Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bende her ay alıcam artık kızlar ayda bir buradan paylaşalım diger hatunlar da katılsın bize

Cok teşekkür ederim canım benim cok şükür bu halimize yinede ipin ucunu kaçırmak istemiyorum yoksa durum vahim olur

Vallahi bende eskiden cok süslü idim son 1 sene iyice saldım fönsüz dışarı cıkmazdım şimdi eşofmanla her yere gittigim bile oluyor bugun den itibaren bende az Bi şeyler yapam artık

Günaydın kızlar
Motive gene sıfır bende
2 gündür menü yazmayı bile unutmuşum
Ölçü almıştım 1 hafta sonra baktım 1 er cm incelmis şükür
Su içemiyorum yemekte kendimi durduramıyorum. Genelde sabah sağlam yiyip akşama az yemeye çalışıyorum
Bakalım.. Nolcak

Günaydın kızlar
Motive gene sıfır bende
Su içemiyorum yemekte kendimi durduramıyorum. Genelde sabah sağlam yiyip akşama az yemeye çalışıyorum
Bakalım.. Nolcak

Günaydın kızlar
Motive gene sıfır bende
Bakalım.. Nolcak

Geçmiş olsun canım.

Dönem dönem hepimizde motivasyon düşüklüğü oluyor ama pes etmek yok bi süre sonra geçiyor merak etme bak me güzel 7 li rakamları gördün tekrar 80 lere gelmek istediğini hiç sanmıyorum
Takip ettiğim kadarıyla çok azimlisin menülerin genelde güzel yenmemesi gereken yiyecekler tükettiğinde ertesi gün hafif menü ile dengelersin yeterki devamı gelmesin

Selam kızlar
Dün akşam misafir vardı, bir sürü şey yedim Keşke iştahsız bir insan olsaydım ya. Üstelik insülin direnci için ilaç verdi doktor. Onu kullanmama rağmen nasıl yiyesim geliyor bilmiyorum Bu ilacı kullananlar ilk ay 5kg verdim falan diyorlar

hamurişleri çok fena kilo verme sürecinde. resmen bağımlıyız. ben de çok seviyorum. insülin direnci olunca daha zordur.

hamurişleri çok fena kilo verme sürecinde. resmen bağımlıyız. ben de çok seviyorum. insülin direnci olunca daha zordur.
Maalesef ben de severim ama dün akşam Leblebi fındık fıstık bisküvi Allah ne verdiyse götürdüm 12 kiloyu ilaçsız verdim ama artık başlamak zorunda kaldım. Akşamları tatlı krizlerinin önüne geçemedim. Ama ilaç da pek etki etmiyor sanki

Cok teşekkür ederim desteğin için yok 80lere asla gelemem okdar zor verdim ki ilaç kullanmama rağmen Allah korusun asıl ozaman motivem düşer. Akşamı çorbayla atlatırsam çok. Sukredicem bide sanırım geç yatmamak lazım insan bisiler ariyor
Canım ben demiştim ilaçsız çok zor. Çünkü şeker tavan yapıyor bu sefer ihtiyacın daha çok artıyor. Adı ne ilacın bana glifor dan hariç bütün markalar yan etki yapıyor. Gliforda yapıyor ama sadece karın ağrısı afedersin ısal bide. Ama 2 aydır düzenli kullandığım için artık onuda yapmıyor çok şükür. O benim velinimetim

protein, sebze, salata ve çiğ kuruyemiş ağırlıklı yersen tok tutar. öyle dene canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…