Evet güzel fikir..kim nasil ölçü almak istiyorsa ozaman öyle yapalim...ben mesela göğüs göbek basen baldir ölçümü yapacağim..Ben baldır kol ve göbek ölçümü yapıyorum. Bence herkes fazla olan kısımlarını yapmalı atıyorum basen problemi olan bel ölçüsü almamalı bence.
Ben aslinda sabahlari sporumu yapiyordum aç karnina..ama oruçluyken bu mümkün olsmayacak gibi...iftardan sonra 1 mil Lesli ..sonra cep teldeki egsersiz programina devam etmeyi düşünüyorum herzamanki gibiKızlar ramazanda nasıl bir spor yapmayı düşünüyorsunuz
Ne kadar zararlı yiyecekler varsa onlara bagımlı olunuyor gercekten bir iki yedin mi vucut onları hep istiyor ne kadar eve sokmazsak o kadar da ev halkına aşılamış oluruz ben artık un olarak tam bugday unu almaya calışıyor um en azından digeri gibi degilEvdeki zararli yiyecekler bitsin bende evdekilere sağlikli şeyler yapacağim ilerde...eşim benden habersiz gidip kilolarca un makarna almiş ..makarna neysede..un için kizdim ona.eşimide aliştiracağim sağlikli beslenmeye..virustan korunacağiz derken başka hastaliklara yol açmayalim...
Günaydın hanımlarbugün kararlıyız degılmı
Evetttt ben varım sabah sporumu yaptım saglık lı kahvaltımı da yaptım artık yeter sıkı yönetim başladıKızlar ramazanda nasıl bir spor yapmayı düşünüyorsunuz
Hoşgeldin kübra bi enerji patlaması olmuş maşallah sana. Daim olsun inşallahİyi geceler kızlaar, bu takım gececi galiba tam bana göreee
Tatlış kaptanımız moni’nin davetiyle takıma katılmak üzere başvurumu buraya bırakayım.
İsminiz (İsteğe Bağlı ): Kübra
Yaşınız : 21
Boyunuz: 171
Mesleginiz: Öğrenci
Şu anda çalışıyor musunuz: Hayır
Evli/bekar: Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: Çocuğum yok
Emziriyor musunuz: Hayır
Yaşadığınız şehir: Ankara
Kilo alma hikayeniz : Lise son sınıfta üniversite sınavına hazırlanırken sağ ayağımı çatlatmamla birlikte gelen hareketsizlik, mutsuzluk, sürekli yeme isteği. Üniversiteden mezun olacağım ama hala daha sorun olmamasına rağmen aktif olamıyorum tekrar kendimi inciteceğim diye. Bu korkumu aşmak istiyorum. Egzersiz yapacağım. <3
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Kendimi böyle sağlıklı ve güzel hissetmiyorum. Merdiven çıksam nefes nefese kalıyorum ve fit görünmek istiyorum.
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : Boğa burcuyumKitap okumayı, film izlemeyi ve sosyalleşmeyi çok severim. Hayvanlara yardım etmeye bayılıyorum, evde 2 kedim var. Sıcakkanlı olduğumu düşünüyorum. Herkesle kaynaşmak dileğiyle <3
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?): Hayır, ilk defa katılacağım.
Şu anki kilonuz: 79.5
Hedef kilonuz: 60
Oh ohhh sabah sabah iyi geldi. Bana bunlarla gelin. Ben beni silkeleyemiyorum siz beni sikkeleyim. Her sabah ne yesem diye uyanıyorum sanki dünün bugünden farkı var gibi..Azim kararlılık vazgeçmemek. Regl olmama rağmen sonuç. Ben tam 30gundur karantinadayim. Yani senden hiçbir farkım yok. Senin iniş çıkışlarını kaç haftadır bende yaşıyorum. Ama bunun sonu yok.
En son 1ay önce diyetisyenden çıktı isyerinde gidip yıllık izine ayrılırken 75.8kiloydum. O günden sonra bir daha göremedim. Şimdi ne zaman işe dönerim bilmiyorum. Ama şunu biliyorum.
Şişko bir kadın olarak oraya dönmeyeceğim. Kimseye "oo.. Ayşe Hanım ev size yaramış" diyerek gülmelerine izin vermeyeceğim.
Hergun 1saat hiit antreman yaptım. Yediklerim dikkat ettim. Regliyim diye ödem atıcı yaptım. Bu arada son alınan kilo çabuk gider.
İş işten geçmeden sende ver şu kiloları. Toparlan. Her hafta sonuncu olma lütfen. Biraz kendin için birsey yap ve bu yemek olmasın.
Çocuklar küçükken çok kolay.Evdeki zararli yiyecekler bitsin bende evdekilere sağlikli şeyler yapacağim ilerde...eşim benden habersiz gidip kilolarca un makarna almiş ..makarna neysede..un için kizdim ona.eşimide aliştiracağim sağlikli beslenmeye..virustan korunacağiz derken başka hastaliklara yol açmayalim...
YürüyüşKızlar ramazanda nasıl bir spor yapmayı düşünüyorsunuz
Aynen öyle canim ilerde bende buğday unu düşünüyorum..beyaz undan iyidir...Ne kadar zararlı yiyecekler varsa onlara bagımlı olunuyor gercekten bir iki yedin mi vucut onları hep istiyor ne kadar eve sokmazsak o kadar da ev halkına aşılamış oluruz ben artık un olarak tam bugday unu almaya calışıyor um en azından digeri gibi degil
Günaydın
Mesajları okudum ama benim pamuk sağ elime çıkıp ayağını da kaldırıp uyuduğu içinzorla yazıyorum bu mesajı
Oğlum da koynumda uyuyor çok şükürEki Görüntüle 2621448 Eki Görüntüle 2621449
Hoşgeldin canımİyi geceler kızlaar, bu takım gececi galiba tam bana göreee
Tatlış kaptanımız moni’nin davetiyle takıma katılmak üzere başvurumu buraya bırakayım.
İsminiz (İsteğe Bağlı ): Kübra
Yaşınız : 21
Boyunuz: 171
Mesleginiz: Öğrenci
Şu anda çalışıyor musunuz: Hayır
Evli/bekar: Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: Çocuğum yok
Emziriyor musunuz: Hayır
Yaşadığınız şehir: Ankara
Kilo alma hikayeniz : Lise son sınıfta üniversite sınavına hazırlanırken sağ ayağımı çatlatmamla birlikte gelen hareketsizlik, mutsuzluk, sürekli yeme isteği. Üniversiteden mezun olacağım ama hala daha sorun olmamasına rağmen aktif olamıyorum tekrar kendimi inciteceğim diye. Bu korkumu aşmak istiyorum. Egzersiz yapacağım. <3
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Kendimi böyle sağlıklı ve güzel hissetmiyorum. Merdiven çıksam nefes nefese kalıyorum ve fit görünmek istiyorum.
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : Boğa burcuyumKitap okumayı, film izlemeyi ve sosyalleşmeyi çok severim. Hayvanlara yardım etmeye bayılıyorum, evde 2 kedim var. Sıcakkanlı olduğumu düşünüyorum. Herkesle kaynaşmak dileğiyle <3
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?): Hayır, ilk defa katılacağım.
Şu anki kilonuz: 79.5
Hedef kilonuz: 60
Orada olucam. Sizde benimle geleceksinizCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 670. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (9. TAKIM) ==> % 1.224
2. (5.TAKIM) ==> %1,042
3. (6.TAKIM) ==> %0,964
BİREYSEL DERECELER
1.nrmyn => %3,36 => 5. TAKIM
2. @Niran Nevra => %3 => 9. TAKIM
3.lydznp => % 2,98=> 10. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
Mthn83 => -%2,73 => 10. TAKIM
lydznp Kuşumm tebrik ediyorum, muhteşemsinn
Mthn83 haticexim haftaya bir üst listeye taşıyalım seni de
Dün yaptım onlarıHaticenin yazması gereken biyer vardı
Birde yemek tarifi verecekti.
Unutmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?