- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
Güzel menü.. fakat kahvaltida biraz yeşillik veya sebze olsa iyi olur..hatta ekmek yerine 1 çay bardaği çiğ çerez olursa dahada güzel olur. Yumurta pek sevmiyorsan yerine avokado mezesi veya peynir yiyebilirsinİyi akşamlar❤
menümGulhan1
sabah 1 dilim ekmek üstü labne
Öğlen 3yk bulgur, taze fasulye
Akşam 6yk bulgur, taze fasulye
35 dk Leslie, 2 litre su
Evet canım yarın kahvaltıyı güçlü yapıp iki öğün yemeyi düşünüyorumGüzel menü.. fakat kahvaltida biraz yeşillik veya sebze olsa iyi olur..hatta ekmek yerine 1 çay bardaği çiğ çerez olursa dahada güzel olur. Yumurta pek sevmiyorsan yerine avokado mezesi veya peynir yiyebilirsin.
Bende diyecek söz bulamiyorum..Allah akil fikir versin böyle bir zamanda misafirlik yapanlara dahada vahimi yatili misafir..Kızlarr kim olduğunu yazmayayım hatırlayanlar bilir
Yine yatılı misafirlerim gelecekmiş
Mutfak masraflarımızı onlar karşıladığı için bir şey de diyemiyorum
sadece eşime çok korkuyorum dedim, biliyorsun onlar da bizim gibi titiz dedi
Titizlikle ne alakası var ya
Dua edin benim için başka bir şey diyemiyorum
Ben bu mezeyi çok beyendim..bunu deneyebilirsin istersen..Evet canım yarın kahvaltıyı güçlü yapıp iki öğün yemeyi düşünüyorum
Evet sade yenildiğinde kötü..ama çeşit çeşit salata veya meze tarifleri var..onlardan deneyebiliriz..yukardaki tarifi mesela sevdim ben.Avakadonun tadı bana çok kötü geldi ya. Bi gün merak edip almistim
bunu ben de deneyeceğim. ama ilk önce avakado almam lazım.Ben bu mezeyi çok beyendim..bunu deneyebilirsin istersen..
YOĞURTLU AVAKADO
MALZEMELER
1.adet olgunlaşmış avakado
1. su bardağı yoğurt
1.çay bardağı ceviz
1.çorba kaşığı zeytinyağı
YAPILIŞI
Avakado'yu soyup doğrayın üzerine yoğurt ve cevizi katıp karıştırın. Üzerine bir çorba kaşığı zeytinyağı gezdirin. Yanına istediğiniz yeşilliklerden koyabilirsiniz. Kilo vermek istemeyen arkadaşlar yoğurdun içine 1 çorba kaşığı tahin ekleyebilirler. Afiyet olsun.
Güzel menüİyiakşamlar kızlar
Sabah
Fırında biber patlıcan kızartması
Ekmek yok
Ögle
Filtre kahve
Akşam
Karnıbahar kısırı 1 tabak
3 adet biber turşusu
2 çatal makarna
3 litre su
Spor 14.bin adım yürüyüş yapıldı
Bunu 4 defa yaptım, bende beğendimBen bu mezeyi çok beyendim..bunu deneyebilirsin istersen..
YOĞURTLU AVAKADO
MALZEMELER
1. su bardağı yoğurt
1.çay bardağı ceviz
YAPILIŞI
Avakado'yu soyup doğrayın üzerine yoğurt ve cevizi katıp karıştırın. Üzerine bir çorba kaşığı zeytinyağı gezdirin. Yanına istediğiniz yeşilliklerden koyabilirsiniz. Kilo vermek istemeyen arkadaşlar yoğurdun içine 1 çorba kaşığı tahin ekleyebilirler. Afiyet olsun.
Sade yersen tadı yok, yenecek gibide deyil, bu tarifte küçücük doğrarsan, yoğurduysa güzel olursa avakadonun tadını almıyorsunAvakadonun tadı bana çok kötü geldi ya. Bi gün merak edip almistim
Deneyeyim canımBen bu mezeyi çok beyendim..bunu deneyebilirsin istersen..
YOĞURTLU AVAKADO
MALZEMELER
1. su bardağı yoğurt
1.çay bardağı ceviz
YAPILIŞI
İyide avakadonun tek başına tadı olmasa konduğu şeye tat vermese ben nie 6 7 tl verimSade yersen tadı yok, yenecek gibide deyil, bu tarifte küçücük doğrarsan, yoğurduysa güzel olursa avakadonun tadını almıyorsun
Amin amin sıra sıra oldular hepsi dipdibe. Yarın Allah polislerimize sabır versinSokaga cıkma yasagı geldi dışarısı ana cok kalabalık herkez fırına marketlere gidiyor Allah sonumuzu hayır etsin inşallah
Aminnnnİyide avakadonun tek başına tadı olmasa konduğu şeye tat vermese ben nie 6 7 tl verim
Amin amin sıra sıra oldular hepsi dipdibe. Yarın Allah polislerimize sabır versin
Yağ oranı yüksekya, bağırsakları çalıştırsın diye yapıp yiyorumİyide avakadonun tek başına tadı olmasa konduğu şeye tat vermese ben nie 6 7 tl verim
Amin amin sıra sıra oldular hepsi dipdibe. Yarın Allah polislerimize sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?