Bende her ay alıcam artık kızlar ayda bir buradan paylaşalım diger hatunlar da katılsın bizeIyi düşünmüşsün
Bende ara ara yazardım, tarih yazmadığım için hangisi hangi zamana denk geliyor karıştırıyorum.
Vücut ölçüsü almaya okey demiştim, unuttum iyimi.
Bugün hemen aldım ve geçen sene diyetisyene giderkenki ölçüm elime geçti.
Arada 2, 3 cm fark var.
Ben artık ayda bir almayı düşünüyorum
Cok teşekkür ederim canım benim cok şükür bu halimize yinede ipin ucunu kaçırmak istemiyorum yoksa durum vahim olurKendine haksızlık etme
Ne sıkıntılardan geçtin, belki hâlâ devam ediyor, ne yemeyi abarttın ne yürümeyi bıraktın. Bu dönem biraz sıkıntılı, onunda çaresine bakıyorsun. Bence sendende alınacak örnekler var
Vallahi bende eskiden cok süslü idim son 1 sene iyice saldım fönsüz dışarı cıkmazdım şimdi eşofmanla her yere gittigim bile oluyor bugun den itibaren bende az Bi şeyler yapam artıkSürme çekebilirsin, ben cekiyorum, malum zamanda üstüne sürerim.
Ha duruyormu? Yok, akıp bulaşıyor, onuda pamukla temizliyorum yoksa tenim beyaz, hasta gibi görünüyorum.
Giyim konusuna gelince, nasıl rahat ediyorsam onu giyiyorum. Benim oğlanlar kazık kadar
Tayt giydiğimde beni uyardı, üstüne uzun bisey giy diye, sadece ona dikkat ediyorum.
Bazen saçımı düzleştiriyorum o kadar.
Eskiden pek süslüymüşüm şimdi canım istemiyor
Hoşgeldin canım.Merhaba, nasılsınız?
Üye kabul ediyor musunuz? Bir aydan fazladır evdeyim kilo aldım, alıyorumm
Kaptan evde iş güçten vakit bulamıyor. yine de her şeyi okuyorum . Çok normal günler geçirmiyoruz haliyle . Be bilgisayardan girerim ben foruma ama büyük oğlan el koydu pc ye bende telden ancak bu kadar yazabiliyorumPeki bizim kaptan nerede
Geçmiş olsun canım.kuzular günaydın
dün rahatsızlandım biraz. öğleden sonra serçe parmağımı kaldıramayacak durumdaydım
hala da pek farklı değilim
dün kahvaltı yaptım
akşam yumurta yedim
spor ne yazık ki yapamadım
su 1.5 litre
mideme ne girse bulantı yapıyor
krizi fırsata çevirip su orucu tutabilirim aslında
kendinize çok dikkat edin
Dönem dönem hepimizde motivasyon düşüklüğü oluyor ama pes etmek yok bi süre sonra geçiyor merak etme bak me güzel 7 li rakamları gördün tekrar 80 lere gelmek istediğini hiç sanmıyorumGünaydın kızlar
Motive gene sıfır bende
2 gündür menü yazmayı bile unutmuşum
Ölçü almıştım 1 hafta sonra baktım 1 er cm incelmis şükür
Su içemiyorum yemekte kendimi durduramıyorum. Genelde sabah sağlam yiyip akşama az yemeye çalışıyorum
Bakalım.. Nolcak
Selam kızlar❤
Dün akşam misafir vardı, bir sürü şey yedimKeşke iştahsız bir insan olsaydım ya. Üstelik insülin direnci için ilaç verdi doktor. Onu kullanmama rağmen nasıl yiyesim geliyor bilmiyorum Bu ilacı kullananlar ilk ay 5kg verdim falan diyorlar
Maalesef ben de severim ama dün akşam Leblebi fındık fıstık bisküvi Allah ne verdiyse götürdümhamurişleri çok fena kilo verme sürecinde. resmen bağımlıyız. ben de çok seviyorum. insülin direnci olunca daha zordur.
Cok teşekkür ederim desteğin içinDönem dönem hepimizde motivasyon düşüklüğü oluyor ama pes etmek yok bi süre sonra geçiyor merak etme bak me güzel 7 li rakamları gördün tekrar 80 lere gelmek istediğini hiç sanmıyorum
Takip ettiğim kadarıyla çok azimlisin menülerin genelde güzel yenmemesi gereken yiyecekler tükettiğinde ertesi gün hafif menü ile dengelersin yeterki devamı gelmesin
Canım ben demiştim ilaçsız çok zor. Çünkü şeker tavan yapıyor bu sefer ihtiyacın daha çok artıyor. Adı ne ilacın bana glifor dan hariç bütün markalar yan etki yapıyor. Gliforda yapıyor ama sadece karın ağrısı afedersin ısal bide. Ama 2 aydır düzenli kullandığım için artık onuda yapmıyor çok şükür. O benim velinimetimSelam kızlar❤
Dün akşam misafir vardı, bir sürü şey yedimKeşke iştahsız bir insan olsaydım ya. Üstelik insülin direnci için ilaç verdi doktor. Onu kullanmama rağmen nasıl yiyesim geliyor bilmiyorum Bu ilacı kullananlar ilk ay 5kg verdim falan diyorlar
Maalesef ben de severim ama dün akşam Leblebi fındık fıstık bisküvi Allah ne verdiyse götürdüm12 kiloyu ilaçsız verdim ama artık başlamak zorunda kaldım. Akşamları tatlı krizlerinin önüne geçemedim. Ama ilaç da pek etki etmiyor sanki
Teşekkür ederim kaptanım hoş buldumHoşgeldin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?