Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Allah yardım etsin canım
Herkesin imtihanı başka

Canım benim yanlış gördüğüm bir şeyler var ama çoğunuz Apa diye birine inandığınız için eleştirmek istemiyorum. Siz tercih ediyorsanız saygı duymaktan başka yapacak bir şey yok
Biride benim
Neden inandığımı açıklayım
Bana çok iyi geliyor, birçok yöntem denedim, bundan iyisini bulamadım, moral olarakta, motivasyon olarakta, vücut olarakta bana bu kadar iyi gelen birde karatay beslenmesiydi.
Diyetisyenede gittim, farklı listelerde denedim yok, olmuyor bu ben deyilim, rahat deyilim, huzurlu deyilim ve benim için sürdürülebilirliği yok.
Ha ben böyle yapıyorum diye herkese de aynısını yapın diyemem.
Herkes kendi doğrusunu kendisinin bulması gerekiyor.
Perihan arkadaşımız da apa uygulamasına rağmen kimseye onu yapın diye diretmiyor, aksine sizlerin yazdiklarindaki yanlışları vurguluyor. Bence çok doğru yapıyor.
Ah ah sen benim neler isittigimibir görseydin

Merhaba arkadaşlar
Bit şey söyleyip çıkacağım ☺ özellikle de sana 60kiloyum canım sen de benim gibi çok ec sorunu yaşıyorsun
Biliyorsunuz ben sorun yaşamıyorum sürünüyorum hem de 1.5 hafta yediklerimi afedersiniz minik bir pırt bile yapamadan yani gaz çıkaramadan geberiyordum
Ama ekmek hamur işi vs.alerjimi telrardan fark ettim ya önceki gün
3 gündür ekmek tüketmiyorum diyebilirim ve (belki de iki gün yalan olmasın)
Her gün wc ye çıktkmmm
Meğerse bağırsaklarımı düğümleyen oymuş
Dikkat edin size de dokunan bir şeyler olabilir
İki gündür kalp çarpıntım yok çok şükür

Canım benim yanlış gördüğüm bir şeyler var ama çoğunuz Apa diye birine inandığınız için eleştirmek istemiyorum. Siz tercih ediyorsanız saygı duymaktan başka yapacak bir şey yok
Eleştir tatlım. Apayı bende sevmiyorum tutarsız. Ama şu da bi gerçekki sukan karatay ve apa keskin hatlarla sınırları söyledi. Sonrada istediğiniz kadar yiyin dedi. Ve ben kendimi bildim bileli obezim. Ve diyetisyen spor ve daha birçoğunu deneyerek bu günlere geldim. Maymun iştahlıyım. Suçu beynimde bulmak yerine diyet sıkıcı deyip bırakıyorum. Doğruları ve yanlışları biliyorum ama uygulama yok

Canim öncelikle şunu belirteyim..Apa diyeti yapiyoruz biz evet ama .biz yapiyoruz diye yapmayanlarada diretmiyorum..apa beyin diyetinde ekmek yasak patates yasak pirinc meyve pekmez bal şeker makarna yulaf ve bikaç şey daha yasak..şimdilik 1 ci seviyede..ileriki seviyelerde bazi yasaklar serbest olacak..ama genel olarak ekmek un şeker zaten sağliğimiza iyi gelmiyor.....bu yasaklari birçok kere görüyorum günlük menülerde ben o yasaklara zaten birşey demiyorum..çünkü buna hakkim yok..bana yasak diye bende başkasina yasaklamam komik olur. sadece ekmek şeker ve un mamüllerinde uyarida bulunmak zorundayim..

Kendini yeniden bulman güzel.

Çok şükür canım sevindim

Ayrica birçoğumuzun bilmediği bir gerçek var..kahvalti diye birşey yokmuş aslinda ..bu zamanla insanlara asimle edilmiş bir durum.endustriel kazanç için insanlara diretilmiş bir alişkanlik olduğunu öğrendim .okadar doğru bildiğimiz yanlişlar varki perde arkasinda...insan gerçekleri öğrenince hayata bakiş açisi değişiyor..

Ya o değilse bile. Kalori hesabınızdan kahvaltının kalorisini çıkarsanız 300 kal aşağı gelmiyor. 30 dk lesli ile belki veririz bu kaloriyi.

Bu videolarda benim ne demek istediğim daha iyi anlatiliyor..Ayrica Peygamber efendimizin tavsiyrside 2 öğün...3 öğünü sonradan uydurmuşlar ..organlarimiz kendini yenileyememeden ..doğru dürüst kendimize gelemeden düşüncenize ..sabah sabah birşeyler yiyoruz..ayrica yağ yakiminida yavaşlatiyoruz....apa diyeti bir nevi if diyeti..ama arti olarak bazi yasaklar var..neden adim adim organ temizliği kan temizliği için..ve bu diyet sayesinde birçok insan hastaliğindan kurtulmuş adamin hakkini yemeyelim şimdi oda emek veriyor..ve hastaliklarindan kurtulanlardan çok dua aliyor...

Son düzenleme:
Kizlar merhaba birkac gundur giremedim yogunluktan. Lap diye konuya dalayım.
O diyetleri uzun süre yaptiktan sonra hayatinizda beslenme duzeniniz o sekilde devam etmeli. Yoksa o tuketmediginiz gıdaların hepsine aşırı hassasiyetiniz olacak artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…