Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sokaga cıkma yasagı geldi dışarısı ana cok kalabalık herkez fırına marketlere gidiyor Allah sonumuzu hayır etsin inşallah
Ölüm vakasi 1000 i geçmiş millete bu kafa varken dahada artacak gibi..2gün için deyermi böyle bir riske girmeye..şahsen ben evde aç kalirim ama sokağa çikmam 2 gün için..bu millet afrikada olsa neyaparlardi aceba..

Yaaa insanların evinde 2 günlük yiyecek leri mi yok anlamıyorum bu kadar panik neden ne oldu sosyal mesafe yok oldu

Hayırlı geceler kızlar hepinize
Kaptanım moni nolursun kusura bakma .
ama ben yolumu burda bitirmek istiyorum sizinle olan serüvenimi bitirmek istiyorum izne ayrılamam galiba bilmiyorum. Çünkü daha önce kullandım fazla olmadı tekrar geleli . Takımıda seninde zorda bırakmak istemiyorum. O yüzden hakkınızı helal edin ben ayrılıyorum .
sorunlarıma gelecek olursak . Bu yolun sonu çıkmazda .
artık bir an önce bitsin istiyorum. Herşey dursun bende normal hayatıma döneyim . Çünkü böyle giderse çok kalp kırmaktan korkuyorum ve ben bunun günahını çekmek istemiyorum.
Birşey olursada zaten 3cü kişiler yüzünden olur . 6 yıllık evlilik boşa gider . Umarım oraya kadar gelmeden herşey yoluna girer . İnşAllah sonradan tekrar görüşmek dileğiyle. Allah razı olsun hepinizden.

kuzum takım filan neyse bulunur bir yolu eminimkide sen iyi ol. dediğin gibi hiçbir yuva kolay kurulmuyor. rabbim senide evlatlarınıda feraha çıkarsın inşallah

canım Allah kolaylık versin. inşallah huzura kavuşursun. buradan kopma. diyet yapamasan bile sohbete gel. şu an moralin bozuk ondan öyle yazıyorsun. her zaman buradayız sana destek oluruz.

Ay arkadaşlar ne olacak ya mahvoldukkk
Mayıs ayında haziran ayında biter sezon açılır diyorduk
Hep mahvetti bu millet ya tıkış tıkış dip dibe amannın
Eşim de dedi ekmek alayım mı
Dur hele dedim ya un var makarna pirinç mercimek yoğurt iki günde ölecek misin açlıktan
Ya uzarsa dedi
Uzasın nolcak bir ay yetecek erzak var şükür otur zaten fırın eczane açık olur dedim
Olmaz herhalde açıklama yapılmamış dedi
Olur olur dedim
..
İyiki de engellemişim anamm ortalık karışmış
...
Az önce bir söze denk geldim
Kıtlık zamanında insanları öldürecek olan açlık değil
Alıştıkları tokluk hissi diye gerçekten öyle
...
Ama pazarcılara çok üzüldüm adamların malları ellerinde kalmış ,bilseydik mal alır mıydık diyorlar
Yazık ya

Allah hakkında hayırlısını versin canım, bir yolu vardır elbet, sabır ve dua et. Allah a emanet ol

3 nisanda saç kesimi yapan kızlar
Benim saçlarım bu ara çok dökülüyor, sizde durum ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…