- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsünBen bugun gebelik testi yaptim silik bi sekilde pozitif cikti perhiz zaten yapmiyor gibi bisiydim varsa gebelik sadece yuruyus yapcam dua edin bana
Allah razi olsun ❤Hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsün
Yüzde yüz katılıyorum.Kizlar biraz açik konuşmak istiyorum lütven kirilma darilma olmasin..burda kaptanlar olsun yardimcilari olsun bir emek veriyoruz zamanimizdan buraya zaman ayiriyoruz okadar sağlikli beslenme hakkinda olsun sağlikli tarifler olsun bilgiler veriyoruz menü kilo hesap şu bu derken bayaği bir emek harcaniyor burda...ama ne yazzikki bu emekler görünmüyir ..veya ciddiye alinmiyor o yüzden zaman geliyor artik kaptanlarda yorulup pes ediyor ve yavaş yavaş takimlar kapaniyor..kurunun yaninda yaşda yaniyor hesabi bu işin ciddiyetinde olan azimli gayret eden arkadaşlarda bundan nasibini aliyor..bizim burda amacimiz ne neden burdayiz bir düşünün....Lütven toparlanalim kizlar..Virusten korunup dişari çikmaktan korkup evdeki hamur işlerine gömülürsek ileriki zamanlardada kronik hastaliklarla mücadele edicez...bunuda hesaba katalim
Allah razi olsun ❤Hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza inşallah istediğiniz gibi ilerler her şey❤
Gözün aydın rabbim hayırlara çıkarsınBen bugun gebelik testi yaptim silik bi sekilde pozitif cikti perhiz zaten yapmiyor gibi bisiydim varsa gebelik sadece yuruyus yapcam dua edin bana
Çok haklısın canım. Sen de vaktinden ayırıp buraya emek veriyorsun. Teşekkür ederizKizlar biraz açik konuşmak istiyorum lütven kirilma darilma olmasin..burda kaptanlar olsun yardimcilari olsun bir emek veriyoruz zamanimizdan buraya zaman ayiriyoruz okadar sağlikli beslenme hakkinda olsun sağlikli tarifler olsun bilgiler veriyoruz menü kilo hesap şu bu derken bayaği bir emek harcaniyor burda...ama ne yazzikki bu emekler görünmüyir ..veya ciddiye alinmiyor o yüzden zaman geliyor artik kaptanlarda yorulup pes ediyor ve yavaş yavaş takimlar kapaniyor..kurunun yaninda yaşda yaniyor hesabi bu işin ciddiyetinde olan azimli gayret eden arkadaşlarda bundan nasibini aliyor..bizim burda amacimiz ne neden burdayiz bir düşünün....Lütven toparlanalim kizlar..Virusten korunup dişari çikmaktan korkup evdeki hamur işlerine gömülürsek ileriki zamanlardada kronik hastaliklarla mücadele edicez...bunuda hesaba katalim
Allah razi olsunGözün aydın rabbim hayırlara çıkarsın
Çok haklısın canım. Sen de vaktinden ayırıp buraya emek veriyorsun. Teşekkür ederiz
Ben zaten listeye girmemiştim, aranızdan ayrılıyorum. Hoşça kalın ☺
Allah hayırlısını nasip etsin inşallahBen bugun gebelik testi yaptim silik bi sekilde pozitif cikti perhiz zaten yapmiyor gibi bisiydim varsa gebelik sadece yuruyus yapcam dua edin bana
Allah kabul etsinGünaydın kızlar
Bugün oruç olmayı düşündüm. Dün gece uyanırsam oruç tutayım dedim. Sonra. Gece wc için kalktım ama sahur yapmadım. Dedimki gece kalktım madem. Açlıktan ölmem millet 36 saat yapıyor. Hazır eşimde yok. Bugün niyetleneyim dedim. Zaten 7 saat kaldı geriye. Bissürü işim var. 2 çocuk. İşte depresyon geliyor yandan yandan
Niye ayriliyorsunkiÇok haklısın canım. Sen de vaktinden ayırıp buraya emek veriyorsun. Teşekkür ederiz
Amin. Ablam şimdi eşim 3 gün yok. Şu karaciğer temizliğini yapamam demi. Bi daha ki nöbete bi ayar çekeyim bakalım. Aidin salih belli bi kural getirmemiş. Aşama filan yokAllah kabul etsin
Ben toparlanalim dedim ayrilalim demedimki canim...bende kapatilmiş bir takimdan geliyorum ..ordaki durum burdada yaşanmasin diye uyarida bulundum..bikaç yil önce 14 tane takim vardi şimdi 7 tane takim kalmiş...neyse yinede kendin bilirsin...Çok haklısın canım. Sen de vaktinden ayırıp buraya emek veriyorsun. Teşekkür ederiz
Bazen kafan almıyor zoruna gidiyor insanın. Bak perihan la tanışıklığımız çok eski. Bi yazısı oldu benden için çok üzüldüm. Bende gitmek istedim. Biliyorum benim iyiliğim için söylüyor ama derler ya eşek saati diye. O zamana denk geliyor heralde. Sindiremiyor insan zoruna gidiyor. Şahsi olmadığını kötülük olmadığını kendine kabullendiremiyorsunNiye ayriliyorsunki
Böyle hatırlatmalar arada yapılacak zaten, ben kendi adıma sitemleri beğeniyorum, kendimi tekrar tekrar gözden geçirmemi sağlıyor
Ben toparlanalim dedim ayrilalim demedimki canim...bende kapatilmiş bir takimdan geliyorum ..ordaki durum burdada yaşanmasin diye uyarida bulundum..bikaç yil önce 14 tane takim vardi şimdi 7 tane takim kalmiş...neyse yinede kendin bilirsin...
Canim burdaki arkadaşlarin hepsini seviyorum kaynaştik birbirimizle...zaman geliyor dertleşiyoruz zaman geliyor eyleniyoruz..bazen açik konuşmak gerekiyorki toparlanalim..sende biliyorsun 8 ci takimdaki durumu belki..gerçi son dönemlerde sen yoktun orda ama Banu kimse kirilmasin üzmeyim diye uyarida bulunmadi sesiz kalmayi tercih etti sonra ne oldu takim kapandi...bikaç hafta önceki kapanan takimlarin kaptannlarin yazdiklarinida okudum..kaptan açik açik yazmiş bu şekilde yürümediğini .burda kimse kimsenin kötülüğünü istemez....hepimiz ayni sebepten dolayi burdayiz..maksadimiz sadece kilo vermek olmamali...ayni zamanda sağlikli beslenmeyide alişkanlik haline getirmeliyiz..Bazen kafan almıyor zoruna gidiyor insanın. Bak perihan la tanışıklığımız çok eski. Bi yazısı oldu benden için çok üzüldüm. Bende gitmek istedim. Biliyorum benim iyiliğim için söylüyor ama derler ya eşek saati diye. O zamana denk geliyor heralde. Sindiremiyor insan zoruna gidiyor. Şahsi olmadığını kötülük olmadığını kendine kabullendiremiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?