Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ortaya çıkmasaydın gazeteye arama ilanı verecektim
Nerdesin kaptanım, merak ettim cidden
Bugün aşırı yoğundum, evde iş bitmiyor
Mutfak saatimin pili bitmiş, vakit bulup da değişemedim. Vakit nasıl geçti anlamadım bugün, ben saati daha 17 falan sanıyorken bi baktım 19 Panikle aceleyle listeyi yeriştirdim

Son düzenleme:
Özel bir şey yapmıyorum sadece çok yoğunum evde, mutfaktan çıkamıyorum. Temizlik hiç bitmiyor gibi bir şey evde tatlı hamurişi gibi şeyler yapmıyorum, ıvır zıvır da eve almıyorum.
Yemeyin yapmayın almayın şu şeyleri hep zarar.

Son düzenleme:
Canım benim senin durumun özel. Rabbim kolaylıklar versin,gönlüne de ferahlık versin inşallah. Aminn.

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Biri benim kulakları cinlatti ve kendimi burda buldum
Kürekleri cikarmissiniz ortaya

Ayşem iltifatlari kaptigina göre fark süper ( hemen mesajı gönderir gondermez geçmişe bakmam şart oldu )

Bende maalesef diyeti hak getire
Tam duzeliyorum diye sevinirken yine yamuluyorum sanırım boyun fıtığı artık yeter diyor
Sabah OH şükür iyiyim diye uyandım maskelerimizi ve eksik olan eşimin ilaçları için eczaneye çıktık dönüşü 1 kg birsey taşıdım ve alt tarafı 3 sokak yürüdüm ama apartman önüne geldiğimde iki büklüm olmak uzereydim

Büyük kız sağ olsun kardeşiyle herşeyi yapıyor ama nereye kadar
Neyse diyet konusunda da bu ara Büyükkız Anne artık bir şey yapalım ömür boyu kilolu gezmek istemiyorum artık dedi ♡ Şükür bu ara kendine baya bakıyor hatta diyor şu karantina bittiğinde herkese hey be helal dedirtelim hazır kem gözlerden de uzağında geçiyor surecimiz diyor

Sen gelirmiydin heryerden özletiyorsun kendini.

*** 10. Takım 671. ETAP ***

moni (89,7//%)
Ekrl (62.9//%)
gezegenfeza(66,8//%)
yst38(78,9//%)
lydznp (78,1//% )
reklam(66,2//%)
nilsub (82,2//%₺
eddaak(79,5///%)
YaKaMoZz-z (60,3//%)
Gonulbagi(69,9//%)

10. Takım Ortalaması: %

takım içi

baby_cat(76,8/)Kendi isteği ile ayrılan üye, 71,6 kg ile 644. etap 18 ekim 2019
-Fitimfitsinfit (82,0///%) 530. etapta bildirimli 79 kg ile izne ayrılan üye.
60kiloyum (83/)604. etapta 82,4 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.( b.k:89,5 h: 65)
-MorVampirella(67,5///%)
-Nisandeniz(96,8 )
-beyazkugu87(83,5)
-diyetzamani(73,5/)
-Huzurukalb(///%)bk:80 bt 23 mart h:
-elifff80 (95,3/)
-Aypare-(61,2)

_-Dantes-_ (73,3/)yeni üye bt 08 nisan

Mumu85(83,8/)622. Etapta 83,3 kg ile izne ayrılan üye.
Netsume(68,7/)bt 13 nisan

Son düzenleme:
Bence kızın çok doğru söylüyor
Şu seviyeleri bi araştırsana canım, kilo vermekten ziyade şifa için yapmanı tavsiye ederim

Haftaya hedef 65, 800 olsun

Sen gelirmiydin heryerden özletiyorsun kendini.

Sorma gündüz zaten ufaklikta telefon Ogretmenimiz sağ olsun 12de bir başlıyor yok ders yok etkinlik derken telefonumu elime zor alıyorum
Hayır bir şey de denmiyor hemen Anası kılıklı Trip atıyor ne yani ben derslerimden geri mi kalayım diye evde tek Trip atan benken resmen rakip çıktı bana Bugün birde babasıyla diyalogumuzu beni taklit ederek ablasına yapıyor işte kırılarak ama Askimmmmm ben öyle mi dedim aşkolsun küstüm sana diye
Yerlere yatırdı bizi inan gülmekten ağrım azdı kasildigim için Tam numaraci

A. Selam banuşum
Senin tuvalet terliğini kullandım da biraz
Geçmiş olsun canım kendine çok dikkat et

Bence kızın çok doğru söylüyor
Şu seviyeleri bi araştırsana canım, kilo vermekten ziyade şifa için yapmanı tavsiye ederim

İnan baya araştırdım hatta başladım da ama bu süreçte açıkçası evde olanla idare etmem gerekiyor Eşim şu aralar calismiyor kronik hasta olduğu için de yeni iş bulamıyor en Son büyük gorumcem sag olsun market alışverişi netten yapıp göndermiş en azından bir müddet onu düşünmeyin hesabı ♡ eee korona korkusuna pazara falanda çıkamıyorum ama çıktıkça marketten biraz sebze almaya gayret ediyorum )
Yapılmayacak gibi değil aslında en azından sıvı katı ayrımını yapsam bile faydası olur tabi un ve unlu ürünleri de tamamen kesme lazım ( çok az tuketiyorumyalan değil )

A. Selam banuşum
Senin tuvalet terliğini kullandım da biraz
Geçmiş olsun canım kendine çok dikkat et

Aysemmmmmm kız sen resmen erimissin ♡♡♡♡♡♡ Yemin ediyorum kendim vermiş kadar sevindim ♡ Rabbim nazarlardan sakinsin. ...Aminnnn
DARISI BENİS VE KIZIMIN DA BAŞINA. ...AMİNNNN

Aminnn
Ah banuşum evde tıkılı kaldık, iş hiç bitmiyor. Senin deyişinle popişim yer görmüyor, o yüzden gitti. Hamurişi, tatlı vs. yapmıyorum eve de zararlı hiçbir şey sokmuyorum. Sadece temel ve gerekli olan ihtiyaçları alıyorum, malum ortalığın ve ekonominin durumu ortada. Rabbim hayırlı şeyler göstersin hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…