Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yüzde yüz katılıyorum.
Nefisle mücadele çok zor lakin haftanın 6 günü mücadeleyi kazanıp hadi olsunda 1 gün onuda abartmadan kaybedilsin. Hergün olmamalı.
Dün eşimin diş doktorunda randevusu vardı, doktor kızıma yakın.
Hadi gitmişken torunları görelim dedik.( burda vaka çok deyil, sokağa çıkma yasağı yok. Insanlar kendi iradesiyle dışarı çıkmıyor)
Gider gitmez içeri girmeden ellerimizi yıkayıp dezenfektan kullandık. 2 saat durup kalkacaktık, yollamadılar. Sonra başka bir akrabanın ufak bir kutlaması vardı. Oraya davet edildik. Hadi 1 saat orayada uğrayıp dönelim dedik.
Gittik masada neler neler vardı. Yemeğimi kızım hazırlamıştı, bende yanımda götürmüştüm. Saatim gelince sadece oturup kendi yemeğimi yedim.
Istemek ve kararlılık olunca hersey yapılıyor.
4 aydır o insanlarda alıştı artık şaşırmıyorlar.
Bencede emeğe saygı lütfen

Günaydın kızlar
Bugün oruç olmayı düşündüm. Dün gece uyanırsam oruç tutayım dedim. Sonra. Gece wc için kalktım ama sahur yapmadım. Dedimki gece kalktım madem. Açlıktan ölmem millet 36 saat yapıyor. Hazır eşimde yok. Bugün niyetleneyim dedim. Zaten 7 saat kaldı geriye. Bissürü işim var. 2 çocuk. İşte depresyon geliyor yandan yandan

Çok haklısın canım. Sen de vaktinden ayırıp buraya emek veriyorsun. Teşekkür ederiz
Ben zaten listeye girmemiştim, aranızdan ayrılıyorum. Hoşça kalın

Çok haklısın canım. Sen de vaktinden ayırıp buraya emek veriyorsun. Teşekkür ederiz
Ben zaten listeye girmemiştim, aranızdan ayrılıyorum. Hoşça kalın ☺

burada çoğu kişi listede değil. niye ayrılıyorsun ki? hepimiz toparlayacağız. zaten perihan da bunun için hatırlatma yapmış. ayrılma sakın ne gerek var.

Allah kabul etsin

Niye ayriliyorsunki
Böyle hatırlatmalar arada yapılacak zaten, ben kendi adıma sitemleri beğeniyorum, kendimi tekrar tekrar gözden geçirmemi sağlıyor

Ben toparlanalim dedim ayrilalim demedimki canim...bende kapatilmiş bir takimdan geliyorum ..ordaki durum burdada yaşanmasin diye uyarida bulundum..bikaç yil önce 14 tane takim vardi şimdi 7 tane takim kalmiş...neyse yinede kendin bilirsin...

Niye ayriliyorsunki
Böyle hatırlatmalar arada yapılacak zaten, ben kendi adıma sitemleri beğeniyorum, kendimi tekrar tekrar gözden geçirmemi sağlıyor
Bazen kafan almıyor zoruna gidiyor insanın. Bak perihan la tanışıklığımız çok eski. Bi yazısı oldu benden için çok üzüldüm. Bende gitmek istedim. Biliyorum benim iyiliğim için söylüyor ama derler ya eşek saati diye. O zamana denk geliyor heralde. Sindiremiyor insan zoruna gidiyor. Şahsi olmadığını kötülük olmadığını kendine kabullendiremiyorsun

Hani diyetisyenle gidersin şişmansa bunun kendine faydası yok dersin. Zayıfsa bu beni nasıl anlayacak dersin ya. Sen o aralıktasın bizde bu kafadayız.

Canim burdaki arkadaşlarin hepsini seviyorum kaynaştik birbirimizle...zaman geliyor dertleşiyoruz zaman geliyor eyleniyoruz..bazen açik konuşmak gerekiyorki toparlanalim..sende biliyorsun 8 ci takimdaki durumu belki..gerçi son dönemlerde sen yoktun orda ama Banu kimse kirilmasin üzmeyim diye uyarida bulunmadi sesiz kalmayi tercih etti sonra ne oldu takim kapandi...bikaç hafta önceki kapanan takimlarin kaptannlarin yazdiklarinida okudum..kaptan açik açik yazmiş bu şekilde yürümediğini .burda kimse kimsenin kötülüğünü istemez....hepimiz ayni sebepten dolayi burdayiz..maksadimiz sadece kilo vermek olmamali...ayni zamanda sağlikli beslenmeyide alişkanlik haline getirmeliyiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…