Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kızlar 73.6'yım
74.2'den düştüm

spor yapamadım..
rahatsızlıktan dolayı pek bir şey yiyemedim yemek olarak, ballı süt içtim ve kurabiye yedim kahvaltıda
yataktan kalkabileyim spora devam edip sağlıklı besleneceğim
giden sudan gitti yani..
sağlık olsundu toparlarım

Çok geçmiş olsun

Ben malum wc hoop 77.5
+ 1.2
Canim sen zaten liste içinde değilsin..sabah ve akşam 2 şer kaşik tahine tarçin kariştir ye...yiyemez isen bikaç kaşik yoğurdun içine öğütülmüş keten tohumu tafçin ve tahini kariştir öyle ye..faydasini göreceğine inaniyorum...ben nerdeyse 5 kaşik tahi yiyorum günde kaslarimin gelişimi için kilo almiyorum....mezun kilomdan 1 kilo artidayim ama çok yiyorum 1 kilo artim ondan .mesela az önce 2 tabak bulgurlu mercimekli pirasa..1 parça kaşar ..1 avuç badem 3 kaşik tarçinli tahin yedim

Son düzenleme:
Ben malum wc hoop 77.5
+ 1.2
4 gündür aynı durumdayım
evinde cevizin varsa tavsiye ederim akşamdan bir bardak içine bir ceviz içi atıp sabaha kadar bekleyecek
Sabah aç karnına suyunu içip cevizini yiyeceksin düzenli yapmak lazım yarından itibaren bunu yapmaya başlayacağım bende

Ne dedimki?
Sen zaten eksiliyorsun, arada duraklamaya takılma, yeterki bozma

Ben malum wc hoop 77.5
+ 1.2
olsun canım. geçmiş olsun.
afiyet olsun.
teşekkür ederim ablam
geçmiş olsun canım.

merhabalar, hatırladığım kadarıyla doldurdum formu. Kilomu ölçtüm sonunda 70 olmamışım henüz

İsminiz (İsteğe Bağlı ): natsume
Yaşınız : 29
Boyunuz: 162
Mesleginiz: öğretmen
Şu anda çalışıyor musunuz: evden çalışmalara devam ediyoruz
Evli/bekar: evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 (19 aylık)
Emziriyor musunuz: hayır
Yaşadığınız şehir: muğla
Kilo alma hikayeniz : doğum sonrası aldığım kilolaro bu grupta verip mezun oldum fakat karantina döneminde eve tıkılnca tekrar aldım çündü durmuyoruz yiyoruz
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: daha sağlıklı olmak için öncelikli sonrasında artık alışveriş yapmak istiyorum
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) daha önce sanırım 2. Takımda yarıştım. Düğün zamanı ayrıldım ordan doğumdan sonra döndüğümde kapalıydı bu gruptan devam ettim. Kullanıcı adı değişikliğim bir kere oldu ama şuan hatırlamıyorum önceki adı. Yarışma verilerinde var sanırım bu bilgiler :)
Şu anki kilonuz: 78.3
Hedef kilonuz: 62

Ya arkadaşlar ben baş ağrısından yanlış bildirim yaptım galiba
Cuma günü 76.6 idi sanırsam
Bioma yazmayı unutmuşum. Zaten listede bellidir
Öyleyse +900 oluyor
Ayrıca tavsiyeleriniz için teşekkürler kızlar bakalım deneyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…