Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gayet dengeli ve sağlikli bir menü afiyet olsun canim..

Bazende böyle yememiz iyi olur bence kas erimesi olmasin diye

Bende katilmak istiyorum katilabiliyor muyum cok anlamiyorum ama bildirim icin surekli girer veririm bildirim. Ne yapmam lazim.

Öyle dedi ne bilim aklıma o geldi olsun önemli olan niyet
Hiç kimseyle görüşmüyorum canm adam kapıyı kitledi oyuzden ondan almam mümkün degil
O 20 günde oluyor dedi bana bilemedin 1 ay. Araştırdım bütün tarifler en fazla. 40 güne kadar
Selam kızlar
Bugün kızımla bezi bıraktık. Diyet yalan oldu. Makarna falan yedik ama olsun. Çook şükür kurtulduk artık bezden
Sabah klasik diyet kahvaltı
Öğlen yok
Akşam fırında mantar, makarna
Gozun aydinnnnnn
Bende katilmak istiyorum katilabiliyor muyum cok anlamiyorum ama bildirim icin surekli girer veririm bildirim. Ne yapmam lazim.
Hoşgeldin canım
30 dakika bisiklet sürdüm kızlar
Superrr

Hoşgeldin aramiza.merve . kural gereği aldaki formu doldurman gerkiyor..ve düzenli paylaşim yaparsan motivasyonun için iyi olur...

Yeni gelen arkadaşlarımızın aşağıdaki soruları cevaplamasını rica ediyorum.

İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyor musunuz:
Evli/bekar:
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz:
Hedef kilonuz:

Selam kızlar
Bugün kızımla bezi bıraktık. Diyet yalan oldu. Makarna falan yedik ama olsun. Çook şükür kurtulduk artık bezden
Sabah klasik diyet kahvaltı
Öğlen yok
Akşam fırında mantar, makarna
Gözün aydın canım
Hoşgeldiniz

dün aşırı yoğun geçti kızlar pek dikkat edemedim
genel olarak dışardaydım ve bir öğünümü fast food olarak tükettim.
bugünse kırılma noktamı yaşadım.
4 kilo verme hedefim var 2 hafta içinde.
ve o tartıda 69'u görene kadar katı maddelerle beslenmek istemiyorum.
tünelin sonunu görene kadar durmak yok.
ne dersiniz çok mu abartı olur?
çorba elma filan belki yiyebilirim
bana soracak olursanız açlıktan ya da besinsizlikten ölmem.
ama böyle şişman kalırsam üzüntüden kederden ölebilirim.

Bende benzer birşeyler düşünüyorum. 3 gün saldım kendimi 3 kg almışım. 80 gördüm tartıda. Bu aralar uzun bi amaaan çekesim var. Sanki dünyanın sonu gelmişte ben kilo düşünüyormuşum gibi. 3 günde aldığım kiloyu 3 günde verememenin stresini yaşıyorum sanki.

Herkez aynı şeyden müzdarip bende artı cogaldı diye pazar günü sıkı Bi şimşek caktı artık bende porsiyon iyice küçülttüm corba salata agırlık lı fazla yiyorum ve leslie başladım 1.300 eksi yi gördüm bugün pazardan beri yanii istersen 2 haftada 4 kilo verilir diye düşünüyorum

Son alınan kilolar hemen veriliyor kuzum yapışmadan gidiyor

Gunaydin kızlar dünkü menüm diyet yapmıyorum artik böyle olmaz ev halkına uyuyorum

Sabah çorba

Öğle yemedim onun yerine 1 dilim kek

Akşam çorba tahin pekmez peynir ne bulduysam yedim hepsinide ekmekle yedim biguzel

Şu 1 .5 lt spot yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…