Haklısın öyleyse bende uğraşmamBalkon severimde bahçe çok sevmiyorum
Etrafida çevrili deyil, masa sandalye çıkar sonra geri içeri al filan, kim uğraşacak
Takımın yaramaz cocugu ama maşallah takdir ediyorum evlatları ile özellikle çiş muhabbetiyle bile ugraşıp dururken pozitif ligine hayranımEvet ya maşallah öyle bir espri yapıyor ki kahkaha atmamak için kendimi sıkıyorum
Hadi atıyımda esim soracak noluyor diye bide onamı anlatayım
Çok değil canim..gayet güzel menün..Akşam yemeği yendigine göre menü yazılsın o zaman
Sabah avuç içine sıgacak kadar bugday ekmegiyle tost
Ögle
Bol bol kahve. Su
Akşam
Mantar lı tavuk sote
3 kaşık bulgur pilavı son artık bitti pilav
Bol salata
1 kase şehriye corbası
Sanki cok mu yemişim ya yazınca cok gibi geldi
2 litre su
2 mil leslie 10 dk bölgesel hareketler
Teşekkür ederim canım benim sagolÇok değil canim..gayet güzel menün..
Çok tatlısınız. Yemek işini eşime bıraktım bende bulgur pilavı ve salata yapayım bariBenim annem de öyle der vallahi ben anlamıştım zatenMthn83 de anladıda bence işte muziplik yapacak ya
Takımın yaramaz cocugu ama maşallah takdir ediyorum evlatları ile özellikle çiş muhabbetiyle bile ugraşıp dururken pozitif ligine hayranım
Allah kimseyi annesiz aglamasın herkez gülsün hepÇok tatlısınız. Yemek işini eşime bıraktım bende bulgur pilavı ve salata yapayım bari
Aaaa tel. De bi sorun var hep yanlış yazıyor yaAllah kimseyi annesiz aglamasın herkez gülsün hep
Ee Bi zahmet herşeyi adam dan bekleme demi
3 gündür yanlız cebelleşiyom yapsın az cık. İşte mangalları fırın ağzını yapmış yemiş. Ben bursa kuru ekmek soğanAllah kimseyi annesiz aglamasın herkez gülsün hep
Ee Bi zahmet herşeyi adam dan bekleme demi
Oyyy kıyamam sana haklısın o zaman3 gündür yanlız cebelleşiyom yapsın az cık. İşte mangalları fırın ağzını yapmış yemiş. Ben bursa kuru ekmek soğan
Yemeği yapma işi hep bendeÇok tatlısınız. Yemek işini eşime bıraktım bende bulgur pilavı ve salata yapayım bari
Ay valla tek kendi işlerini kendileri yapsalarda hergun mangal yeseler3 gündür yanlız cebelleşiyom yapsın az cık. İşte mangalları fırın ağzını yapmış yemiş. Ben bursa kuru ekmek soğan
Yemeği yapma işi hep bende
Yeme işini eşim üstlenir sağolsun
Afiyet olsun canım benimEveet
Evdekilerin akşam menüsü
Lavaş ekmeğinden 2 çeşit peynirli pastırmalı gözleme
Benimki
Kereviz çorbası
Şili biberli labneli meze
Allah tan mangal ne eşim yakar ne ben.Sen de bendensin canım eşim hiç anlamaz hatta balık yapacağım zaman diyorum bu erkek işi ama nerde anca yemeyi biliyor mangal bile ben yakarım o sevmezmiş yakmasını ama yemesini sever
İyimiş ben urfalıyım mangal severim eşim tam tersi mahrum kalıyor um işte öyleAllah tan mangal ne eşim yakar ne ben.
Geçenlerde hava güzel et al mangal yapalım dedim.
Mangalı kim yakacak dedi
Büyük oğlan ben yakarım dedi, bu sefer mangalı bodrumdan çıkarmak lazım, onu kim yapacak dendi. Hadi o işide küçük oğlana yaptıralım bide akşam onları toplaması var.
En iyisi elektrikli barbekü, mutfağa takıp takıp pişiriyorum.
Ay benimki de mangal delisi, bir de güzel yapar ki,peşine de bool.bol iltifat beklerİyimiş ben urfalıyım mangal severim eşim tam tersi mahrum kalıyor um işte öyle
Ay canım sana cevap yazmış gibi oldu kusura bakma en son mangal konusunda sen yazdigin için, mahrum kalıyorum demissin özür dilerim kırdıysam nispet eder gibi olmuş, ama gram öyle bir niyetim yok inan banaİyimiş ben urfalıyım mangal severim eşim tam tersi mahrum kalıyor um işte öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?