- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Hayırlısı olsun canımİnan baya araştırdım hatta başladım da ama bu süreçte açıkçası evde olanla idare etmem gerekiyorEşim şu aralar calismiyor kronik hasta olduğu için de yeni iş bulamıyor en Son büyük gorumcem sag olsun market alışverişi netten yapıp göndermiş en azından bir müddet onu düşünmeyin hesabı ♡ eee korona korkusuna pazara falanda çıkamıyorum ama çıktıkça marketten biraz sebze almaya gayret ediyorum )
Yapılmayacak gibi değil aslında en azından sıvı katı ayrımını yapsam bile faydası olurtabi un ve unlu ürünleri de tamamen kesme lazım ( çok az tuketiyorumyalan değil )
Aysemmmmmm kız sen resmen erimissin ♡♡♡♡♡♡ Yemin ediyorum kendim vermiş kadar sevindim ♡ Rabbim nazarlardan sakinsin. ...Aminnnn
DARISI BENİS VE KIZIMIN DA BAŞINA. ...AMİNNNN
Kaptanım diyet işi değil bu her hafta bi yerini mi kesiyon. Eridin gittin. Saman altından ohhh. Azda sen söyle bakıyım nasıl oluyor bu işAminnn
Ah banuşum evde tıkılı kaldık, iş hiç bitmiyor. Senin deyişinle popişim yer görmüyor, o yüzden gitti. Hamurişi, tatlı vs. yapmıyorum eve de zararlı hiçbir şey sokmuyorum. Sadece temel ve gerekli olan ihtiyaçları alıyorum, malum ortalığın ve ekonominin durumu ortada. Rabbim hayırlı şeyler göstersin hepimize.
Yemiceksiniz canım benim, eve eşe çocuklara da yedirmeyeceksiniz zararlı şeyleri, yapmıcaksınız hamur tatlı vs. Çok zor günler geçiriyoruz ben çok etkilendim bu durumdan.Kaptanım diyet işi değil bu her hafta bi yerini mi kesiyon. Eridin gittin. Saman altından ohhh. Azda sen söyle bakıyım nasıl oluyor bu iş
Ben yalnızca sabah aç karnına tartılırım canım bu saatte yüksek çıkarsın tabi.Eveeet sevgili yoşdaşlarım
Zurnanın zırt dediği yerdeyim.gitgide daha da artıyor yok mu artıran
Şu gördüğünüz rakam benim için milat
İki kez minik wc gittim
SonuçEki Görüntüle 2621402 bundan böyle yediklerimi de kilo bildirimlerimi de foto ile yaoacağım inşallah
Ama ben şokkkkkkkk zirvedeyim mahvoldum bu neeeeeeeeee
Vücut yalama oluyorHayır anlamadığım şey şu
Hunharca makarna ve poğaça yediğim zamanlar 73 72 lerdeydim
Şimdi neden böyle ya
Ben de akşamları tartılmam kesinlikle ama bugün bir acayipti ilk defa bu kadar gergindim yay gibi ondan baktım devamı da geldi işteBen yalnızca sabah aç karnına tartılırım canım bu saatte yüksek çıkarsın tabi.
Buda biraz erciyesin tepesi kadar yüksek ya neyse.
Yarın sabah tartıl bakıyım arada ne kadar fark olacak
Erkencisin bu akşamHaydi iyi geceler bayanlar ben
Hadi başarılarİyi geceler kızlaar, bu takım gececi galiba tam bana göreee
Tatlış kaptanımız moni’nin davetiyle takıma katılmak üzere başvurumu buraya bırakayım.
İsminiz (İsteğe Bağlı ): Kübra
Yaşınız : 21
Boyunuz: 171
Mesleginiz: Öğrenci
Şu anda çalışıyor musunuz: Hayır
Evli/bekar: Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: Çocuğum yok
Emziriyor musunuz: Hayır
Yaşadığınız şehir: Ankara
Kilo alma hikayeniz : Lise son sınıfta üniversite sınavına hazırlanırken sağ ayağımı çatlatmamla birlikte gelen hareketsizlik, mutsuzluk, sürekli yeme isteği. Üniversiteden mezun olacağım ama hala daha sorun olmamasına rağmen aktif olamıyorum tekrar kendimi inciteceğim diye. Bu korkumu aşmak istiyorum. Egzersiz yapacağım. <3
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Kendimi böyle sağlıklı ve güzel hissetmiyorum. Merdiven çıksam nefes nefese kalıyorum ve fit görünmek istiyorum.
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : Boğa burcuyumKitap okumayı, film izlemeyi ve sosyalleşmeyi çok severim. Hayvanlara yardım etmeye bayılıyorum, evde 2 kedim var. Sıcakkanlı olduğumu düşünüyorum. Herkesle kaynaşmak dileğiyle <3
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?): Hayır, ilk defa katılacağım.
Şu anki kilonuz: 79.5
Hedef kilonuz: 60
Teşekkür ederiimHadi başarılarkedi diyerek can evimden vurulmuş bulunmaktayım
İnşallah kedicim ☺Teşekkür ederiim❤ Kullanıcı adını görünce hemen anladım zateen, kedi dostluğu
Bu arada önceki mesajına baktım kuzum, malesef karantinanın da etkisiyle uyku düzenimiz kaydı hep, öyle olunca gece daha çok atıştırıyoruz. Bir de gün içinde içtiğin sular falan vücudu şişirmiş oluyor bu saatte, o 80 seni hiç üzmesin bencee. Sabah aç karna tartıldığında hüp diye en az 1 kilo azalmış olacaksın eminim
Bu ay sonundan ittibaren ölcü tablosu olacak nasip olursa...spor işini nasil yapacağiz bilmiyorum oruçlu haldeyken...bir fikriniz varmi kizlar..sporu sabah yapiyordum normalinde ama ağzimiz kurudukca su içme isteği oluyo..iftardan sonra nasil olur sizce..
Ölçü listesine girmek isteyenler bildirsin kizlar...liste hazirlamayi denicem yapabilitsem..şimdiden hazir olsun..
Üyeadi Mayis Haziran Temmuz Austos Eylül Ekim Kasim YaKaMoZzz gezegenfeza Ekrl yst38 perihan00 Eda
Ama canm herkes herkesi takip. Edebilirim. Bide öncesi ölçü sonrası ölçüde yazmalı mutlakaKağıda yazıp foto göndersek. Herkesin şahsa ait listesi olur
Az daha gecikirsem namaza kalkamıyorumErkencisin bu akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?