- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Eşek saati ne kızBazen oluyor geçende dedim eşek saati çok karantina günlerinde
Çoğunluk ne derse ben kabul ederimonlarida. Yapabiliriz isteğe göre
Bugün aşırı yoğundum, evde iş bitmiyorOrtaya çıkmasaydın gazeteye arama ilanı verecektim
Nerdesin kaptanım, merak ettim cidden
Özel bir şey yapmıyorum sadece çok yoğunum evde, mutfaktan çıkamıyorum. Temizlik hiç bitmiyor gibi bir şeymoni nasıl verdin bu kadar hızlı itiraf et
Ben şiştikçe sen iniyorsunharikaaaaa
Ama tabi aile içi problemlerden dolayı hominigırtlak yediğiöden dolayı da olabilir
4 gündür düzenliyim yarından itibaren foto da atacağım yediklerimi
Biliyorsunız ben yesem 1 hafta sonra şişiyorum
Dikkat etsem bir hafta sonra iniyorum bakalım bekliyprum☺
Bu arada evde sular durgun☺çok şükür
Canım benim senin durumun özel. Rabbim kolaylıklar versin,gönlüne de ferahlık versin inşallah. Aminn.moni valla kaptanım çok dardayım eşimde evde yok. Büyük çocuk kendi yağıyla kavruluyor. Yavrum arada gelip acıktım susadım diyor. Gerginim diye gözüme gözükmüyor. Bugün kapıdan soruyor anne su içebilirmiyim diye. Sanki muslukları mühürledim. O da kendince iletişim çabasında. Öğretmen gittikten sonra bezi bağladım valla. Sıpa ne çiş yaptı ne kaka. Belki huylanır bezden inşallah.
Konuşacak adam arıyordu dimiYok oğlunun sınavı varmış gelmediler
Benim koca kaldı bana puhahahaha
Sıkıldıkça benimle konuşsun
Eşref saatinin diğer türlüsüEşek saati ne kız
Konuşacak adam arıyordu dimiEki Görüntüle 2621393
Senin için buldum silmiştim
Canım benimSeviyorum grubumuzu. Bide feza ablamı ayrı seviyorum niyeyse. Dürtücüm o benim.
Sen gelirmiydin heryerden özletiyorsun kendini.Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Biri benim kulakları cinlatti ve kendimi burda buldum
Kürekleri cikarmissiniz ortaya
Ayşem iltifatlari kaptigina göre fark süper ( hemen mesajı gönderir gondermez geçmişe bakmam şart oldu)
Bende maalesef diyeti hak getire
Tam duzeliyorum diye sevinirken yine yamuluyorumsanırım boyun fıtığı artık yeter diyor
Sabah OH şükür iyiyim diye uyandım maskelerimizi ve eksik olan eşimin ilaçları için eczaneye çıktık dönüşü 1 kg birsey taşıdım ve alt tarafı 3 sokak yürüdüm ama apartman önüne geldiğimde iki büklüm olmak uzereydim
Büyük kız sağ olsun kardeşiyle herşeyi yapıyor ama nereye kadar
Neyse diyet konusunda da bu ara Büyükkız Anne artık bir şey yapalım ömür boyu kilolu gezmek istemiyorum artık dedi ♡ Şükür bu ara kendine baya bakıyor hatta diyor şu karantina bittiğinde herkese hey be helal dedirtelim hazır kem gözlerden de uzağında geçiyor surecimiz diyor
Bence kızın çok doğru söylüyorSelamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Ayşem iltifatlari kaptigina göre fark süper ( hemen mesajı gönderir gondermez geçmişe bakmam şart oldu)
Tam duzeliyorum diye sevinirken yine yamuluyorumsanırım boyun fıtığı artık yeter diyor
Sabah OH şükür iyiyim diye uyandım maskelerimizi ve eksik olan eşimin ilaçları için eczaneye çıktık dönüşü 1 kg birsey taşıdım ve alt tarafı 3 sokak yürüdüm ama apartman önüne geldiğimde iki büklüm olmak uzereydim
Neyse diyet konusunda da bu ara Büyükkız Anne artık bir şey yapalım ömür boyu kilolu gezmek istemiyorum artık dedi ♡ Şükür bu ara kendine baya bakıyor hatta diyor şu karantina bittiğinde herkese hey be helal dedirtelim hazır kem gözlerden de uzağında geçiyor surecimiz diyor
Haftaya hedef 65, 800 olsun*** 10. Takım 671. ETAP ***
moni (89,7//%)
Ekrl (62.9//%)
gezegenfeza(66,8//%)
yst38(78,9//%)
lydznp (78,1//% )
reklam(66,2//%)
nilsub (82,2//%₺
eddaak(79,5///%)79,8
YaKaMoZz-z (60,3//%)
Gonulbagi(69,9//%)
10. Takım Ortalaması: %
takım içi
baby_cat(76,8/)Kendi isteği ile ayrılan üye, 71,6 kg ile 644. etap 18 ekim 2019
-Fitimfitsinfit (82,0///%) 530. etapta bildirimli 79 kg ile izne ayrılan üye.
60kiloyum (83/)604. etapta 82,4 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.( b.k:89,5 h: 65)
-MorVampirella(67,5///%)
-Nisandeniz(96,8 )
-beyazkugu87(83,5)
-diyetzamani(73,5/)
-Huzurukalb(///%)bk:80 bt 23 mart h:
-elifff80 (95,3/)
-Aypare-(61,2)
_-Dantes-_ (73,3/)yeni üye bt 08 nisan
Mumu85(83,8/)622. Etapta 83,3 kg ile izne ayrılan üye.
Netsume(68,7/)bt 13 nisan
Sen gelirmiydin heryerden özletiyorsun kendini.
A. Selam banuşumSelamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Bence kızın çok doğru söylüyor
Şu seviyeleri bi araştırsana canım, kilo vermekten ziyade şifa için yapmanı tavsiye ederim
A. Selam banuşum
Senin tuvalet terliğini kullandım da biraz
Geçmiş olsun canım kendine çok dikkat et
Aminnnİnan baya araştırdım hatta başladım da ama bu süreçte açıkçası evde olanla idare etmem gerekiyorEşim şu aralar calismiyor kronik hasta olduğu için de yeni iş bulamıyor en Son büyük gorumcem sag olsun market alışverişi netten yapıp göndermiş en azından bir müddet onu düşünmeyin hesabı ♡ eee korona korkusuna pazara falanda çıkamıyorum ama çıktıkça marketten biraz sebze almaya gayret ediyorum )
Yapılmayacak gibi değil aslında en azından sıvı katı ayrımını yapsam bile faydası olurtabi un ve unlu ürünleri de tamamen kesme lazım ( çok az tuketiyorumyalan değil )
Aysemmmmmm kız sen resmen erimissin ♡♡♡♡♡♡ Yemin ediyorum kendim vermiş kadar sevindim ♡ Rabbim nazarlardan sakinsin. ...Aminnnn
DARISI BENİS VE KIZIMIN DA BAŞINA. ...AMİNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?