- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Ben armutum, avantajım benim po yanlara, seninki arkaya büyümüş.belimle bacağım aynı nerdeyse baksana. diyom size armut bile benim kadar armut değil
AldıkKızlar bu hafta değişiklik yapalım ölçü alalım bencede. Çok iyi olur. Ben zaten alıyorum da hep beraber yapım daha güzel geçer
yanlış anlama kuzum da herkes kendi tablosunu çıkarsın sadece örnek boş tablo oluşturursan biz kendimiz dolduralım sanada yazıkBu ay sonundan ittibaren ölcü tablosu olacak nasip olursa...spor işini nasil yapacağiz bilmiyorum oruçlu haldeyken...bir fikriniz varmi kizlar..sporu sabah yapiyordum normalinde ama ağzimiz kurudukca su içme isteği oluyo..iftardan sonra nasil olur sizce..
Oda olur..yanlış anlama kuzum da herkes kendi tablosunu çıkarsın sadece örnek boş tablo oluşturursan biz kendimiz dolduralım sanada yazık
Ben geçen sene öğleden sonra 1 saat yürüyüş yapıyordum.Bu ay sonundan ittibaren ölcü tablosu olacak nasip olursa...spor işini nasil yapacağiz bilmiyorum oruçlu haldeyken...bir fikriniz varmi kizlar..sporu sabah yapiyordum normalinde ama ağzimiz kurudukca su içme isteği oluyo..iftardan sonra nasil olur sizce..
Fark fazla yok diye hatırlıyorumboşuna zayıflamayım o zaman. sen 60 kg ile benle aynı ölçüde olamazsın.
Ben isterim perihancımÖlçü listesine girmek isteyenler bildirsin kizlar...liste hazirlamayi denicem yapabilitsem..şimdiden hazir olsun..
Ben zaten ölçü almıştımBen isterim perihancım
Ölçü almak çok mantıklı bundan önceki yaptığım diyetlerde alıyordum ölçüyü bunkez başlamadım nedenseBen zaten ölçü almıştım
BanuşunBeni tuvalet terliğiyle dövmezsin dimi
Geçmiş olsun canımYok canim.dün başim döndü ve istifra ettim 1 kulağimdada sürekli çinlama var...ocak ayindada olmuştu ..düzelmişti yine başladi..biraz netten araştirinca vertiko olabileceğini düşündüm
Allah yardımcın olsun haticecimBiri buraları temizlesin ben evi bile temizlemiyorum.
Yarın yeni bir gün. Benim için dua edin. Anne çiş desin. Yada elimden tutup götürsün.
Çekmecedeki tüm çamaşırlar askıda. Hiç katlayıp kaldıramıyorum. Sürekli kitleniyor. Askıdan aldığım aynı gün makinaya giriyor. İsyaaaaannnn
Haricecim mesajını şimdi okudum, artk değişemiyorum.moni kaptanım benim izne ayrılma imkanım varmı? Öğretmenle konuştuk tükenmiş görünüyorsun dedi. Sanırım bu hafta için söz veremeyeceğim. Akşamlara kadar yatmak istiyorum. Oğlanın kilotunun içine bez koydum. Hem ben rahat ederim hem belki o rahatsız olur. 1.5 aydır yoktu. Bakalım. Biri şu çocuklara baksa da dağ tepe dolaşsam
yoruma devam canım. sıkıntı yok.Kizlar eyer sözlerim batiyorsa artik bazi menülerde yorum yapmayim...burda bu işin cidiiyetinde olanlarin menüsüne yorum yapayim ..alinganlik falan yaptiğim yok...eyer istemeden kirdiysamda sizi hakkinizi helal edin..
ben evdeyken gündüz 30 dk leslie yaparım. gücüm yetmediği zaman 15 dk yaparım. işe gittiğim günlerde de zaten en az 40-50 dk yürüyüşüm oluyor. oruçluyken yeter bana.Bu ay sonundan ittibaren ölcü tablosu olacak nasip olursa...spor işini nasil yapacağiz bilmiyorum oruçlu haldeyken...bir fikriniz varmi kizlar..sporu sabah yapiyordum normalinde ama ağzimiz kurudukca su içme isteği oluyo..iftardan sonra nasil olur sizce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?