Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Buna benzer bi tarif vardi cikarilan kisimde icine dolduruluyodu

Hoş geldiniz.

Lonely single girl bunu izleyince aklima sen geldin
Ahahhahahahahah
Aynı aynı
Geçen hafta sokağa çıkma yasağı geldiği için gelememişlerdi ya
Bu hafta sonu cuma günğnden alıp getirecekmiş pazartesi evlerine geri götürecekmiş
Dedim ki bak benim için sorun değil başımın üstüne ama çocuğumuz için korkuyorum dedim
Olsun bir şey olmaz onlar da dışarı çıkınca maske eldiven takıyor dedi
GEL DE DELİRMEEEE
Ama kadıncapızın suçu yok ki benim manyak koca sıkılıyorum gelin muhabbet ederiz diye baskı yapıyor kadına
Evdeki karınla konuşmazsan sıkılırsın tabi be hanzo
Hem de bana da sormuyor ha hafta sonu gelecekler diyor biyiyor

Canm 77 i gördün neden bunu yaptın kendine ayyy 67 i görsem keşke motive tavan olur
Canm bu sirkelen sporu ekle kendine
Buraya çok az geliyorsun bence oyuzden motive düşüyor kendine yenik düşüyorsun. Buraya sık sık gelmelisin

57 kilomu

Merhaba arkadaşlar şimdi sizlere bir şey anlatmak istiyorum Geçen gün moralim o kadar bozuk ki dibin en dibiydi o gün krep yedim ama Biraz fazla kaçtı o kadar Nefessiz Kaldım ki 2 gün boyunca Hatta koltuğa uzandığımda kalbimin 4 kez pompasını hissettim kadar zorlandı ki 32 yaşındayım ilk defa kalbimi nasıl pompaladığını hissettim ekmeğe ara verdim İki üç gün bir gün bir parça ekmek yedim bir parça dediğim de 2 dilim falan yine böyle nefes yerlerimde daralma hissettim boğulma hissettim Dedim ki herhalde ekmek bana dokunuyor bugün emin olmak için Az önce kahvaltıda şöyle minik diyebilirim yani çeyrek ekmek diyebilirim zaten ekmeğin içi yok Bu sabah da emin olabilmek için parça ekmek yedim ve aradan 15-20 dakika geçti boğazım doldu ve de akciğerlerimden boğazıma kadar bir daralma yaşıyorum annemi aradım Dedim ki geçen gün de konuşmuştuk onunla Ben ekmek yiyince böyle böyle oluyor nefes alamıyorum ve buna Kesin kesin eminim Artık dedim bana şunu dedi sen yıllar önce de demiştin ekmek bana alerji yapıyor diye yıllar önce dediğim 15 sene önce Evet dedim yanaklarım kızarıyordu ekmek yiyince hatta bir keresinde mantı yemiştim hakiki hamur el yapımı mantısı kıpkırmızı olmuştun hatırlıyor musun dedi hatırlamaz mıyım dedim artık eminim ki ekmek alerjim var İnşallah hayırlısı olur ekmekten ziyade hamur işi bir yandan seviniyorum artık zorla da olsa yemeyeceğim Hayırlısı bakalım

Süpersin bende burda sizlerle konuştukça cogu huyumu degiştirdim
Cok haklısın bende bunu anca idrak ettim mesela torun pizza istiyor ne zamandır yarın kızla yapıcaz ama ben kendime yulaf dan pizza yapıcam araştırdım buldum bu şekilde alternatifler bulabiliriz

Kabak sandal diyorlar sanki buna ben bunu kıymalı harç ile denemiştim cok güzel olmuş tu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…