- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Biz ilk ve son kez 6 sene önce düğünde dans ettikAl adamı kollarına salsa yapın çaça tango oturma boş boş. Koridorun ışığını yok salonu karart. Farklı bardaklarla içecek koy. Hadi diskoya geldik de.
Böyle dediğime bakma benimkide gıcık olur. Küçükler eteğimde biter. Sonrası çay ve tv
Evet canım tok tutuyor, içine ceviz parçalayıp koyuyorum, birazda tarçın ekledinmi daha tatlı filan canım istemez, dikkat et 1 yemek kaşığını geçirmeAfiyet olsun canım
Tahin tokmu tutuyor bende yarın deneyeyim
Türkiye dryden saat 10 u geçmiş, yat uyuKızlar şuan açlık hissediyorum motive edin beni
Ben limonlu severim, diğerlerini içemiyorumYeşil çayi kim seviyorki..
Sabah tartıldın mı?Biz ilk ve son kez 6 sene önce düğünde dans ettik
Hiç sırası deyil diyesim geldiTelefonum çatlaktı arkadaşlar bugün tamamen gitti ekran zar zor vur vur idarelik açtık . korkuyorum elime almaua
Ictim hemen canımYağların gidecek. O mide gurultusunu duydun mu? Hemen su iç
Türkiye canım su ictim tşk ederim desteginiz içinTürkiye dryden saat 10 u geçmiş, yat uyu
Yurtdışındaysan su, bitki çayı, ayran iç
Napıyorsun aypare ben de özledim seni deminden beri 10. Takımı okuyorum çok candan buldum bu takımı da...moni geldim kaptanım kusura bakmayın yazmadım bir süre
Senin mesajlarını bulmaya çalışıyordum burda. Size de iyi akşamlar arkadaşlar ben 6. Takımdayım aypare ile ordan tanışıyorumNapıyorsun aypare ben de özledim seni deminden beri 10. Takımı okuyorum çok candan buldum bu takımı da...
Hoşgeldin çok sıcaktır takımımızNapıyorsun aypare ben de özledim seni deminden beri 10. Takımı okuyorum çok candan buldum bu takımı da...
Hoşbulduk canım ben çok seviyorum aypareyi bu vesile ile sizin de hatırınızı sormuş olayım....iyi geceler, iyi uykular....K
Hoşgeldin çok sıcaktır takımımız
Iyi akşamlar canımSenin mesajlarını bulmaya çalışıyordum burda. Size de iyi akşamlar arkadaşlar ben 6. Takımdayım aypare ile ordan tanışıyorum
Evet canım izinli
bennnnnnnnnnnYeşil çayi kim seviyorki..
Canım kek olmamış özellikle ilk etapta bence hiç tercih etme zaten bu 1 hafta bu tarz kaçamaklar yasak listede görmek istemiyoruz dün karar verdik bu hafta herkes 1 er kilo verecekİyi akşamlar
sabah
Klasik kahvaltı
(Yumurta, peynşr, salatalk)
ara
1 dilim havuçlu kek
Çay
akşam
Tavuk şiş
Salata
ara
Neskafe
su:1lt
Spor: yok
Ben limonlu severim, diğerlerini içemiyorum
Evet ondan yanayrum demekkiK
Hoşgeldin çok sıcaktır takımımız
Şu an 62.9 canımBen yedim ya bayağı bu hafta ne yalan solim.. Kötü etkilenmedim şükür. Bende anlamadim doğru diyon normal bulgur neden yapmıyor acep . Sen kaç kilosun şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?