Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ağzına sağlık
Alınan gücenen olursa da dönüp şöyle bi aynaya kendine baksın

moni nasıl verdin bu kadar hızlı itiraf et
Ben şiştikçe sen iniyorsun harikaaaaa
Ama tabi aile içi problemlerden dolayı hominigırtlak yediğiöden dolayı da olabilir
4 gündür düzenliyim yarından itibaren foto da atacağım yediklerimi
Biliyorsunız ben yesem 1 hafta sonra şişiyorum
Dikkat etsem bir hafta sonra iniyorum bakalım bekliyprum☺
Bu arada evde sular durgun☺çok şükür

Kizlar eyer sözlerim batiyorsa artik bazi menülerde yorum yapmayim...burda bu işin cidiiyetinde olanlarin menüsüne yorum yapayim ..alinganlik falan yaptiğim yok...eyer istemeden kirdiysamda sizi hakkinizi helal edin..
Kuzum sözlerinin battığı kişiler varsa demin de dediğim gibi dönüp bi aynaya baksın
Söyleyeceksin tabii ki, o kadar uğraşıyorsun ne mecburiyetin var. Herkes çekidüzen versin kendine

moni valla kaptanım çok dardayım eşimde evde yok. Büyük çocuk kendi yağıyla kavruluyor. Yavrum arada gelip acıktım susadım diyor. Gerginim diye gözüme gözükmüyor. Bugün kapıdan soruyor anne su içebilirmiyim diye. Sanki muslukları mühürledim. O da kendince iletişim çabasında. Öğretmen gittikten sonra bezi bağladım valla. Sıpa ne çiş yaptı ne kaka. Belki huylanır bezden inşallah.

Şu yasin kitaplarında aile içi huzursuzluk için okunacak dua diyor. Her o başlığı gördüğümde sen aklıma geliyorsun. Geldimi görümcen

inşallah canım

Bazen oluyor geçende dedim eşek saati çok karantina günlerinde
Ay yazıyordum yarım kaldı
Sildim sandım silmeyi unuttum bu gruptan biri yazmıştı sen yüzüne bakılacak adam değilmişsin falan bir üstüme geldi ki
Onun yüzünden banlanmıştım sırf cevap verdim diye
Ben burada kötü söz söyleywcek birilerinin olduğunu düşünmüyorum yazacaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…