Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bu zorlu günlerde ne güzel şey anımsanmak güzel kalpli kaptanımm ❤ iş yerinde cok yoğunuz ne bulsak onu yiyoruz çünkü boş vaktimiz yok ya da diyet yapacak gücümüz her şey başa sardı düğünüm olacak mı onu bile bilmiyorum ruh halim çok karışık

Allah büyük canım, herşeyde hayır arayalım.
Bu durumu inşallah çabuk atlatırız

Allah büyük canım. sabırla bekleyeceğiz, dua edeceğiz.

Dinlemedim ben , normal 36 saatliklerde yok ama niye simdi öyle diyo

sahurda ve iftarda 3 yudum su ya da 1 bardak içebilirsin. ama makbul olan içmemek. ama diğer taraftan normal oruç niyetine niyetlenirsen sahurda ve özellikle iftarda az da olsa su içmek gerekli zaten.

bu günlerde geçecek kuzum, hyaırlısıyla her şey normale döndüğünde çok güzel bir gelin olarak yuvanı kıracaksın inşallah.
Rabbim gönlüne ferahlık, işlerinde kolaylıklar versin.

Allah büyük canım, herşeyde hayır arayalım.
Bu durumu inşallah çabuk atlatırız
Allah büyük canım. sabırla bekleyeceğiz, dua edeceğiz.
bu günlerde geçecek kuzum, hyaırlısıyla her şey normale döndüğünde çok güzel bir gelin olarak yuvanı kıracaksın inşallah.
Rabbim gönlüne ferahlık, işlerinde kolaylıklar versin.
Insallah geçecek bu günler.. her işten eve gelişim merasimle oluyor anahtar kullanmıyorum bez çanta kullanip her gün formalarimla beraber onu da yıkıyorum cok az esya ile ise gidiyorum gelince canta icindekileri tek bi yere cikarip onlari da siliyorum kendim yıkanıyorum esyalari ilk koydugum yerleri siliyorum ve her seyi unutup normal bir günmüş gibi devam etmeye çalışıyorum kendim hasta olmaktan da korkmuyorum evde babam var yaşlı ona taşırsam diye korkuyorum corona oldurmezse panik atak öldürecek bizi

Dün bi haber vardı
Korunmak için evi çamaşır suyuyla temizlerken zehirlenip ölmüş. Aman diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…