Aynı fikirdeyimKorona günlerinde yine iyi idare ediyoruz kendimizce. herkes kilo almış
En sevdigimmmmSelam kızlar
Bugün muhteşem güzel bir gündü güneş yanığı olmuş yüzüm yanıyorum
Bu zorlu günlerde ne güzel şey anımsanmak güzel kalpli kaptanımm ❤ iş yerinde cok yoğunuz ne bulsak onu yiyoruz çünkü boş vaktimiz yok ya da diyet yapacak gücümüz her şey başa sardı düğünüm olacak mı onu bile bilmiyorum ruh halim çok karışıkRabbim hayırlara çıkarsın inşallah.
Kimi evlendiriyorduk hepimiz toplandığımıza göre
Mor Vampirella mın düğünündeydik heral
Niye mıtlu olmıyım gülüm rüya iştene çok sevinirdim öyle bir şey olsa hepimiz görüşebilsek keşke birgün. Rabbim nasip eder inşallah.
Bende ona şükrediyorum en azından almıyoruz evetKorona günlerinde yine iyi idare ediyoruz kendimizce. herkes kilo almış
Yok canım nescafe de yasakNescafe mi iciyorsun rakibem
Allah büyük canım, herşeyde hayır arayalım.Bu zorlu günlerde ne güzel şey anımsanmak güzel kalpli kaptanımm ❤ iş yerinde cok yoğunuz ne bulsak onu yiyoruz çünkü boş vaktimiz yok ya da diyet yapacak gücümüz her şey başa sardı düğünüm olacak mı onu bile bilmiyorum ruh halim çok karışık
Bu zorlu günlerde ne güzel şey anımsanmak güzel kalpli kaptanımm ❤ iş yerinde cok yoğunuz ne bulsak onu yiyoruz çünkü boş vaktimiz yok ya da diyet yapacak gücümüz her şey başa sardı düğünüm olacak mı onu bile bilmiyorum ruh halim çok karışık
Su yokki yarina kadarMenümü yazayım mı kızlar
Kahvaltı
Yok
Iftar
3 yudum su
Su
1 lt içerim galiba
Spor
Yok
Dünkü konuşmasında içebilirsiniz dedi diye hatırlıyorumSu yokki yarina kadar
Dinlemedim ben , normal 36 saatliklerde yok ama niye simdi öyle diyoDünkü konuşmasında içebilirsiniz dedi diye hatırlıyorum
Dinlemedim ben , normal 36 saatliklerde yok ama niye simdi öyle diyo
bu günlerde geçecek kuzum, hyaırlısıyla her şey normale döndüğünde çok güzel bir gelin olarak yuvanı kıracaksın inşallah.Bu zorlu günlerde ne güzel şey anımsanmak güzel kalpli kaptanımm ❤ iş yerinde cok yoğunuz ne bulsak onu yiyoruz çünkü boş vaktimiz yok ya da diyet yapacak gücümüz her şey başa sardı düğünüm olacak mı onu bile bilmiyorum ruh halim çok karışık
3 yudum var da gezegen 1 litre olur demisde ona takildim :)sahurda ve iftarda 3 yudum su ya da 1 bardak içebilirsin. ama makbul olan içmemek. ama diğer taraftan normal oruç niyetine niyetlenirsen sahurda ve özellikle iftarda az da olsa su içmek gerekli zaten.
Benmi yanlış anladım acabaDinlemedim ben , normal 36 saatliklerde yok ama niye simdi öyle diyo
Allah büyük canım, herşeyde hayır arayalım.
Bu durumu inşallah çabuk atlatırız
Allah büyük canım. sabırla bekleyeceğiz, dua edeceğiz.
Insallah geçecek bu günler.. her işten eve gelişim merasimle oluyor anahtar kullanmıyorum bez çanta kullanip her gün formalarimla beraber onu da yıkıyorum cok az esya ile ise gidiyorum gelince canta icindekileri tek bi yere cikarip onlari da siliyorum kendim yıkanıyorum esyalari ilk koydugum yerleri siliyorum ve her seyi unutup normal bir günmüş gibi devam etmeye çalışıyorum kendim hasta olmaktan da korkmuyorum evde babam var yaşlı ona taşırsam diye korkuyorum corona oldurmezse panik atak öldürecek bizibu günlerde geçecek kuzum, hyaırlısıyla her şey normale döndüğünde çok güzel bir gelin olarak yuvanı kıracaksın inşallah.
Rabbim gönlüne ferahlık, işlerinde kolaylıklar versin.
Benmi yanlış anladım acaba
Neyse azıcık içerim susadığımı hissediyorum
3 yudum var da gezegen 1 litre olur demisde ona takildim :)
Dün bi haber vardıInsallah geçecek bu günler.. her işten eve gelişim merasimle oluyor anahtar kullanmıyorum bez çanta kullanip her gün formalarimla beraber onu da yıkıyorum cok az esya ile ise gidiyorum gelince canta icindekileri tek bi yere cikarip onlari da siliyorum kendim yıkanıyorum esyalari ilk koydugum yerleri siliyorum ve her seyi unutup normal bir günmüş gibi devam etmeye çalışıyorum kendim hasta olmaktan da korkmuyorum evde babam var yaşlı ona taşırsam diye korkuyorum corona oldurmezse panik atak öldürecek bizi
Aidin de öyle diyor. Su içilmezse daha faydalıymış ama vücut su istiyorsa içilmeli diyor36 saatlik oruçta 3 yudum yeterli. ama kişi çok ihtiyaç duyarsa istediği kadar içebilir. ama 3 yudumla yetinmek uygun orucun fayda sağlaması için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?