Aidin de öyle diyor. Su içilmezse daha faydalıymış ama vücut su istiyorsa içilmeli diyor
Ilk tuttugumda 1.5 bsrdak ictim ama bugün 3 yudum ictim susamamistim :)36 saatlik oruçta 3 yudum yeterli. ama kişi çok ihtiyaç duyarsa istediği kadar içebilir. ama 3 yudumla yetinmek uygun orucun fayda sağlaması için.
Mevsimsel bir dönem mi acaba diye düşünüyorum bazen bende akşam az yememe rağmen sabah şiş uyanıyorum birde tuz oranı na da dikkat et canım örnegin bana bulgur ve turşu cok ödem yapıyor bence takibe al kendini acaba yedigin bir şey mi şişiriyorGünaydın kızlar güzel bir gün diliyorum
Yüzüm dudaklarım bileklerim boğum boğum ödem. Tartı 80 kg diyor nasıl ama
Kaçamak yaptın mı acabaGünaydın kızlar güzel bir gün diliyorum
Yüzüm dudaklarım bileklerim boğum boğum ödem. Tartı 80 kg diyor nasıl ama
Bi doktor söylemişti susuzluk baş agrısı yapar içince gecer demişti geçmiş olsun canımGünaydın kızlar
Dün 7 yudum su içtim fazla deyil
Toplasanız 1 klasik su bardağı anca eder
Gidip limonlu suyumu yapıp içiyim bari, akşamdan beri ince ince baş ağrım var
Sen spor yapiyormusun...spor bizi dinç tutar..bende birazdan sporumu yapacağim..1 mil leslie sonra cep telefonumdaki programdan bölgesel sporumu yapacağim...Günaydin kizlar, sanirim uykuyu fazla kaciriyorumsislik bendede var ama asiri degil
Hani bu programi yaparken dinc ve enerjik olacadukkk ben hala möö gibi uyuyom yaa
Sağol canım, yavaş yavaş içiyorum, geçiyor, daha az kaldıBi doktor söylemişti susuzluk baş agrısı yapar içince gecer demişti geçmiş olsun canım
Evdeyiz ya ondan olabilir, bende işimolunca farketmiyorum, işim bitip kendimi dinleyince halsiz bitkin oluyorumGünaydin kizlar, sanirim uykuyu fazla kaciriyorumsislik bendede var ama asiri degil
Hani bu programi yaparken dinc ve enerjik olacadukkk ben hala möö gibi uyuyom yaa
Bu programa baslarken en cok erken kalkabilecegime seviniyodum ama yok yine olmadiEvdeyiz ya ondan olabilir, bende işimolunca farketmiyorum, işim bitip kendimi dinleyince halsiz bitkin oluyorum
Yok malesef baslayamadim bi türlüSen spor yapiyormusun...spor bizi dinç tutar..bende birazdan sporumu yapacağim..1 mil leslie sonra cep telefonumdaki programdan bölgesel sporumu yapacağim...
Oysaki ben erkenden uyanıyorum, kalkmıyorum orası ayrıBu programa baslarken en cok erken kalkabilecegime seviniyodum ama yok yine olmadi
Yok malesef baslayamadim bi türlü
68 e can kurban ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?