- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Geçmiş olsun canım☺ haklısın canım benim
Baş ağrısından geberiyordum hala daha devam ediyor ondan gelemedim
Swn nasılsım
hadi bekle orda kıpırdama sakın geliyommmBana yetiş hadi.. Bak sırf senin için kilo vermicem beklicem senin gelmeni
aşkolsunÇorba ve makarna yiyerek 2 dilim ekmek yemiş oldun zaten, daha birde ekmek mi yiyecektin.
Sabah da 2 dilim etti 4
Sen cidden fulya 'yı Bekliyorsun sanki
Ne dedimki?hadi bekle orda kıpırdama sakın geliyommm
aşkolsun
Çok geçmiş olsunkızlar 73.6'yım
74.2'den düştüm
spor yapamadım..
rahatsızlıktan dolayı pek bir şey yiyemedim yemek olarak, ballı süt içtim ve kurabiye yedim kahvaltıda
yataktan kalkabileyim spora devam edip sağlıklı besleneceğim
giden sudan gitti yani..
sağlık olsundutoparlarım
TeşekkürlerGeçmiş olsun canım
Canim sen zaten liste içinde değilsin..sabah ve akşam 2 şer kaşik tahine tarçin kariştir ye...yiyemez isen bikaç kaşik yoğurdun içine öğütülmüş keten tohumu tafçin ve tahini kariştir öyle ye..faydasini göreceğine inaniyorum...ben nerdeyse 5 kaşik tahi yiyorum günde kaslarimin gelişimi için kilo almiyorum....mezun kilomdan 1 kilo artidayim ama çok yiyorum 1 kilo artim ondan .mesela az önce 2 tabak bulgurlu mercimekli pirasa..1 parça kaşar ..1 avuç badem 3 kaşik tarçinli tahin yedimBen malum wc hoop 77.5
+ 1.2
4 gündür aynı durumdayımBen malum wc hoop 77.5
+ 1.2
Ne dedimki?
Sen zaten eksiliyorsun, arada duraklamaya takılma, yeterki bozma
olsun canım. geçmiş olsun.Ben malum wc hoop 77.5
+ 1.2
afiyet olsun.Canim sen zaten liste içinde değilsin..sabah ve akşam 2 şer kaşik tahine tarçin kariştir ye...yiyemez isen bikaç kaşik yoğurdun içine öğütülmüş keten tohumu tafçin ve tahini kariştir öyle ye..faydasini göreceğine inaniyorum...ben nerdeyse 5 kaşik tahi yiyorum günde kaslarimin gelişimi için kilo almiyorum....mezun kilomdan 1 kilo artidayim ama çok yiyorum 1 kilo artim ondan .mesela az önce 2 tabak bulgurlu mercimekli pirasa..1 parça kaşar ..1 avuç badem 3 kaşik tarçinli tahin yedim
geçmiş olsun canım.teşekkür ederim ablam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?