Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet ya maşallah öyle bir espri yapıyor ki kahkaha atmamak için kendimi sıkıyorum
Hadi atıyımda esim soracak noluyor diye bide onamı anlatayım
Takımın yaramaz cocugu ama maşallah takdir ediyorum evlatları ile özellikle çiş muhabbetiyle bile ugraşıp dururken pozitif ligine hayranım

Çok değil canim..gayet güzel menün..

Yemeği yapma işi hep bende
Yeme işini eşim üstlenir sağolsun
Sen de bendensin canım eşim hiç anlamaz hatta balık yapacağım zaman diyorum bu erkek işi ama nerde anca yemeyi biliyor mangal bile ben yakarım o sevmezmiş yakmasını ama yemesini sever

Sen de bendensin canım eşim hiç anlamaz hatta balık yapacağım zaman diyorum bu erkek işi ama nerde anca yemeyi biliyor mangal bile ben yakarım o sevmezmiş yakmasını ama yemesini sever
Allah tan mangal ne eşim yakar ne ben.
Geçenlerde hava güzel et al mangal yapalım dedim.
Mangalı kim yakacak dedi
Büyük oğlan ben yakarım dedi, bu sefer mangalı bodrumdan çıkarmak lazım, onu kim yapacak dendi. Hadi o işide küçük oğlana yaptıralım bide akşam onları toplaması var.
En iyisi elektrikli barbekü, mutfağa takıp takıp pişiriyorum.

İyimiş ben urfalıyım mangal severim eşim tam tersi mahrum kalıyor um işte öyle

Ay benimki de mangal delisi, bir de güzel yapar ki,peşine de bool.bol iltifat bekler
Ben de biraz söylemem mesela ilk başta .mmm harika yapmisim demi der :)
Yakmasını, sotelemesini , salatasını bile kendi yapar cunku mangal onun elinden cikacak
Ilk önce bizim minnoşa şöyle tuzlu kekikli
Kendisininkine acılı soslu bilmemneli
Ben normalde mangal tavuk yiyemiyorum eritemiyorum 1 hafta bağırsak ağrısı çekiyorum ama zorrrla yedirir
Bak ibir daha bulamazsın haa der
..
Ay böyle yazarken düşündüm de iyi adammış ha
Ahahahhah

Ay canım sana cevap yazmış gibi oldu kusura bakma en son mangal konusunda sen yazdigin için, mahrum kalıyorum demissin özür dilerim kırdıysam nispet eder gibi olmuş, ama gram öyle bir niyetim yok inan bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…