Buna benzer bi tarif vardi cikarilan kisimde icine dolduruluyoduLOR PEYNİRLİ BİBER DOLMASI
MALZEMELER
2 adet kapya biber
100 gram lor peyniri
Yarım bağ maydanoz
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı pul biber
1 çorba kaşığı zeytinyağı
YAPILIŞI
1.biberlerin sap kısmını kesin
2. lor peyniri maydanoz zeytinyağı ve baharatları karıştırın.
3.hazırladığınız içle biberleri doldurun.
4.tepsiyi yağlayın bibeberleri koyun. önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30 dakika pişirin.
5.pişen biberlerin kabuklatını soyup dilimleyebilirsiniz.
Afiyet olsun
Evet canim zaten bende yitik şifadan aldim tarifleriBuna benzer bi tarif vardi cikarilan kisimde icine dolduruluyodu
Hoş geldiniz.İsmim Merve
Yas 26 olcam mayista
1.61 boy
Calismiyorum
Evli 1 cocuk 4yasinda
Emzirmiyorum
Ankara
Tiroit yetmezligi var kilo aldim
Saglik icin kilo vermek istiyorum
26yasindayim 4yasinda oglum mutlu bir evliligim var insanlari seviyorum :)
Yarismadim. Degisiklik olmadi.
57kilodayim.
Hedef 50
Ahahhahahahahah
Canm 77 i gördün neden bunu yaptın kendineBende benzer birşeyler düşünüyorum. 3 gün saldım kendimi 3 kg almışım. 80 gördüm tartıda. Bu aralar uzun bi amaaan çekesim var. Sanki dünyanın sonu gelmişte ben kilo düşünüyormuşum gibi. 3 günde aldığım kiloyu 3 günde verememenin stresini yaşıyorum sanki.
Buraya çok az geliyorsun bence oyuzden motive düşüyor kendine yenik düşüyorsun. Buraya sık sık gelmelisinGunaydin kızlar dünkü menüm diyet yapmıyorum artik böyle olmaz ev halkına uyuyorum
Sabah çorba
Öğle yemedim onun yerine 1 dilim kek
Akşam çorba tahin pekmez peynir ne bulduysam yedim hepsinide ekmekle yedim biguzel
Şu 1 .5 lt spot yok
57 kilomuİsmim Merve
Yas 26 olcam mayista
1.61 boy
Calismiyorum
Evli 1 cocuk 4yasinda
Emzirmiyorum
Ankara
Tiroit yetmezligi var kilo aldim
Saglik icin kilo vermek istiyorum
26yasindayim 4yasinda oglum mutlu bir evliligim var insanlari seviyorum :)
Yarismadim. Degisiklik olmadi.
57kilodayim.
Hedef 50
Evet az gibi mi simidim var57 kilomu
Tesekkur ederiimmHoş geldiniz.
Hoşgeldin canım.Bende katilmak istiyorum katilabiliyor muyum cok anlamiyorum ama bildirim icin surekli girer veririm bildirim. Ne yapmam lazim.
Bence senin simit kandil simididirEvet az gibi mi simidim var
Can simidi mi? Kamyon tekeri tır tekeri diyebilirizBence senin simit kandil simididirbizim simit can simidi
YoooBilmiyorum ki aç kalkmak gerekiyor psikolojisi var
Süpersin bende burda sizlerle konuştukça cogu huyumu degiştirdimSürekli senin gibi olumsuzlukkonuşan bir akrabamız vardı, hep kararsizim, ben şans sızım, anamdan doğduğum dan beri yüzüm gülmedi diyen.
Hep derdimkiniye öyle olumsuzlukları kendi üstüne çağırıyorsun? Ne değişiyor böyle yapınca?
Kadın 60 yaşından sonra yavaş yavaş bu huyunu azalttı, inan hayatında çok şey değişti bile. Artık onunla konuşurken bende karamsar olmuyorum, o kadar negatif enerji yüklüyormuşki.
Şimdi o da bende gayet iyiyiz
Cok haklısın bende bunu anca idrak ettim mesela torun pizza istiyor ne zamandır yarın kızla yapıcaz ama ben kendime yulaf dan pizza yapıcam araştırdım buldum bu şekilde alternatifler bulabilirizTeşekkür ederim canım ❤
Aynen evde pilavda pişiyor kekte pişiyor
Hatta geçen gün İzmir bomba yaptım herkes afiyetle yedi tadına bile bakmadım
Börek yapıyorum ağzıma sürmüyorum
Kendime ayrı yiyecekler hazırlıyorum
Bi kereden bişey olmaz demeyelim irademize sahip çıkalım aslında yaptığımız çok güzel bir nefis savaşı yenik düşmeyelim
@reklam ilk takıma girdiğimde çok başarılı ve iradeliydiniz maalesef ki hep bi kere yedikten sonra devamı geliyor evet hepimiz bu süreçten bunaldık yorulduk, aslında bu zayıflama süreci bir eğlence gibi olabilir sonucunda alacağımız bir ödül var kendimizi iyi ve mutlu hissetmek bugün başlasanız bile hiçbir şey kaybetmiş olmazsınız
Listeye girmeye uygunsan evet
Kabak sandal diyorlar sanki buna ben bunu kıymalı harç ile denemiştim cok güzel olmuş tuKizlar bakin bu tarifi dün denedim ve gayet lezzetli..kendinize bu tariflerden ayri yemek yapabilirsiniz..
FIRINDA KAŞARLI KABAK
MALZEMELER
1.adet kabak
2 çorba kaşığı lor peyniri
2 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar
1 çorba kaşığı doğranmış maydanoz
Zeytinyağı
YAPILIŞI
1. Kabağı ikiye kesin. Çekirdek kısmını kaşıkla temizleyin.
2.tenceye su koyup ocağa koyun su kaynayınca kabakları içine atın. Kabak yumuşayıncaya kadar pişirin.
3. kabakları sudan çıkarıp yağlanmış tepsiye koyun.
4. Lor peyniri ve maydanozu karıştırıp kabakların yarısına kadar doldun. Üzetine rendelenmiş kaşarı ekleyin.
5. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Sıcak servis edin. Üzerine istediğiniz baharatları ekleyin.Bugün Kuruyemiş yerine tahin bir tatlı kaşığı kakao bir çay kaşığı tarçın karıştırdım.
Afiyet olsun
Selam obezimSelam kızlarnasılsıniz bakalım benim eski ama eskimeyen takımım
Arada bir gelip okuyorum sizi, ne var ne yok haber alıyorum. Hepinize kocamaan sevgiler selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?