- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
Canım 96 kiloyum ama gören 70lerde sanıyor. Taş gibi etlerim. Benim de kalın be sert etlerimBence o her vücut için geçerli değil. Evet genelde gitmiyor sağlam bir spor olmazsa.
Ben gittiğini görüyor karın yukarı doğru çekiliyor. Et tipin nasıl.
Benim etim kalın ve sert
Asil gitmicek olan catlaklar
Evet en kötüsüde şu kilodayim diosun aaaaa yok canm sen okdar yoksun asla inanmam diyorlar. Bu işin en avantajlı kısmı sıkı etli olmak fakt fakat malesef kii sen o ağırlığı o kiloyu dibine kadar yaşıyor hissediyorsun her ne kadar gostermesekte nefes alamıyoruz en son demiCanım 96 kiloyum ama gören 70lerde sanıyor. Taş gibi etlerim. Benim de kalın be sert etlerim
Evet Leslie de bacak kaldırma hareketlerinde çok zorlanıyorum mesela. Ama olacak inşallah. Dün hamur işi yediğim için bugün detoksa başladım. Evlerden zayıflamış olarak çıkalım inşallahEvet en kötüsüde şu kilodayim diosun aaaaa yok canm sen okdar yoksun asla inanmam diyorlar. Bu işin en avantajlı kısmı sıkı etli olmak fakt fakat malesef kii sen o ağırlığı o kiloyu dibine kadar yaşıyor hissediyorsun her ne kadar gostermesekte nefes alamıyoruz en son demi
Banada demişlerdi o göbek kalir artik gitmez diye..ama gitti çok şükür nerdeyse dümdüz oldu..çok küçük bir çikinti var yandan bakildiğinda oda gidecek düzenli spor ve sağlikli beslenmeye devam edersem...oturup birşey yapmazsan ve sağliksiz besinleri terketmezsen tabiki kalir..bakma başkalarinin dediğine...biz yolumuza devam edelimNormalde taş gibiydim. Kilo verdikçe etlerim yumuşamaya başladı. Sporsuz verirsem kesin sarkacağım
Çocuktan sonra bende de alt göbek çıktı. Herkes o erimez diyor
İnşAllah canm. Ben bir sürü tarifler ekmek ler falan yapıyorum şuan bütün tanıdıklarım mesaj atıyor. Eda obozite olarak çıkcan evden. Bende evet evet diyorum. Napim çok seviyorum yemeği yiyiyorum diyorum. Ki görünce şok olsunlar fotoda paylaşmıyorum kendi resmimiEvet Leslie de bacak kaldırma hareketlerinde çok zorlanıyorum mesela. Ama olacak inşallah. Dün hamur işi yediğim için bugün detoksa başladım. Evlerden zayıflamış olarak çıkalım inşallah
Bugün küçük bir parça ye istersen...en masum kaçamaklardan biri cevizli sucuk zaten.Bi kaç gündür cevizli sucuk ile büyük imtihan içindeyim
Ayarım yok maalesef canım bazen canımın çok istediği yiyecekler oluyor birkaç gün dişimi sıkınca geçiyor sabretmek zor oluyor tabii kiBugün küçük bir parça ye istersen...en masum kaçamaklardan biri cevizli sucuk zaten.
Benimde ayarım yokAyarım yok maalesef canım bazen canımın çok istediği yiyecekler oluyor birkaç gün dişimi sıkınca geçiyor sabretmek zor oluyor tabii ki
Canım ne olursa olsun burası bir sorumluluk. İzne ayrılabilir. Tabi Sağlık söz konusuysa bilemeyizJtaime 3 nisandan beri girmemiş sayfaya
Onun morali çok bozuktu, inşallah herşey yoluna girmiştirJtaime 3 nisandan beri girmemiş sayfaya
En iyisi yememekBenimde ayarım yok
Evet inşallah çözmüşlerdir sorunlarınıOnun morali çok bozuktu, inşallah herşey yoluna girmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?