merhabalar, hatırladığım kadarıyla doldurdum formu. Kilomu ölçtüm sonunda 70 olmamışım henüz
İsminiz (İsteğe Bağlı ): natsume
Yaşınız : 29
Boyunuz: 162
Mesleginiz: öğretmen
Şu anda çalışıyor musunuz: evden çalışmalara devam ediyoruz
Evli/bekar: evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 (19 aylık)
Emziriyor musunuz: hayır
Yaşadığınız şehir: muğla
Kilo alma hikayeniz : doğum sonrası aldığım kilolaro bu grupta verip mezun oldum fakat karantina döneminde eve tıkılnca tekrar aldım çündü durmuyoruz yiyoruz
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: daha sağlıklı olmak için öncelikli sonrasında artık alışveriş yapmak istiyorum
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) daha önce sanırım 2. Takımda yarıştım. Düğün zamanı ayrıldım ordan doğumdan sonra döndüğümde kapalıydı bu gruptan devam ettim. Kullanıcı adı değişikliğim bir kere oldu ama şuan hatırlamıyorum önceki adı. Yarışma verilerinde var sanırım bu bilgiler :)
Şu anki kilonuz: 78.3
Hedef kilonuz: 62
Daha erimedim sen cumayı bekleEridin bittin.. bende 1 ileri iki geri
Hoş geldinizmerhabalar, hatırladığım kadarıyla doldurdum formu. Kilomu ölçtüm sonunda 70 olmamışım henüz
İsminiz (İsteğe Bağlı ): natsume
Yaşınız : 29
Boyunuz: 162
Mesleginiz: öğretmen
Şu anda çalışıyor musunuz: evden çalışmalara devam ediyoruz
Evli/bekar: evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 (19 aylık)
Emziriyor musunuz: hayır
Yaşadığınız şehir: muğla
Kilo alma hikayeniz : doğum sonrası aldığım kilolaro bu grupta verip mezun oldum fakat karantina döneminde eve tıkılnca tekrar aldım çündü durmuyoruz yiyoruz
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: daha sağlıklı olmak için öncelikli sonrasında artık alışveriş yapmak istiyorum
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) daha önce sanırım 2. Takımda yarıştım. Düğün zamanı ayrıldım ordan doğumdan sonra döndüğümde kapalıydı bu gruptan devam ettim. Kullanıcı adı değişikliğim bir kere oldu ama şuan hatırlamıyorum önceki adı. Yarışma verilerinde var sanırım bu bilgiler :)
Şu anki kilonuz: 78.3
Hedef kilonuz: 62
Ene yanlış yazmışımkız o 78.3 nediryoksa 68.3 mü yazacaktın
Hoş buldum öğretmenimHoş geldinizBen de Türkçe öğretmeniyim
Sende aynı ben bende öyle 1 ileri 2 geriEridin bittin.. bende 1 ileri iki geri
Allah kabul etsin canımSlm kizlar, bugün oruc cok ici gecmiyo ac ve susuz degilim.ama aptal gibiyim tabiri caizse bi ara canim cok sütlü kahve cekti nerdeyse icecektim.sonra oglumu uyuturken uyuya kaldim aptallik 2 ye katlandi
Benimki gayet iyi geçiyor canım çok kahve içmek istiyor, sabredeceğim başka çarem yokSlm kizlar, bugün oruc cok ici gecmiyo ac ve susuz degilim.ama aptal gibiyim tabiri caizse bi ara canim cok sütlü kahve cekti nerdeyse icecektim.sonra oglumu uyuturken uyuya kaldim aptallik 2 ye katlandi
Benim kahveyle öyle aman aman bi aram.yok ama sütlü severim :)Benimki gayet iyi geçiyor canım çok kahve içmek istiyor, sabredeceğim başka çarem yok
Sagol canim.ama bu sifa orucu oldu , müsait degilim aslinda :)Allah kabul etsin canım
Ne süt koyarım ne şeker. Acı acı severim, sadece türk kahvesi çok içemiyorumBenim kahveyle öyle aman aman bi aram.yok ama sütlü severim :)
Sagol canim.ama bu sifa orucu oldu , müsait degilim aslinda :)
Nescafe mi iciyorsun rakibemNe süt koyarım ne şeker. Acı acı severim, sadece türk kahvesi çok içemiyorum
68 e can kurban yaEne yanlış yazmışım68 olacaktı
Hoş buldum öğretmenim ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?