Doğru okumuşsun canım yazmamiz gerkiyorGüzel dilekleriniz için teşekkür ederiim, iyi ki aranıza katıldım. Hepinizi çok sevdim.
Online dersim vardı yeni girebildim siteye. Reglim yaklaştığı için canım nasıl nutella kaşıklamak çekiyor anlatamam, ama direnicem
Bir de bir sorum var. Her günün sonunda yediklerimizi mi yazıyoruz buraya? Öyle bir şey okumuştum da sanki
Doğru okumuşsun canım yazmamiz gerkiyor
mercimek de güzel yapiyor o isiBence bulgur çıkartıyor acı yapmadım benim oğlan çok seviyor çünkü acı yiyemiyor
Bak bugün kü menün güzelDün menü paylaşmayı unuttum sanirim
Sabah klasik kahvaltı
Öğle yemeği yemedim
Ara kahve
Akşam alaca çorba
Su 2 lt spor yok
Karabuğday pilavını daha önce yapiyormuydun?Limonlu ılık su
Sabah kaşarlı lorlu yumurta domates zeytin salatalık biber
Arada çay filtre kahve
Akşam karabuğday pilavı brokoli salatası.
Su içiyorum hala 1 lt oldu
Hımm kız bulgur cıkartdsa bulgur pilavında da olmazmı ben acılı yapıyorum ve hep pul biber e baglıyorum ama bak şimdi bilemedim sen tatlı yapmana ragmen aynı durumdayızBence bulgur çıkartıyor acı yapmadım benim oğlan çok seviyor çünkü acı yiyemiyor
Yarma gibi aynıKarabuğday pilavını daha önce yapiyormuydun?
Acaba bende yspsam severmiyim
Canim oluyor arada böyle takilma...duraklama veya artiş illaki olur kilo verme sürecinde..menülerini görüyorum ondan olamaz...vucüdun anladiki yağlar eriyo..savunmaya geçip direniyo..ama direne dursun bünyen biz daha inatciyiz..Kilom artışa geçti neredeyse 1 kilo artıdayım reglime 3-4 gün var şimdiden şişlik olur mu bilemedim
Kilo aldıracak yitecekler tüketmediğime eminim
Bugün brnimde hiç iştahim yoktu birsey yapasim gelmedi kendime..ama spor yapiyorum kas gelişimi için mecbur yedim iştahim olmasadaAkşama canım birsey istemiyor yaa halbuki sabah ta çok bisi yemedim ekmek zaten yemedim yumurta peynir çay okdar.
Teşekkür ederim canımCanim oluyor arada böyle takilma...duraklama veya artiş illaki olur kilo verme sürecinde..menülerini görüyorum ondan olamaz...vucüdun anladiki yağlar eriyo..savunmaya geçip direniyo..ama direne dursun bünyen biz daha inatciyiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?