Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hoşgeldin canım
Kilo günümüzde birçoğunun problemi, ne güzel farkına varıp bir an önce bu yükten kurtulmak istiyorsun.
Büyük oğlum senle yaşıt, çok kilolu, onu gördükçe kahroluyorum. 2 gün dikkat etse 2 hafta kendini salıyor.
Inşallah istediğin kiloya çabucak düşersin

Ben baldır kol ve göbek ölçümü yapıyorum. Bence herkes fazla olan kısımlarını yapmalı atıyorum basen problemi olan bel ölçüsü almamalı bence.
Olurmu tatlım, benim sorun basen ve bacakta
Ağırlık olarak yürüyüş ve bisiklet tercih ediyorum, bütün vücut ısınıyor, heryer aynı anda yağ yakımına başlıyor.
Bence vücut kendini tanıyor, genelde orantıyı kendi ayarlıyor.
Ben heryerden daraldığını hissedip daha mutlu oluyorum.
Önceki mesajlarda perihan nerelerden ölçüm yapılacağına dair bir video paylaştı.
Hep beraber o şekil yapalım birkaç cm de olsa kaydırmayalım ki ölçumüz doğru olsun

Hoşgeldin canım aramıza bol eksiler diliyorum
Bende sen gibi düşünüyorum önce yürüyüş olsun bisiklet olsun tüm vücudu ısındırıp daha sonra bölgesel hareket yapılmalı benim göbek ve Basen sorunum daha agırlık lı ben şöyle düşündüm eger dışarda yürüyüş yapacaksam 1 saat yürüyüş ve ardından bölgesel hareket ler yapmak veya evde lesli arkadan bölgesel hareket

Günaydın arkadaşlar erken kalkan erken yol alır
2 bardak ılık limonlu suyumu içtim
Birazdan kahvemi içip walk walk walk yapıcam rahmetli babam derdi ki güneş üzerinize dogmadan kalkın ki evinize bereket girsin kaynanam da kocadan sonra kalkan karı karı degildir
Ay ben bunları duya duya 6.30 da hep ayaktayım işe gitsem böyle düzenli kalkamam valla gezegenfeza maşallah sende erkencisin sanada Günaydın canım

Namaza kalktım, geri yattım, tel elimde oyalanıyorum.
Artık biraz uyusam iyi olacak

Vay be maşallah maşallah
Azim kararlılık vazgeçmemek. Regl olmama rağmen sonuç. Ben tam 30gundur karantinadayim. Yani senden hiçbir farkım yok. Senin iniş çıkışlarını kaç haftadır bende yaşıyorum. Ama bunun sonu yok.
En son 1ay önce diyetisyenden çıktı isyerinde gidip yıllık izine ayrılırken 75.8kiloydum. O günden sonra bir daha göremedim. Şimdi ne zaman işe dönerim bilmiyorum. Ama şunu biliyorum.
Şişko bir kadın olarak oraya dönmeyeceğim. Kimseye "oo.. Ayşe Hanım ev size yaramış" diyerek gülmelerine izin vermeyeceğim.
Hergun 1saat hiit antreman yaptım. Yediklerim dikkat ettim. Regliyim diye ödem atıcı yaptım. Bu arada son alınan kilo çabuk gider.
İş işten geçmeden sende ver şu kiloları. Toparlan. Her hafta sonuncu olma lütfen. Biraz kendin için birsey yap ve bu yemek olmasın.

Ayşem süpersin

Tebrik ederim canım maşallah

@Izdznp sana katiliyorum canim...karantinadan çikip birilerine o lafi söylemelerine izin vermeyelim..karantinadan alnimizin akiylan kilo alarak değil vererek çikalim.buda bir marifet ve başari herkez yapamaz ama biz yapacağiz takim olarak ..kilo alanlarada gösterelimki evde kalarak kiloda veriliyormuş..illaki kilo alinmiyormuş öyle bir koşul yok..bu arada seni tebrik ederim..azmin devamini diliyorum

Hoşgeldin aramiza canim .çok başarilar diliyorum

Evdeki zararli yiyecekler bitsin bende evdekilere sağlikli şeyler yapacağim ilerde...eşim benden habersiz gidip kilolarca un makarna almiş ..makarna neysede..un için kizdim ona.eşimide aliştiracağim sağlikli beslenmeye..virustan korunacağiz derken başka hastaliklara yol açmayalim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…