Ya ne sen sor ne ben söylelyeyim. Korana beni mahvetti. Ev, iş, etkinlik temizlik derken tüm motivasyon kayboldu. Sizinde motivasyonunuzu düşürmek istemedim.Asıl ben kimleri görüyorum
Nerelerdesin
Kokusundan anlıyormuşsun. Sirke sirke kokuyor ana. Bozulduğunda kötü bir koku oluyormuş.Hiç hatırlamıyorum
Maya yada sirke anası kullanmadım onu biliyorum
Hatta sirke anası oluşmasını bilmeden engellemişim.
Sirkem barlandı diye sürekli süzdüm
hemen atıyorum linkleri canım
Bir de yemek tarifi mi yazacağımhemen atıyorum linkleri canım
Ben Nerede Hata Yaptım?
16 Mart 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; her etap sonrasında en çok kilo alarak etap sonuncusu olan yarışmacımız kilo alma sebebini, yaptığı hatayı bu başlıkta paylaşacaktır. Böylelikle, yarışmacımızın özeleştiri yapması ve sözkonusu hata/yanlıştan diğer yarışmacıların da deneyim...www.kadinlarkulubu.com
Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Siyezli Mercimek Salatası Malzemeler 1 su bardağı yeşil mercimek Yarım su bardağı siyez bulguru 1/3 bağ dereotu 2 tane kırmızı kapya biber 3 tane salatalık turşusu 4 çorba kaşığı zeytinyağı 2 çorba kaşığı sirke 2 çorba kaşığı soya Yarım çay kaşığı pul biber Limon Hazırlanışı · 1 su bardağı...www.kadinlarkulubu.com
Ama herkes mayasız yapıyorKokusundan anlıyormuşsun. Sirke sirke kokuyor ana. Bozulduğunda kötü bir koku oluyormuş.
Hadi hayırlısıYa ne sen sor ne ben söylelyeyim. Korana beni mahvetti. Ev, iş, etkinlik temizlik derken tüm motivasyon kayboldu. Sizinde motivasyonunuzu düşürmek istemedim.
Ama şimdi iyiyim çok şükür.
Geçen hafta sondanolmak iyi geldi. Toparlamaya başladım.
Tövbe de kızAma herkes mayasız yapıyorsirke anasıyla yapılmamasımi lazım. Mayasız mi yapmamak lazım anlamadım benm komşu yapiomus ayyy kadın 5 vakit namazlı şarap mı içiyor yoksa
Sirke anasını sen oluşturacaksın. İlk mayayı sirke ile yapabilirsin. Sirke anası oluştuktan sonra o ana ile sirke yaparsın. Ben 3 yada 4 ay sonra süzmüştüm. Ana ile tekrar kurdum. Sonbaharda kurduğum için sirkem geç oldu. Şimdi yıllanıyor. Eylül de kullanacağım inşallah.Ama herkes mayasız yapıyorsirke anasıyla yapılmamasımi lazım. Mayasız mi yapmamak lazım anlamadım benm komşu yapiomus ayyy kadın 5 vakit namazlı şarap mı içiyor yoksa
Beni etkileyen korona değil. Korana yüzünden yaşamak zorunda kaldıklarım. İş yerinden telefon susmuyor. Öğretmen arıyor son dakika malzeme istiyor kartondu bilmem neydi. Kız zaten sürekli beni bir programa sokmaya çalışyor. Şimdi şunu yapalım, sonra bunu. Ayyy... Delireceğim sandım. Bende kitap okumaktan, dizi izlemekten sıkılmak istiyorum.Hadi hayırlısı
Beni çok etkilemedi korona
Evet canımcım, vardır sende fit tariflerBir de yemek tarifi mi yazacağım
Çok az yemişsinSlm kizlar 36 saat oruc sonraki menüm
Menüm
Ögle
Salata
Aksam
Közlenmis biber
1 avuc ceviz ( yemem lazimdi ama dayanamadim,yasakli bisey yemektense ceviz yedim)
Tuzsuz icim almiyoÇok az yemişsin
Bulgur günü olmus bugün, afiyet olsuniyi akşamlar kızlarrr
sabah
1 kupa bitki çayı
öğlen 12.30
küçük kase bulgur pilavı
2 yk soğanlı acı biber kavurması
3-4 yk kırmızı lahana maydanoz salatası
3 yk ev yoğurdu
ara
1 kupa rezene çayı
akşam 19.15
küçük kase bulgur pilavı
1 servis kaşığı soğanlı biberli kuzu eti kavurma
sarımsaklı yoğurtlu brokoli havuç salatası
az sonra 1 kupa detoks çayı
yatana kadar 2 lt su
sabah 45 dk akşamüzeri 45 dk yürüyüşGulhan1 moni
Bulgur günü olmus bugün, afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?