı pıhtılaşmayı tetikleyen bağışıklık sistemi ile ilgili değerlerim normal düzeyde değil onların normal seviyeye gelmesine uğraşıyoruz sonrasında da Allahın izniyle anne olabileceğim
Olur heralde, bende ilk gördüğümde süzme yoğurt zannetmiştim.güzel görünüyor. eline sağlık gezocum. süzme yoğurdun üstüne de olur bu.
Haftaya 36 saatlik olanı tutmayacakmisin
Nasıl rahat edeceksen öyle yapbilmiyorum. aslında tutmak istiyordum ama bu haldeyken de onu tutarsam daha kötü olur muyum diye düşünüyorum. normal oruç mu tutsam diyorum seviye 1 e uygun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?