Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kizlar bugün menüde ne var.... kendimize ne yapacağiz ve evdekilere ne yapacağiz...ben kendime mercimek köftesi yapacağim akşama..eşim ve çocuklara kiymali pide...
Bende dün mercimek köftesi yaptım akşam yemeği gibi yedik. Ayyy Bi tuvalete çıkardı anlatamam. Bol. Marulla harikaydı.. Ben kuru fasulye ve bulgur pilavı yaptım. Ekmek yapıcam şuan ekşi mayayla mayalaniyor

Kizlar bugün menüde ne var.... kendimize ne yapacağiz ve evdekilere ne yapacağiz...ben kendime mercimek köftesi yapacağim akşama..eşim ve çocuklara kiymali pide...
Bende kereviz çorbası ve salata
Evdekilere barbeküde hamburger yada sucuk
Ne isterlerse

Kilom artışa geçti neredeyse 1 kilo artıdayım reglime 3-4 gün var şimdiden şişlik olur mu bilemedim
Kilo aldıracak yitecekler tüketmediğime eminim
Yemediysen olmaz odemdir. Herkesin vücuduna göre regli ödem suresi değişiyor canını sıkma

akşama ciğer, bulgur pilavı, soğan salatası, deniz börülcesi var. pilav da var ama ben bulgur pilavı yiyeceğim.
Benim brokoli salatam duruyor biraz yoğurt eklerim belki
yanına 2 ya da 3 köfte de eklersen mis olur. ya da 1 parça tavuk. protein de gerekli. hem tok tutar, açlık krizini önler.

Adam evde olmasa bende istirem ama olmuyor
Al adamı kollarına salsa yapın çaça tango oturma boş boş. Koridorun ışığını yok salonu karart. Farklı bardaklarla içecek koy. Hadi diskoya geldik de.
Böyle dediğime bakma benimkide gıcık olur. Küçükler eteğimde biter. Sonrası çay ve tv

Bende dün mercimek köftesi yaptım akşam yemeği gibi yedik. Ayyy Bi tuvalete çıkardı anlatamam. Bol. Marulla harikaydı.. Ben kuru fasulye ve bulgur pilavı yaptım. Ekmek yapıcam şuan ekşi mayayla mayalaniyor
İçindeki pul biber wc ye cıkartıyor bende o durumdayım

Onun için regli bitmesi gerek hahahahah

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederiim, iyi ki aranıza katıldım. Hepinizi çok sevdim.

Online dersim vardı yeni girebildim siteye. Reglim yaklaştığı için canım nasıl nutella kaşıklamak çekiyor anlatamam, ama direnicem

Bir de bir sorum var. Her günün sonunda yediklerimizi mi yazıyoruz buraya? Öyle bir şey okumuştum da sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…