Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kuzular günaydın
dün rahatsızlandım biraz. öğleden sonra serçe parmağımı kaldıramayacak durumdaydım
hala da pek farklı değilim
dün kahvaltı yaptım
akşam yumurta yedim
spor ne yazık ki yapamadım
su 1.5 litre

mideme ne girse bulantı yapıyor
krizi fırsata çevirip su orucu tutabilirim aslında
kendinize çok dikkat edin

evde pijamalarla oturmak rehavet yapıyor
o kadar güzel bir tespit yapmışsınız ki
normalde makyaj yapan biri değilim, sırf haşortmaaannlı şevket hocaya dönmemek için evde eyeliner filan sürüyorum

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Bende yoğun olduğum zamanlarda sadece menü için girebiliyorum
Genel bir motivasyon düşüklüğü yaşanıyor takımda bi kopukluk var gibi düzeltiriz inşallah

Bende yoğun olduğum zamanlarda sadece menü için girebiliyorum
Genel bir motivasyon düşüklüğü yaşanıyor takımda bi kopukluk var gibi düzeltiriz inşallah
Evet canım düzeltiriz inşallah bu evde kalmak da sıktı insan ları birde ev halkı hep evde olunca iş güç de bitmiyor

Evde bende makyaj yapip güzel giyinmek istiyorum..ama günde 4-5 kere yüzümü yikiyorum abdest alirken o nasil olacak
Kiyafete gelincede mutvaktan çiktiğimiz yok hele benim ev kaos 4 çocuk ve 1 koca çocuk var ....hatta özenip evde giğinirim eşim için diye mini etek almiştim öylece duruyor..15 yaşinda birde oğlum var..tayt bile giyinemiyorum..benim işim zor

Iyi düşünmüşsün
Bende ara ara yazardım, tarih yazmadığım için hangisi hangi zamana denk geliyor karıştırıyorum.
Vücut ölçüsü almaya okey demiştim, unuttum iyimi .
Bugün hemen aldım ve geçen sene diyetisyene giderkenki ölçüm elime geçti.
Arada 2, 3 cm fark var.
Ben artık ayda bir almayı düşünüyorum

Zaten seviyeler bitene kadar vücut bu düzene alışır, istesekte bozamayız gibi
Yani inşallah

Kendine haksızlık etme
Ne sıkıntılardan geçtin, belki hâlâ devam ediyor, ne yemeyi abarttın ne yürümeyi bıraktın. Bu dönem biraz sıkıntılı, onunda çaresine bakıyorsun. Bence sendende alınacak örnekler var

Hadi bakalım

ama eğlencelidir ablam ya yani sürekli bir hareketlilik enerji olması insanı mutlu eder
sanırım bence belki
olumlu düşünelim

Sürme çekebilirsin, ben cekiyorum, malum zamanda üstüne sürerim.
Ha duruyormu? Yok, akıp bulaşıyor, onuda pamukla temizliyorum yoksa tenim beyaz, hasta gibi görünüyorum.
Giyim konusuna gelince, nasıl rahat ediyorsam onu giyiyorum. Benim oğlanlar kazık kadar
Tayt giydiğimde beni uyardı, üstüne uzun bisey giy diye, sadece ona dikkat ediyorum.
Bazen saçımı düzleştiriyorum o kadar.
Eskiden pek süslüymüşüm şimdi canım istemiyor

ama eğlencelidir ablam ya yani sürekli bir hareketlilik enerji olması insanı mutlu eder
sanırım bence belki
olumlu düşünelim
Yok canim olumsuz düşündüğümden değil..Benim ev çok hareketli zaten..ev işleri çocuklarin dersleri vs derken akşam oluyo..bazen bacaklarim ağriyor dişarda çalişan insan gibi..yoksa bende çok istiyorum evde güzel giyinip süslenmeyi..öncedrn yapiyordum ama şimdi zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…