Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Asıl ben kimleri görüyorum
Nerelerdesin
Ya ne sen sor ne ben söylelyeyim. Korana beni mahvetti. Ev, iş, etkinlik temizlik derken tüm motivasyon kayboldu. Sizinde motivasyonunuzu düşürmek istemedim.
Ama şimdi iyiyim çok şükür.
Geçen hafta sondan olmak iyi geldi. Toparlamaya başladım.

Eddaak Ben organik sirke almıştım. Maya olarak onu kullandım.
Sirke anası kendiliğinden oluştu. Süzdükten sonra 12ay beklemesi lazım demişti sirkeyi satan hanım. Yoksa Allah korusun sirke diye şarap tüketebilirmişiz.

moni kuşum nereye ne yazıyacağım. geçmişi okuyayım dedim ama küsür sayfa. Geçmiş beni okuyacak
hemen atıyorum linkleri canım

Bir de yemek tarifi mi yazacağım

Kokusundan anlıyormuşsun. Sirke sirke kokuyor ana. Bozulduğunda kötü bir koku oluyormuş.
Ama herkes mayasız yapıyor sirke anasıyla yapılmamasımi lazım. Mayasız mi yapmamak lazım anlamadım benm komşu yapiomus ayyy kadın 5 vakit namazlı şarap mı içiyor yoksa

Hadi hayırlısı
Beni çok etkilemedi korona

Ama herkes mayasız yapıyor sirke anasıyla yapılmamasımi lazım. Mayasız mi yapmamak lazım anlamadım benm komşu yapiomus ayyy kadın 5 vakit namazlı şarap mı içiyor yoksa
Sirke anasını sen oluşturacaksın. İlk mayayı sirke ile yapabilirsin. Sirke anası oluştuktan sonra o ana ile sirke yaparsın. Ben 3 yada 4 ay sonra süzmüştüm. Ana ile tekrar kurdum. Sonbaharda kurduğum için sirkem geç oldu. Şimdi yıllanıyor. Eylül de kullanacağım inşallah.
Komşun da belki 12 ay bekletip tüketiyordur.
İlk mayayı ondan niye almıyorsun?

Hadi hayırlısı
Beni çok etkilemedi korona
Beni etkileyen korona değil. Korana yüzünden yaşamak zorunda kaldıklarım. İş yerinden telefon susmuyor. Öğretmen arıyor son dakika malzeme istiyor kartondu bilmem neydi. Kız zaten sürekli beni bir programa sokmaya çalışyor. Şimdi şunu yapalım, sonra bunu. Ayyy... Delireceğim sandım. Bende kitap okumaktan, dizi izlemekten sıkılmak istiyorum.

iyi akşamlar kızlarrr

sabah
1 kupa bitki çayı

öğlen 12.30
küçük kase bulgur pilavı
2 yk soğanlı acı biber kavurması
3-4 yk kırmızı lahana maydanoz salatası
3 yk ev yoğurdu

ara
1 kupa rezene çayı

akşam 19.15
küçük kase bulgur pilavı
1 servis kaşığı soğanlı biberli kuzu eti kavurma
sarımsaklı yoğurtlu brokoli havuç salatası

az sonra 1 kupa detoks çayı
yatana kadar 2 lt su

sabah 45 dk akşamüzeri 45 dk yürüyüş Gulhan1 moni

Bulgur günü olmus bugün, afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…