- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Yok canım arada oluyor böyleTakıma ben girdikten sonra başladı her şey
Selam kızlar❤
Ben ilk günden beri evde giyinip oturuyorum psikolojimiz bozulmasın diyeArada elbise giyiyorum. Kızıma da hep elbise giydiriyorum ki evde mayışmayalım. Zaten çocuk olunca mecburen bir yemek, temizlik, uyku düzeni oluyor evde. Bugünümüze çok şükür
Bugünkü menüme gelecek olursak
Sabah klasik kahvaltı
Öğlen patates kızartması ( ama çok az )
Akşam tarhana çorbası, etli lahana sarma
Geçmiş olsun canım dikkat et kendinekuzular günaydın
dün rahatsızlandım biraz. öğleden sonra serçe parmağımı kaldıramayacak durumdaydım
hala da pek farklı değilim
dün kahvaltı yaptım
akşam yumurta yedim
spor ne yazık ki yapamadım
su 1.5 litre
mideme ne girse bulantı yapıyor
krizi fırsata çevirip su orucu tutabilirim aslında
kendinize çok dikkat edin
Bende yoğun olduğum zamanlarda sadece menü için girebiliyorumHaklısın canım bende bazen menü yazmaya girebiliyorum sadece ama rahatsız lık duyuyorum giremedigim de benim eş normalde de sürekli evde huysuz biri bazen problem yapıyor girince ama girememenin cok zararlarını gördüm motive yerlerde resmen bugun den itibaren hatta bir not sayfa haxırlıcagım buradan da paylaşırım hep birlikte birbirimize destek olalım
Evet canım düzeltiriz inşallah bu evde kalmak da sıktı insan ları birde ev halkı hep evde olunca iş güç de bitmiyorBende yoğun olduğum zamanlarda sadece menü için girebiliyorum
Genel bir motivasyon düşüklüğü yaşanıyor takımda bi kopukluk var gibi düzeltiriz inşallah
İnşallah canımÇizelge çok iyi olmuş bende 59 kiloyu görünce spora başlıcam inşallah
Iyi düşünmüşsünBiraz karışık Bi çizelge oldu ama neyse önemli olan sonuç vücüt ölçülerini her tartıda almıcam çünkü en son tartı 26 gün sonra o gün alıcam ölçüleri hatta aylık yaparım hedefim 3 kilo bu takvime göreayy sabah sabah ne gaza geldim kızlar en iyisi bu evdeki adam hep uyusa bende buradan cıkmasam
Zaten seviyeler bitene kadar vücut bu düzene alışır, istesekte bozamayız gibiBazen benimkide sinir ediyo beni elime tel.aldiğim zamsn...aman olsun kötü huylari olmasinda..idare edcez napalim...bende sabah sabah kiymali poğaca yapiyorum..yine benimkiler istedi...evdeki unlar bitsinde yapmicam artik bukadar hamur işi...
Ayrica spor çok önemli canim ..ben ileriki seviyeleride düşünerek öğünlerde çok yiyorum fazla kilo vermeyim hem kas yapayim diye...spor yapmasaydim şu an 60 kiloyu hatta belki üstünü görmüştüm..bazen pes edesim geliyo ama bu kötülüğü kendime yapmak istemiyorum..sonra pişman olacağimi biliyorum..45 dakika gelip geçer..o zamani koltukta oturup metabolizmamizi daha ysvaşlatacağimiza spor yapmak daha akilli bir seçim..
Kendine haksızlık etmeAz önce spor programı indirdim ve ilk gün yaptım 20 gün boyunca devam edicem inşallah zatenGulhan1 seni hep örnek alıyorum arkadaş mezun oldu ideal kilosunda olmasına ragmen sporu bırakmadı hamur işi yapıyor yemiyor gercekten örnek aldığım birisin teşekkür ederim canım benim sagol
Hadi bakalımkuzular günaydın
dün rahatsızlandım biraz. öğleden sonra serçe parmağımı kaldıramayacak durumdaydım
hala da pek farklı değilim
dün kahvaltı yaptım
akşam yumurta yedim
spor ne yazık ki yapamadım
su 1.5 litre
mideme ne girse bulantı yapıyor
krizi fırsata çevirip su orucu tutabilirim aslında
kendinize çok dikkat edin
Evde bende makyaj yapip güzel giyinmek istiyorum..ama günde 4-5 kere yüzümü yikiyorum abdest alirken o nasil olacak
Kiyafete gelincede mutvaktan çiktiğimiz yok hele benim ev kaos 4 çocuk ve 1 koca çocuk var ....hatta özenip evde giğinirim eşim için diye mini etek almiştim öylece duruyor..15 yaşinda birde oğlum var..tayt bile giyinemiyorum..benim işim zor
Sürme çekebilirsin, ben cekiyorum, malum zamanda üstüne sürerim.Evde bende makyaj yapip güzel giyinmek istiyorum..ama günde 4-5 kere yüzümü yikiyorum abdest alirken o nasil olacak
Kiyafete gelincede mutvaktan çiktiğimiz yok hele benim ev kaos 4 çocuk ve 1 koca çocuk var ....hatta özenip evde giğinirim eşim için diye mini etek almiştim öylece duruyor..15 yaşinda birde oğlum var..tayt bile giyinemiyorum..benim işim zor
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Yok canim olumsuz düşündüğümden değil..Benim ev çok hareketli zaten..ev işleri çocuklarin dersleri vs derken akşam oluyo..bazen bacaklarim ağriyor dişarda çalişan insan gibi..yoksa bende çok istiyorum evde güzel giyinip süslenmeyi..öncedrn yapiyordum ama şimdi zor..ama eğlencelidir ablam yayani sürekli bir hareketlilik enerji olması insanı mutlu eder
sanırım bence belki
olumlu düşünelim
Geçmiş gitmiş gözün aydın olsunHerkese günaydın ben hastalığımı tüm ailemede bulaştırdım sonra onlarıda iyileştirdim geldim yarından itibaren tekrardan aranızda olabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?