Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayırlısı olsun canım

Kaptanım diyet işi değil bu her hafta bi yerini mi kesiyon. Eridin gittin. Saman altından ohhh. Azda sen söyle bakıyım nasıl oluyor bu iş

Kaptanım diyet işi değil bu her hafta bi yerini mi kesiyon. Eridin gittin. Saman altından ohhh. Azda sen söyle bakıyım nasıl oluyor bu iş
Yemiceksiniz canım benim, eve eşe çocuklara da yedirmeyeceksiniz zararlı şeyleri, yapmıcaksınız hamur tatlı vs. Çok zor günler geçiriyoruz ben çok etkilendim bu durumdan.

Eveeet sevgili yoşdaşlarım
Zurnanın zırt dediği yerdeyim.gitgide daha da artıyor yok mu artıran
Şu gördüğünüz rakam benim için milat
İki kez minik wc gittim
Sonuçbundan böyle yediklerimi de kilo bildirimlerimi de foto ile yaoacağım inşallah
Ama ben şokkkkkkkk zirvedeyim mahvoldum bu neeeeeeeeee

Ben yalnızca sabah aç karnına tartılırım canım bu saatte yüksek çıkarsın tabi.
Buda biraz erciyesin tepesi kadar yüksek ya neyse.
Yarın sabah tartıl bakıyım arada ne kadar fark olacak

Ben yalnızca sabah aç karnına tartılırım canım bu saatte yüksek çıkarsın tabi.
Buda biraz erciyesin tepesi kadar yüksek ya neyse.
Yarın sabah tartıl bakıyım arada ne kadar fark olacak
Ben de akşamları tartılmam kesinlikle ama bugün bir acayipti ilk defa bu kadar gergindim yay gibi ondan baktım devamı da geldi işte

İyi geceler kızlaar, bu takım gececi galiba tam bana göreee

Tatlış kaptanımız moni’nin davetiyle takıma katılmak üzere başvurumu buraya bırakayım.

İsminiz (İsteğe Bağlı ): Kübra
Yaşınız : 21
Boyunuz: 171
Mesleginiz: Öğrenci
Şu anda çalışıyor musunuz: Hayır
Evli/bekar: Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: Çocuğum yok
Emziriyor musunuz: Hayır
Yaşadığınız şehir: Ankara
Kilo alma hikayeniz : Lise son sınıfta üniversite sınavına hazırlanırken sağ ayağımı çatlatmamla birlikte gelen hareketsizlik, mutsuzluk, sürekli yeme isteği. Üniversiteden mezun olacağım ama hala daha sorun olmamasına rağmen aktif olamıyorum tekrar kendimi inciteceğim diye. Bu korkumu aşmak istiyorum. Egzersiz yapacağım. <3
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Kendimi böyle sağlıklı ve güzel hissetmiyorum. Merdiven çıksam nefes nefese kalıyorum ve fit görünmek istiyorum.
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : Boğa burcuyum Kitap okumayı, film izlemeyi ve sosyalleşmeyi çok severim. Hayvanlara yardım etmeye bayılıyorum, evde 2 kedim var. Sıcakkanlı olduğumu düşünüyorum. Herkesle kaynaşmak dileğiyle <3

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?): Hayır, ilk defa katılacağım.
Şu anki kilonuz: 79.5
Hedef kilonuz: 60

Hadi başarılar kedi diyerek can evimden vurulmuş bulunmaktayım

Hadi başarılar kedi diyerek can evimden vurulmuş bulunmaktayım
Teşekkür ederiim Kullanıcı adını görünce hemen anladım zateen, kedi dostluğu
Bu arada önceki mesajına baktım kuzum, malesef karantinanın da etkisiyle uyku düzenimiz kaydı hep, öyle olunca gece daha çok atıştırıyoruz. Bir de gün içinde içtiğin sular falan vücudu şişirmiş oluyor bu saatte, o 80 seni hiç üzmesin bencee. Sabah aç karna tartıldığında hüp diye en az 1 kilo azalmış olacaksın eminim

İnşallah kedicim ☺

Ölçü listesine girmek isteyenler bildirsin kizlar...liste hazirlamayi denicem yapabilitsem..şimdiden hazir olsun..
ÜyeadiMayisHaziranTemmuzAustosEylülEkimKasim
YaKaMoZzz
gezegenfeza
Ekrl
yst38
perihan00
Eda
Kağıda yazıp foto göndersek. Herkesin şahsa ait listesi olur
Ama canm herkes herkesi takip. Edebilirim. Bide öncesi ölçü sonrası ölçüde yazmalı mutlaka

Ben baldır kol ve göbek ölçümü yapıyorum. Bence herkes fazla olan kısımlarını yapmalı atıyorum basen problemi olan bel ölçüsü almamalı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…