Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Son düzenleme:
Rabbim gönlüne ferahlık versin, hakkınızda hayırlısı olsun.

hayirli sabahlar Cümleten...dünki utanc verici görüntüler hala aklimdan gitmiyor bendemi bi tuhaflik var bilmiyorum böyle durumlar beni çok üzüyo..insanlara yüce Allahimiz gafletten uyanmamiz için ard arda mesajlar veriyor ama hala ayni durumdalar birçok insanlar..bizim felaketimiz bencillik gaflet ve açgözlülüğümüz yüzünden olacak bu gidişlen...almanlardan hiç kaçmaz hemen haberlere yansimiz dün geceki alişveriş paniği..

Evet yaa gercekten cok üzücü bir durum du yani 2 gün yetecek kadar yiyecek yokmu anlamıyorum evinizde hele ki ekmek için ekmeksiz doymayan Bi toplum olduk kola olmayı versin ne olmuş yada gofret nedir yani ne oldu günlerdir yan yana gelinmiyor sokaga cıkılmıyor Ken dün gece dip dibe maskesiz bir araya gelindi

Çok sağolun kızlar hepinizden Allah razı olsun.
derdimi dinlediniz ortak oldunuz çoksağolun.
iyi kalın sağlıcakla kalın . Mutlu kalın . İnşAllah bu kötü günlerde geçer gider bu virüs illetindede kurtuluruz . Allah’a emanet olun hepiniz . Elimden geldiğince ara da girer haber veririm size. Hayırlıgünler

Slm kızlar dünkü yaşananlara sizler kadar öfkeliyim Allah ıslah etsin ne diyeyim söylenecek cümleler tükendi artık

Menü bildirimi moni Gulhan1

Kahvaltı
1.5 tabak yumurtalı ıspanak
2-3 çatal tereyağında yumurta
Bir dilim kaşar

Akşam 15:30
Bir kase yoğurtlu ıspanak
Tel peyniri
6-7 ceviz içi

Ay yok saçta boyamak istemiyorum.
Dünkü insanlar yazin dışarı cikicaz umudumu çöpe attı resmen.
Yazın hersey bitecek hayalimizi yerle bir etti okdar öfkeliyim. Bugün artık tükenmişlik. Sendromuna girdim ya. Oturup ağlayasım var ya. Zıkkım yiyesiceler ya

Canim ne olursa olsun sakin olmaya çaliş fevri davranma sen yinede ..3 çocuğun var..biz kadinlar daha sabirli olmaliyiz..çocuklarimizin hatrina...erkekler genelde bencil ve düşüncesiz olur....bugünlerde geçer inşallah...Annenlerde kafani dinle biraz sana iyi gelir belki..eşinede dediğim gibi güzeliklen anlat ...Allah yardimcin olsun sabir versin

Ilk başlarda ben takmiyordum okadar..ama dünki görüntüler nasil bir etki yapti bende onu bile bilmiyorum ..öfke üzüntü utanç hayalkirikliği...birşey anladimki bizi üzen virus değilmiş insanlarin cehaleti..aynen brnde senin gibiyim oturup ağlayasim var ..biz müslümanlar ne ara bu hale geldik..ekmek kavga videosunuda gördüm dün .onlarin adina ben utandim...açikcasi iyide uyuyamadim dün gece..

hala annende misin canım? eşinle konuşabildin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…