Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Niye ayriliyorsunki
Böyle hatırlatmalar arada yapılacak zaten, ben kendi adıma sitemleri beğeniyorum, kendimi tekrar tekrar gözden geçirmemi sağlıyor
Aynen valla bende bu tür sitemleri begeniyorum gercekten kaptan olsun yardımcılar olsun ne cıkar ları var sanki ama bizim iyiligimiz için eşinden cocugundan evinden fırsat ayırıyor lar ve ugraşıyorlar bunları görmezden gelemeyiz biz Bi amaç için Burdayız degilmi

Anlayişiniz için sağolun kizlar...ben kaptan yardimci olmamin sebebi dediğin gibi kendi çikarlarim için değil..baktimki takimlar yavaş yavaş kapaniyor ve bu durum beni açikcasi üzdü...kaptan yardimciliği ile başlayip tecrübe edinip belki ilerde bende kaptanlik yapip 8.takimi tekrar açarim düşünceside var aklimda.. bazen sanal alemde almanlarin yorumlarini okuyorum..Türk kadinlariyla dalga geçiyorlar..neden bizim kadinlarimiz bakimli zayif olmasinki..sokakta görüyorum kendi yaşlilari bakimli zayif ..bizim teyzeler yolda zor yürüyorlar..bazen gerçrkler bizi üzüyor kizlar ama gerçekleri kabullenmeliyiz

Son düzenleme:
Kendi adıma konuşuyorum sitemleri ve uyarmaları yerine alınıyorum durumun farkındayım ama insanlar bu dönemde kırılgan olabiliyor malesef.
Inşallah ramazanda toparlanacagimi düşünüyorum.ozellikle bikac gündür hep açtım sebebi regli oldum.

dün bir şey yemedim, gece türk kahvesinin yanına iki kurabiye sadece

şimdi bu yazıyı okudum ya...
dalga geçmelerini...
aaaauuuuuuu artık kurabiye de yok

bugün bir elma yedim birkaç parça cevizle
akşam bir kase çorba içerim
başka bir şey yok hanımlar

kusura bakmayın üstümde ağırlık hissetmiştim.. tartıda da fazlalık görünce böyle bir göz kararması yaşadım

gerçekten hepimiz en güzel kıyafetleri hak ediyoruz.
ağzımız burnumuz güzel.
millet olarak yüz yapımız hoş ve farklı
niçin üç beş kırıntının esiri olalım ki?

Toparlanalim canim..bende regl oldum ..4 gündür o halimle sporuma devam ediyorum...ve şu anki dönemimizi değil ileriye dönükte düşünmek zorundayiz...ileriye dönük sağlikli beslenerek yatirimlarimizi doğru yapmaliyiz..yaş ilerledikce hastaliklarda ortaya çikiyor ...çevremde okadar ibretlik vakalar anlatabilirimki...onlari gördükce dahada dikkatli beslenmeye dikkat ediyorum..mesele eşimin babasi alman kadinlan evli..kadin okadar sağliksiz yemekler yapiyorki bütün ev ahalisi hasta..oğlu bağirsak kanserinden zar zor kurtuldu..kocasi mide kanseri geçirdi ameliyat oldu ve kalp hastasi..kizi trioid hastasi kendisi böbrek hastasi...birgün kayinpeder sinirlenmiş okadar hastaliklara mücadele ediyoruz hala sağliksiz yemek yapmaya devam ediyorsun deyip mutvakta ne var ne yok hepsini çöpe basmiş...yani ileriki zsmanlarida düşünmeliyiz...şimdilik bünyemiz organlarimiz kaldirabiliyor o sağliksiz yiyecekleri..ama içimizde neler oluyor farkinda olmadan organlarimiza nasil zarar veriyoruz zamanla çalişmaz hale getiriyoruz bir görebilseydik çok daha dikkatli beslenirdik

Amin. Ablam şimdi eşim 3 gün yok. Şu karaciğer temizliğini yapamam demi. Bi daha ki nöbete bi ayar çekeyim bakalım. Aidin salih belli bi kural getirmemiş. Aşama filan yok
Olmazmı canım
Öncesinde 3 günlük açlık oruçları yapacaksın
Sonra 2 hafta 0 tuzlu sebze yiyeceksin
2 haftanın sonunda karaciğer temizliği yapacaksın

Öyle durumlarda hemen karar vermeden bikac gün kafa dinlensin.
Burda kimse kimseyi kırmak için bisey diyemezki

Tamda dediğin gibi
Az önce seraya bahçe için çiçek almaya gittim.
Kadının biri rahat 60 yaşında var
Dar kot pantolon, kısa deri ceket ve siyah stiletto giymiş ama topuğu acaip yüksek, benim stilettolar onunkinden alçak
ben gittim spor ayakkabıyla

Gülüm bu zor günlerde davetlere gitmeyin nolursunuz, kendinizi izole edin.
İradenden dolayı da kutluyorum

Çok doğru, hay ağzına sağlık

Valla eder inşallah küçük çileden çıkardı beni. Bağırmamı bütün bina duydu resmen. Oruçluyken hiç iyi olmuyor.
Çocuklar küçükken bende çok bağırırdım, şimdi onun vicdan rahatsızlığını yaşıyorum.
Bazı şeyleri akışına bırak canım, biliyorum söylemesi yapmasından kolay geliyor.
Benimde o dönem 3 küçük çocuk, anlayışsız eş, sürekli ya gezmeye gitmek isteyen yada eve misafir davet eden kaynana, zaten tiroidim varmış tahammül 0
Bütün hırsımı çocuklardan çıkardım.
Şimdiki aklım olsa asla asla çocuklarımın kalbini kırmazdım

Gülüm bu zor günlerde davetlere gitmeyin nolursunuz, kendinizi izole edin.
İradenden dolayı da kutluyorum
Burda vaka tek tük kaptanım.
Yinede biz çok dikkatliyiz, inan gittiğim yer hergun gezmeler gidiyor biz eve tıkildık ve kıracağım biri deyildi, zaten az oturup kalktık

Slm kızlar menü bildirimi moni Gulhan1
Kahvaltı
5 dilim hindi füme
5 dilim eski kaşar
3 hurma
4 ceviz içi

Akşam 15:30
2 kase buğday salatası
5 hurma
4 ceviz içi
Afiyet olsun canim menün çok güzel..buğday salatasida çok iyi bir seçim ..sağlikli karbonhidratda tüketelimki kas erimesi yaşamayalim..

Valla çocuk sahibi olmak isteyenler var hatta tedavi görenler. Ama iki kere 10 kere düşünsünler. Ben çok pişman oluyorum. Rabbimin dediği annelik bu mu? Ayağının altındaki cennet? Çok üzülüyorum. Doğurup yedirip içirip alt değiştirmek değil. Sürekli gelecek sorgusu. 1.5 aydır tuvaletle cebbelleşiyorum. Ve bu hayatımızda sadece bi nokta

Tatlım bak ben feza ablamın söylemlerinden motive oluyorum. Söyle sen neyden motive oluyorsun
Canım benim yanlış gördüğüm bir şeyler var ama çoğunuz Apa diye birine inandığınız için eleştirmek istemiyorum. Siz tercih ediyorsanız saygı duymaktan başka yapacak bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…