Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İyi akşamlar

menüm Gulhan1
sabah 1 dilim ekmek üstü labne
Öğlen 3yk bulgur, taze fasulye
Akşam 6yk bulgur, taze fasulye
35 dk Leslie, 2 litre su
Güzel menü.. fakat kahvaltida biraz yeşillik veya sebze olsa iyi olur..hatta ekmek yerine 1 çay bardaği çiğ çerez olursa dahada güzel olur. Yumurta pek sevmiyorsan yerine avokado mezesi veya peynir yiyebilirsin .

Güzel menü.. fakat kahvaltida biraz yeşillik veya sebze olsa iyi olur..hatta ekmek yerine 1 çay bardaği çiğ çerez olursa dahada güzel olur. Yumurta pek sevmiyorsan yerine avokado mezesi veya peynir yiyebilirsin .
Evet canım yarın kahvaltıyı güçlü yapıp iki öğün yemeyi düşünüyorum

Kızlarr kim olduğunu yazmayayım hatırlayanlar bilir
Yine yatılı misafirlerim gelecekmiş
Mutfak masraflarımızı onlar karşıladığı için bir şey de diyemiyorum
sadece eşime çok korkuyorum dedim, biliyorsun onlar da bizim gibi titiz dedi
Titizlikle ne alakası var ya
Dua edin benim için başka bir şey diyemiyorum

Bende diyecek söz bulamiyorum..Allah akil fikir versin böyle bir zamanda misafirlik yapanlara dahada vahimi yatili misafir..

Evet canım yarın kahvaltıyı güçlü yapıp iki öğün yemeyi düşünüyorum
Ben bu mezeyi çok beyendim..bunu deneyebilirsin istersen..

YOĞURTLU AVAKADO

MALZEMELER
1.adet olgunlaşmış avakado
1. su bardağı yoğurt
1.çay bardağı ceviz
1.çorba kaşığı zeytinyağı

YAPILIŞI
Avakado'yu soyup doğrayın üzerine yoğurt ve cevizi katıp karıştırın. Üzerine bir çorba kaşığı zeytinyağı gezdirin. Yanına istediğiniz yeşilliklerden koyabilirsiniz. Kilo vermek istemeyen arkadaşlar yoğurdun içine 1 çorba kaşığı tahin ekleyebilirler. Afiyet olsun.

İyiakşamlar kızlar
Sabah
Fırında biber patlıcan kızartması
Ekmek yok
Ögle
Filtre kahve
Akşam
Karnıbahar kısırı 1 tabak
3 adet biber turşusu
2 çatal makarna
3 litre su
Spor 14.bin adım yürüyüş yapıldı

Kızlar bu karnıbahar kısırını ilk kez yaptım tavsiye ederim çok güzel oldu.
Karnıbahar çicekleeini rondodan geçirdim az sıvı yağ da dogran mış soganı kavurdum arkadan karnıbahar ekledim az onu da kavurdum sonra salça baharatlar iyice karıştırıp ocagı kapatıp yeşillik leri ekledim

bunu ben de deneyeceğim. ama ilk önce avakado almam lazım.

Bunu 4 defa yaptım, bende beğendim

Deneyeyim canım

Sade yersen tadı yok, yenecek gibide deyil, bu tarifte küçücük doğrarsan, yoğurduysa güzel olursa avakadonun tadını almıyorsun
İyide avakadonun tek başına tadı olmasa konduğu şeye tat vermese ben nie 6 7 tl verim
Sokaga cıkma yasagı geldi dışarısı ana cok kalabalık herkez fırına marketlere gidiyor Allah sonumuzu hayır etsin inşallah
Amin amin sıra sıra oldular hepsi dipdibe. Yarın Allah polislerimize sabır versin

İyide avakadonun tek başına tadı olmasa konduğu şeye tat vermese ben nie 6 7 tl verim

Amin amin sıra sıra oldular hepsi dipdibe. Yarın Allah polislerimize sabır versin
Yağ oranı yüksekya, bağırsakları çalıştırsın diye yapıp yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…