Ben ilk zamanlar tuzsuz çiğdem aliodum. Akşamları aciktigimda onu yedim. Çünkü ağız alışkanlığım vardı gece yemesine. Çiğdem le atlattım 1 yedim 2 yedim 3 yedim 4cuyu canm istemedi öle bıraktım akşam yemeleriGünaydınnn
Bu saatte uyanmadım tabi de ancak vakit bulabildim siteye girmeye
kahvaltımda fazla kaçırmadım ama çekirdek çitledim pişmanım
Keşke bütün burdaki kaçamaklar bukadar masum olsa...takma kafaya..bikaç gün önce itiraf edeyim bende 1 avuç yedim..Günaydınnn
Bu saatte uyanmadım tabi de ancak vakit bulabildim siteye girmeye
kahvaltımda fazla kaçırmadım ama çekirdek çitledim pişmanım
Ben ilk zamanlar tuzsuz çiğdem aliodum. Akşamları aciktigimda onu yedim. Çünkü ağız alışkanlığım vardı gece yemesine. Çiğdem le atlattım 1 yedim 2 yedim 3 yedim 4cuyu canm istemedi öle bıraktım akşam yemeleri
Bence gayet masum üzülme
Teşekkür ederimmmKeşke bütün burdaki kaçamaklar bukadar masum olsa...takma kafaya..bikaç gün önce itiraf edeyim bende 1 avuç yedim..
Bi ara bende takmıştım ama mayası yok. Onu bulmak gerekKızlar ev sirkesi bilen varmı
AminBugünkü duamı edeyim surda herkes amin desin lütfen
Allahım bugün lahana sarmasınin gazabından koru beni amin
Geçen sene elma sirkesi yapmıştımKızlar ev sirkesi bilen varmı
Nasıl yaptın canm sana zahmet bana desen. Tarif çok ama ben denenmiş tanıdık birinden arıyorum. Hepsi başka yazmışGeçen sene elma sirkesi yapmıştım
Netten aldım tarifini
Yok canm maya falan konmuyor. Ama sonradanBi ara bende takmıştım ama mayası yok. Onu bulmak gerek
cig cekirdek yiyebilirsin ki canimKeşke bütün burdaki kaçamaklar bukadar masum olsa...takma kafaya..bikaç gün önce itiraf edeyim bende 1 avuç yedim..
Vay vay vaaayyy... Kimleri görüyorum.Ugramıyorum buraya ama namım yuruyor hala
Hiç hatırlamıyorumNasıl yaptın canm sana zahmet bana desen. Tarif çok ama ben denenmiş tanıdık birinden arıyorum. Hepsi başka yazmış
Aman benim gibi anasını mahvetmeYok canm maya falan konmuyor. Ama sonradan
sirke anasimidir nedir onu maya olarak kullanmak isteyen kullanırmis. Ama öle bir maya satılmıyor yok yani
Asıl ben kimleri görüyorumVay vay vaaayyy... Kimleri görüyorum.
Ben yaptım. Olgunlaşmasını bekliyorum. Allah'ın izniyle Eylül'de olacakKızlar ev sirkesi bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?