Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bu günkü mwnum

Sabah klasik kahvaltı

Öğle yemeği yemedim

Ikındı vakti 1 dilim kek

AKŞAM MANTI

Şu 1 lt spor yok manti döktüm bugün ev mantısı çokta güzel oldu
Tartiyada güzel yansir o manti...daha öylen uyarmiştim artik kek hamur işi görmim menülerde diye...
Anlaşilan sen kilo vermek değil almak isiyorsun...birde gülüyosun..

Tartiyada güzel yansir o manti...daha öylen uyarmiştim artik kek hamur işi görmim menülerde diye...
Anlaşilan sen kilo vermek değil almak isiyorsun...birde gülüyosun..
Hayır yaptığım şeyden mutlu olmuyorum ama ev halkına uyuyorum ve dışarı çıkmamalı hareketsiz kalmak yoruyor beni evde hep hareket hal8ndeyim ama ben yürümeyi çok ozledim ozgurce korunmasız

Hayır yaptığım şeyden mutlu olmuyorum ama ev halkına uyuyorum ve dışarı çıkmamalı hareketsiz kalmak yoruyor beni evde hep hareket hal8ndeyim ama ben yürümeyi çok ozledim ozgurce korunmasız
Canim sma bu şekilde olmazki hergün..hepimiz ayni durumdayiz biz uymuyoruz ama evdekilere....haftada 1 alişverişini yapsbilirsin...burdaki kizlar nasil yapiyor bilmiyorum ama ben haftada 1 kere alişverişimi yapiyorum..sebzesiz olmazki ev..virustan korunacağiz derken bağişiklik gücümüzü yitiririz bu şekilde sürekli unlu gidalar tüketirsek...organlarimizin en büyük düşmanlarindan biride beyaz un beyaz şeker ve beyaz tuz...bunlarda tehlikeli...bunuda göz ardi etmeyelim

Ben bugun gebelik testi yaptim silik bi sekilde pozitif cikti perhiz zaten yapmiyor gibi bisiydim varsa gebelik sadece yuruyus yapcam dua edin bana

Kizlar biraz açik konuşmak istiyorum lütven kirilma darilma olmasin..burda kaptanlar olsun yardimcilari olsun bir emek veriyoruz zamanimizdan buraya zaman ayiriyoruz okadar sağlikli beslenme hakkinda olsun sağlikli tarifler olsun bilgiler veriyoruz menü kilo hesap şu bu derken bayaği bir emek harcaniyor burda...ama ne yazzikki bu emekler görünmüyir ..veya ciddiye alinmiyor o yüzden zaman geliyor artik kaptanlarda yorulup pes ediyor ve yavaş yavaş takimlar kapaniyor..kurunun yaninda yaşda yaniyor hesabi bu işin ciddiyetinde olan azimli gayret eden arkadaşlarda bundan nasibini aliyor..bizim burda amacimiz ne neden burdayiz bir düşünün....Lütven toparlanalim kizlar..Virusten korunup dişari çikmaktan korkup evdeki hamur işlerine gömülürsek ileriki zamanlardada kronik hastaliklarla mücadele edicez...bunuda hesaba katalim

Bende bittikçe gidip alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…