Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Merhaba, nasılsınız?
Üye kabul ediyor musunuz? Bir aydan fazladır evdeyim kilo aldım, alıyorumm
Hoşgeldin aramiza..tabiki katilabilirsin bize..altdaki formu doldurman gerekiyo kural gereğince..güzel ve sağlikli kilo vermeler.başarilar diliyorum sana

Yeni gelen arkadaşlarımızın aşağıdaki soruları cevaplamasını rica ediyorum.

İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyor musunuz:
Evli/bekar:
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz:
Hedef kilonuz:

Slm kızlar dün menü paylaşmayı unuttum pardon ekmek derdine düştük sonradan açıkladıkları için herşey tuhaf u ülkede malesef

Sabah klasik kahvaltı

Öğle yemeği yok

Akşam domatesli bulgur pilavı cacık salata

Şu içemiyorum spor yapamıyorum kilo alıyorum farkındayım ama yemek yemegede engel olamıyorum evde nefes alamıyorum artik

Dünkü kavgaları gördükten sonra uyandım malesef 1 aydır evde oturduğumuz boşa gitt.bunun acisi 7 8 gun sonra belli olur alah korusun insallah dicem ama bilemiyorum

Benimde sinirlerim çok bozuk herkes gergin artik haziranda çıkarız diye düşünüyordum temmuz ayını bulacak malesef

natsume bizim takımda zaten canım. mezun olmuştu. bir süredir buralarda yoktu.

Ya benim hayallerim
Organ temizliklerinide bisürü ot, çöp lazım.
Istanbula gidip almayı hayal ediyordum.
Ya uçuşlar açılmazsa?
Burdada hepsini bulamam
Ya benim içim temizlenmeyecek mi?
Ben Içi dışı temiz olmayacakmıyım

canım hoşgeldin nasılsın? kaç zamandır yoktun ortalarda. kaç kilo oldun?
Hoş buldum canım bir ayı geçti kendi karantinamızda minik kızımla evde deliriyoruz
Hareket azaldı, hommini gırtlak arttı bir de derken durum vahim
Onun dışında iyiyim bir şekilde zaman geçiyor. Sen nasılsın?
kiloma gelince en son 69dum kendime psikolojik sınır olarak 70i belirledim 70e kadar devam sonra diyet ve spor yarın sabah bakacağım tartıya muhtemelen 70 olmuştur artık kıyafetlerim sıkıyor

hoş buldummm
Bilgileri yarın dolduracağım sabahtan bir kiloma bakmam gerek
Mezun üyelerdenim ama birçok yeni üye görüyorum tanışmak için kendim hakkımda bir şeyler de yazmalıyım. (Şuan dikktimi veremiyorum bir yandan börek yapıyorum evdekilere )

Hoşgeldin canım

ay hiç sorma. ben karantinanın son 1 haftasına kadar iyi idare ettim. kilo da verdim ama son bir haftadır zorlanıyorum. zor bir süreç.
evet bence de toparla artık. daha çok salarsan ipin ucu kaçar. sen 60 kilo ile mi mezun olmuştun hatırlayamadım?

Son düzenleme:
Hoşgeldin canım
hoş buldummm
Fenalardayum eşimle kızımdan başka insan yüzü gördüğüm yok bir aydır
Kısır döngüye girdim
Yarından itibaren başlayacağım kendime özen göstermeye sadece kilo konusunda da değil. (İnşallh)
Şuan ben de tam hatırlamıyorum kaç ile mezun olduğumu eski mesajlardan bulup bakacağım bebito uyuyunca. 60 olma olasılığı yüksek ama.

Selam kızlar
Ben ilk günden beri evde giyinip oturuyorum psikolojimiz bozulmasın diye Arada elbise giyiyorum. Kızıma da hep elbise giydiriyorum ki evde mayışmayalım. Zaten çocuk olunca mecburen bir yemek, temizlik, uyku düzeni oluyor evde. Bugünümüze çok şükür
Bugünkü menüme gelecek olursak
Sabah klasik kahvaltı
Öğlen patates kızartması ( ama çok az )
Akşam tarhana çorbası, etli lahana sarma

Merhaba, nasılsınız?
Üye kabul ediyor musunuz? Bir aydan fazladır evdeyim kilo aldım, alıyorumm
Hoşgeldin canım
seni çok iyi anliyorum
Benimde sinirlerim çok bozuk herkes gergin artik haziranda çıkarız diye düşünüyordum temmuz ayını bulacak malesef
Temmuzmu hiç sanmıyorum canım
Bu cehalet temmuza bitirmez bu işi bütün umutlarım hersey dün bitti artık..

Menüm

Kahvaltı
1 yumurtadan zeytinli, peynirli, çörekotlu, keten tohumlu omlet
Salatalık, paprika

Akşam
1 orta boy kâse mercimek badı
Salatalık, paprika
Bikaç kaşık yoğurt

Şu
1,5 lt
Spor
Biraz bahçeyle uğraştık ( 3 saat kadar, çoğunu komşum yaptı, bende yardım ettim)
Yarım saat yürüyüş

Kızlar canım çok sıkılıyor pztsi çıkıcam sanirim dışarıya dayanamıyorum artık balon gibiyim gergin sınırlı
Haklısın canım evde iyice bunaldık ama cikicak olursan tenha yerlere git lütfen ben cıktıgım zaman 8 gibi yürüyüş için yürüyüş alanı var oraya gidiyorum stres atmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…