Aynen valla bende bu tür sitemleri begeniyorum gercekten kaptan olsun yardımcılar olsun ne cıkar ları var sanki ama bizim iyiligimiz için eşinden cocugundan evinden fırsat ayırıyor lar ve ugraşıyorlar bunları görmezden gelemeyiz biz Bi amaç için Burdayız degilmiNiye ayriliyorsunki
Böyle hatırlatmalar arada yapılacak zaten, ben kendi adıma sitemleri beğeniyorum, kendimi tekrar tekrar gözden geçirmemi sağlıyor
Allah kabul etsin canım benimAmin. Ablam şimdi eşim 3 gün yok. Şu karaciğer temizliğini yapamam demi. Bi daha ki nöbete bi ayar çekeyim bakalım. Aidin salih belli bi kural getirmemiş. Aşama filan yok
Anlayişiniz için sağolun kizlar...ben kaptan yardimci olmamin sebebi dediğin gibi kendi çikarlarim için değil..baktimki takimlar yavaş yavaş kapaniyor ve bu durum beni açikcasi üzdü...kaptan yardimciliği ile başlayip tecrübe edinip belki ilerde bende kaptanlik yapip 8.takimi tekrar açarim düşünceside var aklimda.. bazen sanal alemde almanlarin yorumlarini okuyorum..Türk kadinlariyla dalga geçiyorlar..neden bizim kadinlarimiz bakimli zayif olmasinki..sokakta görüyorum kendi yaşlilari bakimli zayif ..bizim teyzeler yolda zor yürüyorlar..bazen gerçrkler bizi üzüyor kizlar ama gerçekleri kabullenmeliyizAynen valla bende bu tür sitemleri begeniyorum gercekten kaptan olsun yardımcılar olsun ne cıkar ları var sanki ama bizim iyiligimiz için eşinden cocugundan evinden fırsat ayırıyor lar ve ugraşıyorlar bunları görmezden gelemeyiz biz Bi amaç için Burdayız degilmi
Anlayişiniz için sağolun kizlar...ben kaptan yardimci olmamin sebebi dediğin gibi kendi çikarlarim için değil..baktimki takimlar yavaş yavaş kapaniyor ve bu durum beni açikcasi üzdü...kaptan yardimciliği ile başlayip tecrübe edinip belki ilerde bende kaptanlik yapip 8.takimi tekrar açarim düşünceside var aklimda.. bazen sanal alemde almanlarin yorumlarini okuyorum..Türk kadinlariyla dalga geçiyorlar..neden bizim kadinlarimiz bakimli zayif olmasinki..sokakta görüyorum kendi yaşlilari bakimli zayif ..bizim teyzeler yolda zor yürüyorlar..bazen gerçrkler bizi üzüyor kizlar ama gerçekleri kabullenmeliyiz
Toparlanalim canim..bende regl oldum ..4 gündür o halimle sporuma devam ediyorum...ve şu anki dönemimizi değil ileriye dönükte düşünmek zorundayiz...ileriye dönük sağlikli beslenerek yatirimlarimizi doğru yapmaliyiz..yaş ilerledikce hastaliklarda ortaya çikiyor ...çevremde okadar ibretlik vakalar anlatabilirimki...onlari gördükce dahada dikkatli beslenmeye dikkat ediyorum..mesele eşimin babasi alman kadinlan evli..kadin okadar sağliksiz yemekler yapiyorki bütün ev ahalisi hasta..oğlu bağirsak kanserinden zar zor kurtuldu..kocasi mide kanseri geçirdi ameliyat oldu ve kalp hastasi..kizi trioid hastasi kendisi böbrek hastasi...birgün kayinpeder sinirlenmiş okadar hastaliklara mücadele ediyoruz hala sağliksiz yemek yapmaya devam ediyorsun deyip mutvakta ne var ne yok hepsini çöpe basmiş...yani ileriki zsmanlarida düşünmeliyiz...şimdilik bünyemiz organlarimiz kaldirabiliyor o sağliksiz yiyecekleri..ama içimizde neler oluyor farkinda olmadan organlarimiza nasil zarar veriyoruz zamanla çalişmaz hale getiriyoruz bir görebilseydik çok daha dikkatli beslenirdikKendi adıma konuşuyorum sitemleri ve uyarmaları yerine alınıyorum durumun farkındayım ama insanlar bu dönemde kırılgan olabiliyor malesef.
Inşallah ramazanda toparlanacagimi düşünüyorum.ozellikle bikac gündür hep açtım sebebi regli oldum.
Olmazmı canımAmin. Ablam şimdi eşim 3 gün yok. Şu karaciğer temizliğini yapamam demi. Bi daha ki nöbete bi ayar çekeyim bakalım. Aidin salih belli bi kural getirmemiş. Aşama filan yok
Öyle durumlarda hemen karar vermeden bikac gün kafa dinlensin.Bazen kafan almıyor zoruna gidiyor insanın. Bak perihan la tanışıklığımız çok eski. Bi yazısı oldu benden için çok üzüldüm. Bende gitmek istedim. Biliyorum benim iyiliğim için söylüyor ama derler ya eşek saati diye. O zamana denk geliyor heralde. Sindiremiyor insan zoruna gidiyor. Şahsi olmadığını kötülük olmadığını kendine kabullendiremiyorsun
Valla eder inşallah küçük çileden çıkardı beni. Bağırmamı bütün bina duydu resmen. Oruçluyken hiç iyi olmuyor.Allah kabul etsin canım benim
Tamda dediğin gibiAnlayişiniz için sağolun kizlar...ben kaptan yardimci olmamin sebebi dediğin gibi kendi çikarlarim için değil..baktimki takimlar yavaş yavaş kapaniyor ve bu durum beni açikcasi üzdü...kaptan yardimciliği ile başlayip tecrübe edinip belki ilerde bende kaptanlik yapip 8.takimi tekrar açarim düşünceside var aklimda.. bazen sanal alemde almanlarin yorumlarini okuyorum..Türk kadinlariyla dalga geçiyorlar..neden bizim kadinlarimiz bakimli zayif olmasinki..sokakta görüyorum kendi yaşlilari bakimli zayif ..bizim teyzeler yolda zor yürüyorlar..bazen gerçrkler bizi üzüyor kizlar ama gerçekleri kabullenmeliyiz
Gülüm bu zor günlerde davetlere gitmeyin nolursunuz, kendinizi izole edin.Yüzde yüz katılıyorum.
Nefisle mücadele çok zor lakin haftanın 6 günü mücadeleyi kazanıp hadi olsunda 1 gün onuda abartmadan kaybedilsin. Hergün olmamalı.
Dün eşimin diş doktorunda randevusu vardı, doktor kızıma yakın.
Hadi gitmişken torunları görelim dedik.( burda vaka çok deyil, sokağa çıkma yasağı yok. Insanlar kendi iradesiyle dışarı çıkmıyor)
Gider gitmez içeri girmeden ellerimizi yıkayıp dezenfektan kullandık. 2 saat durup kalkacaktık, yollamadılar. Sonra başka bir akrabanın ufak bir kutlaması vardı. Oraya davet edildik. Hadi 1 saat orayada uğrayıp dönelim dedik.
Gittik masada neler neler vardı. Yemeğimi kızım hazırlamıştı, bende yanımda götürmüştüm. Saatim gelince sadece oturup kendi yemeğimi yedim.
Istemek ve kararlılık olunca hersey yapılıyor.
4 aydır o insanlarda alıştı artık şaşırmıyorlar.
Bencede emeğe saygı lütfen
Çok doğru, hay ağzına sağlıkKizlar biraz açik konuşmak istiyorum lütven kirilma darilma olmasin..burda kaptanlar olsun yardimcilari olsun bir emek veriyoruz zamanimizdan buraya zaman ayiriyoruz okadar sağlikli beslenme hakkinda olsun sağlikli tarifler olsun bilgiler veriyoruz menü kilo hesap şu bu derken bayaği bir emek harcaniyor burda...ama ne yazzikki bu emekler görünmüyir ..veya ciddiye alinmiyor o yüzden zaman geliyor artik kaptanlarda yorulup pes ediyor ve yavaş yavaş takimlar kapaniyor..kurunun yaninda yaşda yaniyor hesabi bu işin ciddiyetinde olan azimli gayret eden arkadaşlarda bundan nasibini aliyor..bizim burda amacimiz ne neden burdayiz bir düşünün....Lütven toparlanalim kizlar..Virusten korunup dişari çikmaktan korkup evdeki hamur işlerine gömülürsek ileriki zamanlardada kronik hastaliklarla mücadele edicez...bunuda hesaba katalim
Çocuklar küçükken bende çok bağırırdım, şimdi onun vicdan rahatsızlığını yaşıyorum.Valla eder inşallah küçük çileden çıkardı beni. Bağırmamı bütün bina duydu resmen. Oruçluyken hiç iyi olmuyor.
Burda vaka tek tük kaptanım.Gülüm bu zor günlerde davetlere gitmeyin nolursunuz, kendinizi izole edin.
İradenden dolayı da kutluyorum
Valla çocuk sahibi olmak isteyenler var hatta tedavi görenler. Ama iki kere 10 kere düşünsünler. Ben çok pişman oluyorum. Rabbimin dediği annelik bu mu? Ayağının altındaki cennet? Çok üzülüyorum. Doğurup yedirip içirip alt değiştirmek değil. Sürekli gelecek sorgusu. 1.5 aydır tuvaletle cebbelleşiyorum. Ve bu hayatımızda sadece bi noktaÇocuklar küçükken bende çok bağırırdım, şimdi onun vicdan rahatsızlığını yaşıyorum.
Bazı şeyleri akışına bırak canım, biliyorum söylemesi yapmasından kolay geliyor.
Benimde o dönem 3 küçük çocuk, anlayışsız eş, sürekli ya gezmeye gitmek isteyen yada eve misafir davet eden kaynana, zaten tiroidim varmış tahammül 0
Bütün hırsımı çocuklardan çıkardım.
Şimdiki aklım olsa asla asla çocuklarımın kalbini kırmazdım
Tatlım bak ben feza ablamın söylemlerinden motive oluyorum. Söyle sen neyden motive oluyorsunKırılma darılma yok kızlar. Dikkat etmiyorum bu aralar. Menü yazıp sizin de motivasyonunuzu düşürmek istemedim
Canım benim yanlış gördüğüm bir şeyler var ama çoğunuz Apa diye birine inandığınız için eleştirmek istemiyorum. Siz tercih ediyorsanız saygı duymaktan başka yapacak bir şey yokTatlım bak ben feza ablamın söylemlerinden motive oluyorum. Söyle sen neyden motive oluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?