Pztsi sanirim öyle yapicam açık hava yürüyüş yerine gidicem çocuklarında alicam yanıma hava alsınlar onlarda tuhaf davranmaya basladiHaklısın canım evde iyice bunaldık ama cikicak olursan tenha yerlere git lütfen ben cıktıgım zaman 8 gibi yürüyüş için yürüyüş alanı var oraya gidiyorum stres atmak için
Zor günler geçiriyoruz aslında halimize şükretmek lazım hastane odalarında yerimizde olmak isteyen kişiler var ama insanoğlu işte böyleyiz Allah tez zamanda kurtarsın tüm dünyayı bu illetten ten biz büyükler sıkıldık cocuklar ne yapsın haklı olarakPztsi sanirim öyle yapicam açık hava yürüyüş yerine gidicem çocuklarında alicam yanıma hava alsınlar onlarda tuhaf davranmaya basladi
Zor günler geçiriyoruz aslında halimize şükretmek lazım hastane odalarında yerimizde olmak isteyen kişiler var ama insanoğlu işte böyleyiz Allah tez zamanda kurtarsın tüm dünyayı bu illetten ten biz büyükler sıkıldık cocuklar ne yapsın haklı olarak
Bizim takım neden aktif değil kızlar
İlk geldiğimde enerji daha yüksekti ben mi bozdum tılsımı
İlk baştan beri böylemi bilmiyorum ama kaptanda hiç aktif değil
Takımı canlandıracak bişeyler mi yapsak
Tamam zor bir süreçteyiz karamsarlığa düşerek kendi içimize kapanarak çözülmez ki sorunlar
Yapmamız gerekeni yapıyoruz kurallara uyup evimizde kalıyoruz gerisi takdiri ilahi
İllaki bitecek süreç Allah ın izni ile
Biraz canlanalım kızlar
Motivasyonu düşen arkadaşlara yardımcı olalım, sizlere yardımcı olmak için sizde bize yardımcı olun ki aynı senkron da olalım
Ne güzel herkes az ya da çok kilolar verdi devam edelim lütfen sonucunda mutlu olacak bizleriz
Ben sık uğradım baktım yazan yokBizim takım neden aktif değil kızlar
Tamam zor bir süreçteyiz karamsarlığa düşerek kendi içimize kapanarak çözülmez ki sorunlar
Yapmamız gerekeni yapıyoruz kurallara uyup evimizde kalıyoruz gerisi takdiri ilahi
Biraz canlanalım kızlar
Motivasyonu düşen arkadaşlara yardımcı olalım, sizlere yardımcı olmak için sizde bize yardımcı olun ki aynı senkron da olalım
Ne güzel herkes az ya da çok kilolar verdi devam edelim lütfen sonucunda mutlu olacak bizleriz
Takıma ben girdikten sonra başladı her şey
evet bu aralar motivasyon düşük hepimizde.
Ben sık uğradım baktım yazan yok
Kendi kendime yazmanında keyfi yok
Aynen canım yaaa inşallah dedikleri gibi yazı böyle geçirmwyizgerçekten bu süreç ne zamana kadar sürecek bilmiyorumpsikolojimiz bozuldu.
Haklısın canım bende bazen menü yazmaya girebiliyorum sadece ama rahatsız lık duyuyorum giremedigim de benim eş normalde de sürekli evde huysuz biri bazen problem yapıyor girince ama girememenin cok zararlarını gördüm motive yerlerde resmen bugun den itibaren hatta bir not sayfa haxırlıcagım buradan da paylaşırım hep birlikte birbirimize destek olalımBizim takım neden aktif değil kızlar
Biraz canlanalım kızlar
Kızlar günaydın hayırlı sabahlar olsun böyle bşr günlük tutmaya karar verdim sanırım beni daha gaza getirir bugun artı bir kilo yu da görünce gerçi yediklerine dikkak ediyorum ama daha fazlasını yapmam gerekiyor yaş ilerledikçe metabolizma hızı iyice düştü benim en azından iki gün de bir tartıda ufak eksi görürsem veya artı görürsem beni daha dizinler diye düşündüm bir nevi ödev gibi yapmak isteyen arkadaşlar beraber yapalım ve buradan paylaşalım hem daha önce konuşmuştuk vücut ölçülerimizi alalım diye haydi bismillah ben başladım buyurun gelin kızlar cıkıp cıkıp gelin
Günaydin canim...çok iyi yapmişsin...özelikle bu karantina günlerinde çok dikkatli olmaliyiz...ben çok şükür kurtuldum kilo verme derdinden..dediğim gibi üzerimden koskoca bir yük kalkti piskolojikte olarak..artida olsam bile yavaş yavaş veriyorum rahat bir şekilde üzerimde baski yok ..yani cuma gününe kadar artidan kurtulma mücadelesi yok...Kızlar günaydın hayırlı sabahlar olsun böyle bşr günlük tutmaya karar verdim sanırım beni daha gaza getirir bugun artı bir kilo yu da görünce gerçi yediklerine dikkak ediyorum ama daha fazlasını yapmam gerekiyor yaş ilerledikçe metabolizma hızı iyice düştü benim en azından iki gün de bir tartıda ufak eksi görürsem veya artı görürsem beni daha dizinler diye düşündüm bir nevi ödev gibi yapmak isteyen arkadaşlar beraber yapalım ve buradan paylaşalım hem daha önce konuşmuştuk vücut ölçülerimizi alalım diye haydi bismillah ben başladım buyurun gelin kızlar cıkıp cıkıp gelin
Bazen benimkide sinir ediyo beni elime tel.aldiğim zamsn...aman olsun kötü huylari olmasinda..idare edcez napalim...bende sabah sabah kiymali poğaca yapiyorum..yine benimkiler istedi...evdeki unlar bitsinde yapmicam artik bukadar hamur işi...Biraz karışık Bi çizelge oldu ama neyse önemli olan sonuç vücüt ölçülerini her tartıda almıcam çünkü en son tartı 26 gün sonra o gün alıcam ölçüleri hatta aylık yaparım hedefim 3 kilo bu takvime göreayy sabah sabah ne gaza geldim kızlar en iyisi bu evdeki adam hep uyusa bende buradan cıkmasam
Az önce spor programı indirdim ve ilk gün yaptım 20 gün boyunca devam edicem inşallah zatenBazen benimkide sinir ediyo beni elime tel.aldiğim zamsn...aman olsun kötü huylari olmasinda..idare edcez napalim...bende sabah sabah kiymali poğaca yapiyorum..yine benimkiler istedi...evdeki unlar bitsinde yapmicam artik bukadar hamur işi...
Ayrica spor çok önemli canim ..ben ileriki seviyeleride düşünerek öğünlerde çok yiyorum fazla kilo vermeyim hem kas yapayim diye...spor yapmasaydim şu an 60 kiloyu hatta belki üstünü görmüştüm..bazen pes edesim geliyo ama bu kötülüğü kendime yapmak istemiyorum..sonra pişman olacağimi biliyorum..45 dakika gelip geçer..o zamani koltukta oturup metabolizmamizi daha ysvaşlatacağimiza spor yapmak daha akilli bir seçim..
Sende sağol canim..ne demek. birbirimize destek olmak için burdayiz..Az önce spor programı indirdim ve ilk gün yaptım 20 gün boyunca devam edicem inşallah zatenGulhan1 seni hep örnek alıyorum arkadaş mezun oldu ideal kilosunda olmasına ragmen sporu bırakmadı hamur işi yapıyor yemiyor gercekten örnek aldığım birisin teşekkür ederim canım benim sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?