- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Sık sık gel obezimSelam kızlarnasılsıniz bakalım benim eski ama eskimeyen takımım
Arada bir gelip okuyorum sizi, ne var ne yok haber alıyorum. Hepinize kocamaan sevgiler selamlar
Demek gözle görülür zarar veriyor, ya birde göze görünmeyen yıllar sonra verdiği zarar.Ve de dedim ki yıllardır yiyorum ama. Demek ki son raddeye gelmişsin dedi dopru. Obezite artık etkilerini göstermeye başladı maalesefduruma heöen el koyuyorum Yüce Rabbimin izniyle
Evet kesinlikleDemek gözle görülür zarar veriyor, ya birde göze görünmeyen yıllar sonra verdiği zarar.
Neyse artık en azından hamuru kesersin
Bence senin simit kandil simididirbizim simit can simidi
Aynen zaten yemiyorum bu tiroit izin vermiyor kilo vermeye buna sukur 70kilodan dustum dogum kilosu. Bende bugun yuruyus yaptim 8bin küsür.Yok canim zaten 50 kilo az diye düşündüm ..bence perhizden daha çok spora ihtiyacin olabilir..ben mesela aralik ayindan beri spor yapiyorum..bayaği bi toparlandim yan simitleri falan kalmadi göbeğimde sıkılaşti...
Selam obezim
gelirim gelirim. Merak etmeyinSık sık gel obezim
Merhaba arkadaşlar şimdi sizlere bir şey anlatmak istiyorum Geçen gün moralim o kadar bozuk ki dibin en dibiydi o gün krep yedim ama Biraz fazla kaçtı o kadar Nefessiz Kaldım ki 2 gün boyunca Hatta koltuğa uzandığımda kalbimin 4 kez pompasını hissettim kadar zorlandı ki 32 yaşındayım ilk defa kalbimi nasıl pompaladığını hissettim ekmeğe ara verdim İki üç gün bir gün bir parça ekmek yedim bir parça dediğim de 2 dilim falan yine böyle nefes yerlerimde daralma hissettim boğulma hissettim Dedim ki herhalde ekmek bana dokunuyor bugün emin olmak için Az önce kahvaltıda şöyle minik diyebilirim yani çeyrek ekmek diyebilirim zaten ekmeğin içi yok Bu sabah da emin olabilmek için parça ekmek yedim ve aradan 15-20 dakika geçti boğazım doldu ve de akciğerlerimden boğazıma kadar bir daralma yaşıyorum annemi aradım Dedim ki geçen gün de konuşmuştuk onunla Ben ekmek yiyince böyle böyle oluyor nefes alamıyorum ve buna Kesin kesin eminim Artık dedim bana şunu dedi sen yıllar önce de demiştin ekmek bana alerji yapıyor diye yıllar önce dediğim 15 sene önce Evet dedim yanaklarım kızarıyordu ekmek yiyince hatta bir keresinde mantı yemiştim hakiki hamur el yapımı mantısı kıpkırmızı olmuştun hatırlıyor musun dedi hatırlamaz mıyım dedim artık eminim ki ekmek alerjim var İnşallah hayırlısı olur ekmekten ziyade hamur işi bir yandan seviniyorum artık zorla da olsa yemeyeceğim Hayırlısı bakalım
Sabah kahvaltisi yumurta salatasi arkasindan 1 saat yuruyus arada tempolu saat 4gibi de kavurma yedim suyu 1,5 den fazla ictim bakalim..
10. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
seaBahAR
"Her üyenin, yarışma kurallarını içerenCUMA Zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri okuması zorunludur.
Kararların güncel hali her zaman son mesajdır."
@seaBahAR
26/02/2018
Merhaba,
Birlikte, güle eğlene, birbirimizi sarıp sarmalayarak hayallerimize ulaşalım, ne dersiniz?
Yapmanız gerekenler çok basit. Hadi başlayalım.
*Saygı ve seviye.
*Kendine inanmak.
*Sorumluluk sahibi olmak.
*Kilo vermek.
*Paylaşım da bulunmak.
moni
KURALLARIMIZ
* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü en geç 12:00 kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür...
*Pazartesi ve Cuma tartı günümüz.
* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları ve menüleri okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür... Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.
* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile ve puanı ile bildirmekle yükümlüdür..
* Kaçamak( ! ) yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre,aynı gün içerisinde ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.
*her üye haftalık belirlenen hedefe ulaşmaya gayret etmelidir.%30 performans uygulamasında takımımızın ceza almaması için ve sıralamada ilk üçe girebilmemiz için gereklidir.
Kurallarımız, uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır.
Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir.
kimse düşünmesin ki
''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye.
Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.
Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.
Yeni gelen arkadaşlarımızın aşağıdaki soruları cevaplamasını rica ediyorum.
İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyor musunuz:
Evli/bekar:
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz:
Hedef kilonuz:
SPOR SÜRE/ADET PUAN NormalYürüyüş dk 3Puan Tempolu Yürüyüş dk 4Puan Leslie dk 4 Puan Eliptik dk 5 Puan Yüzme dk 5 Puan Jillian dk 4 Puan Cardio dk 4 Puan Zumba dk 4 Puan plates dk 3 Puan Step dk 3 Puan pump it up dk 4 Puan Squat 50 adet 20 Puan Bisiklet dk 3 Puan Bölgesel çalışmalar dk/ 50 adet 3 Puan/20 puan İp atlama 15 Adet 3 Puan adım 5000 40 Puan
10. TAKIM KIZÇELER
moni
Nergis 35
@sara_28
gezegenfeza
@Antepia27
Mthn83
@lydznp
@turkmenkizi86
R reklam
@nairobi
@Efillim
@Canevim
Lonely single girl
@oynakbasi34
@nilsub
@_AYNURA_
@farkedermi
@Eddaak
@Gizemm0
Kızçelerim, kitap okuma topiğimiz yeniden aktif, katılımlarınızı bekliyoruz.
10. Takım hem zayıflıyor hem okuyor
MEZUNLARIMIZ
12 HAZİRAN 2018
DEN İTİBAREN
sekerportakalimm
nurciloji
gezegenfeza
gurbetkusu91
birumut55
Zerosima
morvampirella
Divinity
Aeben
ssy3491
gamze21
yasom7272
zhre_
aylin42konya (2 kez mezuniyet)
wydra
april1109
optumkibbye
IKokunhuzur
KumsalveDeniz
_Phantom-Opera_
Gulsahhh01
mn5822
natsume
cimbomlukiz
Ehlimuhabbet
H M
LaleZar86
perihan00
Belkide haklısın ama zamanım hiç olmuyorCanm 77 i gördün neden bunu yaptın kendineayyy 67 i görsem keşke motive tavan olur
Canm bu sirkelen sporu ekle kendine
Buraya çok az geliyorsun bence oyuzden motive düşüyor kendine yenik düşüyorsun. Buraya sık sık gelmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?