Anladım canm. Öle bir fayda goruosan afiyet olsunYağ oranı yüksekya, bağırsakları çalıştırsın diye yapıp yiyorum
NedenkiSokağa çıkma yasağını duyan akın etmiş. Mahvolduk. Bu yaz da çöpe gitti
Ölüm vakasi 1000 i geçmiş millete bu kafa varken dahada artacak gibi..2gün için deyermi böyle bir riske girmeye..şahsen ben evde aç kalirim ama sokağa çikmam 2 gün için..bu millet afrikada olsa neyaparlardi aceba..Sokaga cıkma yasagı geldi dışarısı ana cok kalabalık herkez fırına marketlere gidiyor Allah sonumuzu hayır etsin inşallah
Yazın y sini görürsek sukretcezSokağa çıkma yasağını duyan akın etmiş. Mahvolduk. Bu yaz da çöpe gitti
Yaaa insanların evinde 2 günlük yiyecek leri mi yok anlamıyorum bu kadar panik neden ne oldu sosyal mesafe yok olduÖlüm vakasi 1000 i geçmiş millete bu kafa varken dahada artacak gibi..2gün için deyermi böyle bir riske girmeye..şahsen ben evde aç kalirim ama sokağa çikmam 2 gün için..bu millet afrikada olsa neyaparlardi aceba..
Üstelik fırınlar açık olacakmışburada fırınlarda ekmek kavgası oluyormuş. fena görüntüler var
kuzum takım filan neyse bulunur bir yolu eminimkide sen iyi ol. dediğin gibi hiçbir yuva kolay kurulmuyor. rabbim senide evlatlarınıda feraha çıkarsın inşallahHayırlı geceler kızlar hepinize
Kaptanımmoni nolursun kusura bakma .
ama ben yolumu burda bitirmek istiyorum sizinle olan serüvenimi bitirmek istiyorum izne ayrılamam galiba bilmiyorum. Çünkü daha önce kullandım fazla olmadı tekrar geleli . Takımıda seninde zorda bırakmak istemiyorum. O yüzden hakkınızı helal edin ben ayrılıyorum .
sorunlarıma gelecek olursak . Bu yolun sonu çıkmazda .
artık bir an önce bitsin istiyorum. Herşey dursun bende normal hayatıma döneyim . Çünkü böyle giderse çok kalp kırmaktan korkuyorum ve ben bunun günahını çekmek istemiyorum.
Birşey olursada zaten 3cü kişiler yüzünden olur . 6 yıllık evlilik boşa gider . Umarım oraya kadar gelmeden herşey yoluna girer . İnşAllah sonradan tekrar görüşmek dileğiyle. Allah razı olsun hepinizden.
Hayırlı geceler kızlar hepinize
ama ben yolumu burda bitirmek istiyorum sizinle olan serüvenimi bitirmek istiyorum izne ayrılamam galiba bilmiyorum. Çünkü daha önce kullandım fazla olmadı tekrar geleli . Takımıda seninde zorda bırakmak istemiyorum. O yüzden hakkınızı helal edin ben ayrılıyorum .
artık bir an önce bitsin istiyorum. Herşey dursun bende normal hayatıma döneyim . Çünkü böyle giderse çok kalp kırmaktan korkuyorum ve ben bunun günahını çekmek istemiyorum.
Birşey olursada zaten 3cü kişiler yüzünden olur . 6 yıllık evlilik boşa gider . Umarım oraya kadar gelmeden herşey yoluna girer . İnşAllah sonradan tekrar görüşmek dileğiyle. Allah razı olsun hepinizden.
Allah hakkında hayırlısını versin canım, bir yolu vardır elbet, sabır ve dua et. Allah a emanet olHayırlı geceler kızlar hepinize
Benim ki normalde de dökülüyor3 nisanda saç kesimi yapan kızlar
Benim saçlarım bu ara çok dökülüyor, sizde durum ne
Bende bi problem yok..3 nisanda saç kesimi yapan kızlar
Benim saçlarım bu ara çok dökülüyor, sizde durum ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?