Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

arkadaşlar günaydııın
geçmiş olsun dileklerinizin de etkisiyle geçti, çok teşekkürler
uyumadan önce 45x2 leslie yaptım
kurabiyenin üstüne salam yumurta ve peynir yedim
akşam içinse zeytinyağlı kuru fasulye, gerçekten şifa kaynağı zeytinyağlı her şey
2.8 litre su içtim

Günaydın kızlar güzel bir gün diliyorum
Yüzüm dudaklarım bileklerim boğum boğum ödem. Tartı 80 kg diyor nasıl ama
Mevsimsel bir dönem mi acaba diye düşünüyorum bazen bende akşam az yememe rağmen sabah şiş uyanıyorum birde tuz oranı na da dikkat et canım örnegin bana bulgur ve turşu cok ödem yapıyor bence takibe al kendini acaba yedigin bir şey mi şişiriyor

Günaydın kızlar
Dün 7 yudum su içtim fazla deyil
Toplasanız 1 klasik su bardağı anca eder
Gidip limonlu suyumu yapıp içiyim bari, akşamdan beri ince ince baş ağrım var
Bi doktor söylemişti susuzluk baş agrısı yapar içince gecer demişti geçmiş olsun canım

Günaydin kizlar, sanirim uykuyu fazla kaciriyorum sislik bendede var ama asiri degil
Hani bu programi yaparken dinc ve enerjik olacadukkk ben hala möö gibi uyuyom yaa
Sen spor yapiyormusun...spor bizi dinç tutar..bende birazdan sporumu yapacağim..1 mil leslie sonra cep telefonumdaki programdan bölgesel sporumu yapacağim...

Günaydin kizlar, sanirim uykuyu fazla kaciriyorum sislik bendede var ama asiri degil
Hani bu programi yaparken dinc ve enerjik olacadukkk ben hala möö gibi uyuyom yaa
Evdeyiz ya ondan olabilir, bende işimolunca farketmiyorum, işim bitip kendimi dinleyince halsiz bitkin oluyorum

Evdeyiz ya ondan olabilir, bende işimolunca farketmiyorum, işim bitip kendimi dinleyince halsiz bitkin oluyorum
Bu programa baslarken en cok erken kalkabilecegime seviniyodum ama yok yine olmadi
Sen spor yapiyormusun...spor bizi dinç tutar..bende birazdan sporumu yapacağim..1 mil leslie sonra cep telefonumdaki programdan bölgesel sporumu yapacağim...
Yok malesef baslayamadim bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…