Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canim sen baslarda gayet hizli verdin yavaslamasi cok dogal yani simdi veremessek ramazanda onda olmasa 3 günlük oruclarda illaki vericez yani lütfen biraz sabir

evet canım başta hızlı verdim. aslında metabolizma hızım iyidir. güzel de devam ediyordum ama wc 2 haftadır perişan etti beni. kilo verme hızımı da düşürdü. sonra da bunaldım iyice falan derken şimdi yola koymaya çalışıyorum. Allah nasip ederse sahura kalkıp yarın oruç tutacağım. cuma tutmam ama haftasonu devam etmek istiyorum. bakalım....

Insallah canim, magnezyum sülfati denedin mi ? Salatalara sinemaki serptin mi ?

İlaç tedavisi devam ediyor canım kan değerlerim istenilen seviyede değil henüz
kanın düşük mü senin? güzel sonuç alırsın inşallah canım. dualarımız seninle.
Insallah canim, magnezyum sülfati denedin mi ? Salatalara sinemaki serptin mi ?
magnezyum sülfatı geçen gün içtim. iyi geldi. sinameki de içiyorum arada. onlarla zaten boşalıyor. yoksa yok.

Kanım düşük değil canım kan pıhtılaşmasına eğilimim varmış ve bazı pıhtılaşmayı tetikleyen bağışıklık sistemi ile ilgili değerlerim normal düzeyde değil onların normal seviyeye gelmesine uğraşıyoruz sonrasında da Allahın izniyle anne olabileceğim

Merhaba canım. Biz başka grupta da birlikteyiz galiba

Sabah beri nerde yazdım acaba diye baktım ama bulamadım. Yaş günümde 75 oluyum dedim. Ve bugün 75.8 gördüm. Mayıs 5 e kadar 72 olurum inşallah 70 olmak biraz imkansız geliyor. Ama neden olmasın dimi
doğum günün kutlu olsun canım, nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllara

hadi inşallah. Allah yardımcın olsun saracım. buraları boş bırakma.

Haftaya 36 saatlik olanı tutmayacakmisin

Inşallah

güzel görünüyor. eline sağlık gezocum. süzme yoğurdun üstüne de olur bu.
Olur heralde, bende ilk gördüğümde süzme yoğurt zannetmiştim.
Labne olduğunu duyunca, oğlanlarda işe gitmeyince ( beslenmelerine koyuyorum) ziyan olmadan onlar bitsin dedim. Birgün yogurtlada denerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…