Selam kizlar 5..takım kaptan yardımcısı ben desteğe ihtiyaciniz varsa burdayim ☺
Yardıma ihtiyacınız olursa ben de buradayım kızlar. Haberiniz olsun
Yardima ihtiyaciniz var mi kizlar, ben 4.takimin kaptaniyim, yapabilecegim bir sey var mi listeniz icin?
Kayıp aranıyormoni den haberi olan varmı
Ortaya çıkmasaydın gazeteye arama ilanı verecektimSelam hayırlı sağlıklı geceler kızlar
ayy anca vakit buldum şimdi geçmişi okucam.
Eline sağlık da ben buraya yazmayı bilmiyorum
Üyeadi Mayis Haziran Temmuz Austos Eylül Ekim Kasim YaKaMoZzz gezegenfeza Ekrl yst38 perihan00
Birde kol bacak ölçüsü de alacakmiyizmoni liste yapmaya çaliştim ama tam olmadi..göğüs bel basen yazacaktim yapamadim
Ağzına sağlıkTakimin bugünkü hali beni çok üzdü ama şaşırdım mı? Yok şaşırmadım.
Beklenen bir tabloydu.
Kekler börekler maşallah sofralardan eksik olmadı.
Zannediyormusunuz ki ben hiç hamurişi yapmıyorum. Elbette yapıyorum ama yemiyorum.
Peki neden?
Öncelikle kendim için sonra hiç tanımadığım bir adamın emeklerini ziyan etmemek için.
Peki aylardır perihan arkadaşımız ne yapıyor?
Kendisi mezun olduğu halde bizlere destek oluyor.
Tatlı tatlı uyarılarda bulunuyor.
Peki onun emekleri ne olacak.
Arkadaşlar olmaz böyle, gerçekten olmaz.
Önceliğiniz kendiniz olsun ama 4 çocuğundan, eşinden zaman çalıp bizim için uğraşan arkadaşımıza biraz saygımız olsun.
Bu yazdıklarıma lütfen gücenmeyin
Hepinizi çok seviyorum ama burda bulunma sebebinizi bi tekrar hatırlayın
Kuzum sözlerinin battığı kişiler varsa demin de dediğim gibi dönüp bi aynaya baksınKizlar eyer sözlerim batiyorsa artik bazi menülerde yorum yapmayim...burda bu işin cidiiyetinde olanlarin menüsüne yorum yapayim ..alinganlik falan yaptiğim yok...eyer istemeden kirdiysamda sizi hakkinizi helal edin..
Şu yasin kitaplarında aile içi huzursuzluk için okunacak dua diyor. Her o başlığı gördüğümde sen aklıma geliyorsun. Geldimi görümcenmoni nasıl verdin bu kadar hızlı itiraf et
Ben şiştikçe sen iniyorsunharikaaaaa
Ama tabi aile içi problemlerden dolayı hominigırtlak yediğiöden dolayı da olabilir
4 gündür düzenliyim yarından itibaren foto da atacağım yediklerimi
Biliyorsunız ben yesem 1 hafta sonra şişiyorum
Dikkat etsem bir hafta sonra iniyorum bakalım bekliyprum☺
Bu arada evde sular durgun☺çok şükür
inşallah canımmoni valla kaptanım çok dardayım eşimde evde yok. Büyük çocuk kendi yağıyla kavruluyor. Yavrum arada gelip acıktım susadım diyor. Gerginim diye gözüme gözükmüyor. Bugün kapıdan soruyor anne su içebilirmiyim diye. Sanki muslukları mühürledim. O da kendince iletişim çabasında. Öğretmen gittikten sonra bezi bağladım valla. Sıpa ne çiş yaptı ne kaka. Belki huylanır bezden inşallah.
onlarida. Yapabiliriz isteğe göreBirde kol bacak ölçüsü de alacakmiyiz
Yok oğlunun sınavı varmış gelmedilerŞu yasin kitaplarında aile içi huzursuzluk için okunacak dua diyor. Her o başlığı gördüğümde sen aklıma geliyorsun. Geldimi görümcen
Bazen oluyor geçende dedim eşek saati çok karantina günlerindeKaçırdığım bir yer olmuş galiba
Birileri alınmış vs.
Ama kimsenin kötü üslupla söylediğini düşünmüyorum
Benim başıma geldi ya biliyorsunuz
Sen yüzüne bakılcak adam
inşallah canım
Oda iyi fikir...Kağıda yazıp foto göndersek. Herkesin şahsa ait listesi olur
Ay yazıyordum yarım kaldıBazen oluyor geçende dedim eşek saati çok karantina günlerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?