Hoşgeldin aramiza..tabiki katilabilirsin bize..altdaki formu doldurman gerekiyo kural gereğince..güzel ve sağlikli kilo vermeler.başarilar diliyorum sanaMerhaba, nasılsınız?
Üye kabul ediyor musunuz? Bir aydan fazladır evdeyim kilo aldım, alıyorumm
Benimde sinirlerim çok bozuk herkes gergin artik haziranda çıkarız diye düşünüyordum temmuz ayını bulacak malesefAy yok saçta boyamak istemiyorum.
Dünkü insanlar yazin dışarı cikicaz umudumu çöpe attı resmen.
Yazın hersey bitecek hayalimizi yerle bir etti okdar öfkeliyim. Bugün artık tükenmişlik. Sendromuna girdim ya. Oturup ağlayasım var ya. Zıkkım yiyesiceler ya
Hoşgeldin aramiza..tabiki katilabilirsin bize..altdaki formu doldurman gerekiyo kural gereğince..güzel ve sağlikli kilo vermeler.başarilar diliyorum sana
Yeni gelen arkadaşlarımızın aşağıdaki soruları cevaplamasını rica ediyorum.
İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyor musunuz:
Evli/bekar:
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz:
Hedef kilonuz:
Kan vereli 1 ay olmuşturben ucundan azcık kesmiştim 3 yerden. ben de sorun yok çok şükür. canım çinko ve demri durumun nedir acaba? onlar da saç döküyor.
Ya benim hayallerimIlk başlarda ben takmiyordum okadar..ama dünki görüntüler nasil bir etki yapti bende onu bile bilmiyorum ..öfke üzüntü utanç hayalkirikliği...birşey anladimki bizi üzen virus değilmiş insanlarin cehaleti..aynen brnde senin gibiyim oturup ağlayasim var ..biz müslümanlar ne ara bu hale geldik..ekmek kavga videosunuda gördüm dün .onlarin adina ben utandim...açikcasi iyide uyuyamadim dün gece..
Hoş buldum canımcanım hoşgeldin nasılsın? kaç zamandır yoktun ortalarda. kaç kilo oldun?
hoş buldummmHoşgeldin aramiza..tabiki katilabilirsin bize..altdaki formu doldurman gerekiyo kural gereğince..güzel ve sağlikli kilo vermeler.başarilar diliyorum sana
Yeni gelen arkadaşlarımızın aşağıdaki soruları cevaplamasını rica ediyorum.
İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyor musunuz:
Evli/bekar:
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz:
Hedef kilonuz:
Hoşgeldin canımHoş buldum canımbir ayı geçti kendi karantinamızda minik kızımla evde deliriyoruz
Hareket azaldı, hommini gırtlak arttı bir de derken durum vahim
Onun dışında iyiyim bir şekilde zaman geçiyor. Sen nasılsın?
kiloma gelince en son 69dum kendime psikolojik sınır olarak 70i belirledim70e kadar devam sonra diyet ve spor yarın sabah bakacağım tartıya muhtemelen 70 olmuştur artık kıyafetlerim sıkıyor
hoş buldummm
Bilgileri yarın dolduracağım sabahtan bir kiloma bakmam gerek
Mezun üyelerdenim ama birçok yeni üye görüyorum tanışmak için kendim hakkımda bir şeyler de yazmalıyım. (Şuan dikktimi veremiyorum bir yandan börek yapıyorum evdekilere )
ay hiç sorma. ben karantinanın son 1 haftasına kadar iyi idare ettim. kilo da verdim ama son bir haftadır zorlanıyorum. zor bir süreç.Hoş buldum canımbir ayı geçti kendi karantinamızda minik kızımla evde deliriyoruz
Hareket azaldı, hommini gırtlak arttı bir de derken durum vahim
Onun dışında iyiyim bir şekilde zaman geçiyor. Sen nasılsın?
kiloma gelince en son 69dum kendime psikolojik sınır olarak 70i belirledim70e kadar devam sonra diyet ve spor yarın sabah bakacağım tartıya muhtemelen 70 olmuştur artık kıyafetlerim sıkıyor
hoş buldummm
Bilgileri yarın dolduracağım sabahtan bir kiloma bakmam gerek
Mezun üyelerdenim ama birçok yeni üye görüyorum tanışmak için kendim hakkımda bir şeyler de yazmalıyım. (Şuan dikktimi veremiyorum bir yandan börek yapıyorum evdekilere )
hoş buldummmHoşgeldin canım
Fenalardayum eşimle kızımdan başka insan yüzü gördüğüm yok bir aydıray hiç sorma. ben karantinanın son 1 haftasına kadar iyi idare ettim. kilo da verdim ama son bir haftadır zorlanıyorum. zor bir süreç.
evet bence de toparla artık. daha çok salarsan ipin ucu kaçar. sen 60 kilo ile mi mezun olmuştun hatırlayamadım?
Ilk başlarda ben takmiyordum okadar..ama dünki görüntüler nasil bir etki yapti bende onu bile bilmiyorum ..öfke üzüntü utanç hayalkirikliği...birşey anladimki bizi üzen virus değilmiş insanlarin cehaleti..aynen brnde senin gibiyim oturup ağlayasim var ..biz müslümanlar ne ara bu hale geldik..ekmek kavga videosunuda gördüm dün .onlarin adina ben utandim...açikcasi iyide uyuyamadim dün gece..
Hoşgeldin canımMerhaba, nasılsınız?
Üye kabul ediyor musunuz? Bir aydan fazladır evdeyim kilo aldım, alıyorumm
seni çok iyi anliyorumSlm kızlar dün menü paylaşmayı unuttum pardon ekmek derdine düştük sonradan açıkladıkları için herşey tuhaf u ülkede malesef
Sabah klasik kahvaltı
Öğle yemeği yok
Akşam domatesli bulgur pilavı cacık salata
Şu içemiyorum spor yapamıyorum kilo alıyorum farkındayım ama yemek yemegede engel olamıyorum evde nefes alamıyorum artik
Temmuzmu hiç sanmıyorum canımBenimde sinirlerim çok bozuk herkes gergin artik haziranda çıkarız diye düşünüyordum temmuz ayını bulacak malesef
Teşekkürler hoş buldumHoşgeldin canım
seni çok iyi anliyorum
Temmuzmu hiç sanmıyorum canım
Bu cehalet temmuza bitirmez bu işi bütün umutlarım hersey dün bitti artık..
Kızlar canım çok sıkılıyor pztsi çıkıcam sanirim dışarıya dayanamıyorum artık balon gibiyim gergin sınırlı
Haklısın canım evde iyice bunaldık ama cikicak olursan tenha yerlere git lütfen ben cıktıgım zaman 8 gibi yürüyüş için yürüyüş alanı var oraya gidiyorum stres atmak içinKızlar canım çok sıkılıyor pztsi çıkıcam sanirim dışarıya dayanamıyorum artık balon gibiyim gergin sınırlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?