- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Allah yardım etsin canımValla çocuk sahibi olmak isteyenler var hatta tedavi görenler. Ama iki kere 10 kere düşünsünler. Ben çok pişman oluyorum. Rabbimin dediği annelik bu mu? Ayağının altındaki cennet? Çok üzülüyorum. Doğurup yedirip içirip alt değiştirmek değil. Sürekli gelecek sorgusu. 1.5 aydır tuvaletle cebbelleşiyorum. Ve bu hayatımızda sadece bi nokta
Kırılmadığına sevindimKırılma darılma yok kızlar. Dikkat etmiyorum bu aralar. Menü yazıp sizin de motivasyonunuzu düşürmek istemedim
Dimi yaTatlım bak ben feza ablamın söylemlerinden motive oluyorum. Söyle sen neyden motive oluyorsun
Biride benimCanım benim yanlış gördüğüm bir şeyler var ama çoğunuz Apa diye birine inandığınız için eleştirmek istemiyorum. Siz tercih ediyorsanız saygı duymaktan başka yapacak bir şey yok
Eleştir tatlım. Apayı bende sevmiyorum tutarsız. Ama şu da bi gerçekki sukan karatay ve apa keskin hatlarla sınırları söyledi. Sonrada istediğiniz kadar yiyin dedi. Ve ben kendimi bildim bileli obezim. Ve diyetisyen spor ve daha birçoğunu deneyerek bu günlere geldim. Maymun iştahlıyım. Suçu beynimde bulmak yerine diyet sıkıcı deyip bırakıyorum. Doğruları ve yanlışları biliyorum ama uygulama yokCanım benim yanlış gördüğüm bir şeyler var ama çoğunuz Apa diye birine inandığınız için eleştirmek istemiyorum. Siz tercih ediyorsanız saygı duymaktan başka yapacak bir şey yok
Var mıDimi ya
Benim canım yokmu
Canim öncelikle şunu belirteyim..Apa diyeti yapiyoruz biz evet ama .biz yapiyoruz diye yapmayanlarada diretmiyorum..apa beyin diyetinde ekmek yasak patates yasak pirinc meyve pekmez bal şeker makarna yulaf ve bikaç şey daha yasak..şimdilik 1 ci seviyede..ileriki seviyelerde bazi yasaklar serbest olacak..ama genel olarak ekmek un şeker zaten sağliğimiza iyi gelmiyor.....bu yasaklari birçok kere görüyorum günlük menülerde ben o yasaklara zaten birşey demiyorum..çünkü buna hakkim yok..bana yasak diye bende başkasina yasaklamam komik olur.Canım benim yanlış gördüğüm bir şeyler var ama çoğunuz Apa diye birine inandığınız için eleştirmek istemiyorum. Siz tercih ediyorsanız saygı duymaktan başka yapacak bir şey yok
Kendini yeniden bulman güzel.Merhaba arkadaşlar
Bit şey söyleyip çıkacağım ☺ özellikle de sana60kiloyum canım sen de benim gibi çok ec sorunu yaşıyorsun
Biliyorsunuz ben sorun yaşamıyorum sürünüyorum hem de 1.5 hafta yediklerimi afedersiniz minik bir pırt bile yapamadan yani gaz çıkaramadan geberiyordum
Ama ekmek hamur işi vs.alerjimi telrardan fark ettim ya önceki gün
3 gündür ekmek tüketmiyorum diyebilirim ve (belki de iki gün yalan olmasın)
Her gün wc ye çıktkmmm
Meğerse bağırsaklarımı düğümleyen oymuş
Dikkat edin size de dokunan bir şeyler olabilir
İki gündür kalp çarpıntım yok çok şükür
☺
Çok şükür canım sevindimMerhaba arkadaşlar
Bit şey söyleyip çıkacağım ☺ özellikle de sana60kiloyum canım sen de benim gibi çok ec sorunu yaşıyorsun
Biliyorsunuz ben sorun yaşamıyorum sürünüyorum hem de 1.5 hafta yediklerimi afedersiniz minik bir pırt bile yapamadan yani gaz çıkaramadan geberiyordum
Ama ekmek hamur işi vs.alerjimi telrardan fark ettim ya önceki gün
3 gündür ekmek tüketmiyorum diyebilirim ve (belki de iki gün yalan olmasın)
Her gün wc ye çıktkmmm
Meğerse bağırsaklarımı düğümleyen oymuş
Dikkat edin size de dokunan bir şeyler olabilir
İki gündür kalp çarpıntım yok çok şükür
☺
Ya o değilse bile. Kalori hesabınızdan kahvaltının kalorisini çıkarsanız 300 kal aşağı gelmiyor. 30 dk lesli ile belki veririz bu kaloriyi.Ayrica birçoğumuzun bilmediği bir gerçek var..kahvalti diye birşey yokmuş aslinda ..bu zamanla insanlara asimle edilmiş bir durum.endustriel kazanç için insanlara diretilmiş bir alişkanlik olduğunu öğrendim .okadar doğru bildiğimiz yanlişlar varki perde arkasinda...insan gerçekleri öğrenince hayata bakiş açisi değişiyor..
HahaahssSizde de penti reklamı çıkıyor mu? Sürekli popomdan bahsedince bana don reklamı gönderdiler heralde. Anneeeeem onlar olmaz bana
Kendini yeniden bulman güzel.
Çok şükürrÇok şükür canım sevindim
Evdekilere tarhana çorbasıYemek önerisi istiyorum
Bolca salata malzemem var
Ama sadece onu yemek istemiyorum. Bide çocuklar var. Onlarada yemek olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?