- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Bir iki kaşık mantar, yoğurt ve haşlanmış brokoliBu ne yemeği pırasamı
Ney ödüyor dedim 3 kez okudum
Ben sohurdada yemiyorum zor geliyor hazırlamak bide zorla yeniyor ya istemiyor insanın canı. Eşimde istemiyor bana su ver yeter diyor.
Su içiyoruz namaz kılıp yatıyoruzinşallah spor da yaparsak bence inanılmaz değişimler olucak çok heyecanlıyım. Ramazan beni herzamn heyecanlandır çok seviyorum oruç tutmayı ve saglıklı hissediyorum. Maneviyatımizi dahada kuvvetleniyor. Bence her yönden çok çok faydaları var. Rabbım çok büyük
su
Ben 5 kere okudum anlamadım ne ödeneği
Ben caydan ziyade duble şekersiz türk kahvesi daha çok seviyorum ara sıra filtre kahve Bi alışssan sende seversinoh hızlisin vallaha. Ben daha yıkıyorum son makina kaldı sonra utulucem yerleştircem akşam yemeğinden sonra inşallah. Kahveyi Bi ben sevemedim ya nasıl ıciosunuz onu
Olsun bugünde dinlenirsin. Bazen tükenmişlik çöküyor insanın üzerine
Epeydir görmediğim bir akrabamızı aradım 2 saat konuşmuşuz, sonrada limon sirkesi yaptımKızlar nerdesiniz napiosun uz
2 lafın belini kıralım yaben Bi yandan yazlık çıkarıyorum. Yıkıyorum. Ramazanda hayatta yapamam. Bütün işleri bitirelim güzel güzel ramazana girelim inşallah
Ben seçmeyeceğim, çok geniş gelenleri giyip giyip atacağımBalkonda kahve keyfi yapıyorum tatlım ben hallettim yazlık kışlık olayı bitmiştir
Kolay gelsin sana
HayrolsunGece uyuyamadim sersem gibiyim parmagimi kimildatacak halim yok, bugünüm cöp
En iyisi canım ya Kızılay kutusuna koydum bendeBen seçmeyeceğim, çok geniş gelenleri giyip giyip atacağım
Oh, balkonunuz var oturuyorsunuzBalķonda kahve keyfi yaptım aksama mercimek köftesi yapacağım mercimek haslaniyo yeşillikleri hallettim biraz sonrada spor
Neden oturuyorsunuz kiOh, balkonunuz var oturuyorsunuz
Şualmanyaya geldim geleli 3 ev değiştirdim, hiçbirinde balkonum olmadı.
Neyse bu evde bahçe var, ben çıkıp oturmuyorum
Ben siyah çaydan tiksindim iyimiben de çay keyfi yapıyorum bergamutlu lavantalı
Yanlış yazdım klavye hatası neden bahçede oturmuyorsunNeden oturuyorsunuz ki
Mistik cay denedim oda cok güzelmiş tavsiye ederimBen siyah çaydan tiksindim iyimi
Günde 2 kupa kahve içiyorum
Dünde zencefilli beyaz çay aldım onuda sevmedim
Ödeyince oluyor diyor ya isteyince oluyor
Benim annem de öyle der vallahi ben anlamıştım zatenannem hep ben söyleyim siz anlayın derdi.
Ben söyleyimsiz anlayın işte
EvetEn iyisi canım ya Kızılay kutusuna koydum bende
Balkon severimde bahçe çok sevmiyorumYanlış yazdım klavye hatası neden bahçede oturmuyorsun
Bulursam denerimMistik cay denedim oda cok güzelmiş tavsiye ederim
Evet ya maşallah öyle bir espri yapıyor ki kahkaha atmamak için kendimi sıkıyorumBenim annem de öyle der vallahi ben anlamıştım zatenMthn83 de anladıda bence işte muziplik yapacak ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?