Hem öyle olmasa bile siz kız. Tarafısınız beni tutacaksınızOyyy kıyamam sana haklısın o zaman
İyi adammış hakketAy benimki de mangal delisi, bir de güzel yapar ki,peşine de bool.bol iltifat bekler
Ben de biraz söylemem mesela ilk başta .mmm harika yapmisim demi der :)
Yakmasını, sotelemesini , salatasını bile kendi yapar cunku mangal onun elinden cikacak
Ilk önce bizim minnoşa şöyle tuzlu kekikli
Kendisininkine acılı soslu bilmemneli
Ben normalde mangal tavuk yiyemiyorum eritemiyorum 1 hafta bağırsak ağrısı çekiyorum ama zorrrla yedirir
Bak ibir daha bulamazsın haa der
..
Ay böyle yazarken düşündüm de iyi adammış ha
Ahahahhah
Yok canım estağfurullah olurmu öyle şey ama ben seni kıskandım bak şimdi ne kadar şanslısınAy canım sana cevap yazmış gibi oldu kusura bakma en son mangal konusunda sen yazdigin için, mahrum kalıyorum demissin özür dilerim kırdıysam nispet eder gibi olmuş, ama gram öyle bir niyetim yok inan bana
Bak senide kıskandım şimdi sende cok şanslısınHem öyle olmasa bile siz kız. Tarafısınız beni tutacaksınız
İyi adammış hakket
Ben eşimi çok yağlarım. Allah için güzel yapar. Balık mangal hepsi onda
Benim eşim liseden sonra dışardaymış hep bekar hayatı. Öğrenmiş. Bende verdim gazıBak senide kıskandım şimdi sende cok şanslısın
Teşekkğr ederim. Haklısın hiçbir işe yaramıyor böyle oluncaCanım kek olmamış özellikle ilk etapta bence hiç tercih etme zaten bu 1 hafta bu tarz kaçamaklar yasak listede görmek istemiyoruz dün karar verdik bu hafta herkes 1 er kilo verecektekrar hoş geldin canim
Evet ondan yanayrum demekki
Aah ah dışı seni içi beni derler ya ne diyimYok canım estağfurullah olurmu öyle şey ama ben seni kıskandım bak şimdi ne kadar şanslısın
Işte biz biraz zamanla burnunuzdan kıl aldırmayan tiplere donustugumuz için yanı insan bir güzel söz söylemez miHem öyle olmasa bile siz kız. Tarafısınız beni tutacaksınız
İyi adammış hakket
Ben eşimi çok yağlarım. Allah için güzel yapar. Balık mangal hepsi onda
Eşim hergün olsa yer, bıkmazİyimiş ben urfalıyım mangal severim eşim tam tersi mahrum kalıyor um işte öyle
Damat derken kızın evli miydiEşim hergün olsa yer, bıkmaz
Sağolsun damatta çok sever erinmez yapar, yaptıkça çağırır
Valla iyi adammışAy benimki de mangal delisi, bir de güzel yapar ki,peşine de bool.bol iltifat bekler
Yakmasını, sotelemesini , salatasını bile kendi yapar cunku mangal onun elinden cikacak
Ben normalde mangal tavuk yiyemiyorum eritemiyorum 1 hafta bağırsak ağrısı çekiyorum ama zorrrla yedirir
..
Ahahahhah
Evet 3 de prensesimiz varDamat derken kızın evli miydi
Ay Allah bağışlasın erken anne oldu desenizeEvet 3 de prensesimiz var
filtre kahveyi severim ama çay türevlerinin de yeri başka açıkçası. kahveyi en fazla sabah ve öğleden sonra olmak üzere 2 orta boy fincan içebilirim. fazlasını içemiyorum.Ben siyah çaydan tiksindim iyimi
Günde 2 kupa kahve içiyorum
Dünde zencefilli beyaz çay aldım onuda sevmedim
kıymetini bil o zamanAy benimki de mangal delisi, bir de güzel yapar ki,peşine de bool.bol iltifat bekler
..
Ahahahhah
O benim kıymetimi bilsefiltre kahveyi severim ama çay türevlerinin de yeri başka açıkçası. kahveyi en fazla sabah ve öğleden sonra olmak üzere 2 orta boy fincan içebilirim. fazlasını içemiyorum.
siyah çayı açık içerim ama fazlası sıkıyor. ben beyaz çay, yeşil çay ve oolong çayına bayılıyorum. onun dışında evde sürekli başka bitkisel çaylar ve meyve çayları da bulunduruyorum. canım hangisini isterse onu içiyorum. işyerine de 5-6 çeşit bıraktım. orada da içiyorum. bunlar açık çay.
bir de meshstick diye bir markanın, herby diye bir markanın ve bir alman markasının paketli organik çaylarını almıştım. karışımlarını güzel. özellikle herbiy ve alman markasının. doğadan da falan iyi lezzet olarak. arada pratik onları içiyorum. yoksa açık kendim demlerim.
sana tavsiyem ağız tadın hassassa sade beyaz çay ve sade yeşil çay iç. ama yeşil çay da çay çeşidi de önemli. mesela ben Türkiyedeki yerli yeşil çayı sevmiyorum. japonya yeşil çayı aldım. beyaz çaylar da çinden gelmişti. lezzet farkı büyük ki onların da çok çeşidi var.
kısacası çaylar benden sorulur
kıymetini bil o zaman
O benim kıymetimi bilsedün evde yedek telefon vardı onu ayartıyordu benim için
Geçtim karşısına melül melül tatlı tatlı bakıyorum
Ne desene begenirsiniz(gerçi hep yapıyor ya bunu)
Ne bakiyosun
EvetAy Allah bağışlasın erken anne oldu desenize
Hayırlı ömürleri olsun
Yeşil çayı yaprak olarak limon aromalı alıyorum, birde limon parçası atıp içiyorumfiltre kahveyi severim ama çay türevlerinin de yeri başka açıkçası. kahveyi en fazla sabah ve öğleden sonra olmak üzere 2 orta boy fincan içebilirim. fazlasını içemiyorum.
siyah çayı açık içerim ama fazlası sıkıyor. ben beyaz çay, yeşil çay ve oolong çayına bayılıyorum. onun dışında evde sürekli başka bitkisel çaylar ve meyve çayları da bulunduruyorum. canım hangisini isterse onu içiyorum. işyerine de 5-6 çeşit bıraktım. orada da içiyorum. bunlar açık çay.
bir de meshstick diye bir markanın, herby diye bir markanın ve bir alman markasının paketli organik çaylarını almıştım. karışımlarını güzel. özellikle herbiy ve alman markasının. doğadan da falan iyi lezzet olarak. arada pratik onları içiyorum. yoksa açık kendim demlerim.
sana tavsiyem ağız tadın hassassa sade beyaz çay ve sade yeşil çay iç. ama yeşil çay da çay çeşidi de önemli. mesela ben Türkiyedeki yerli yeşil çayı sevmiyorum. japonya yeşil çayı aldım. beyaz çaylar da çinden gelmişti. lezzet farkı büyük ki onların da çok çeşidi var.
kısacası çaylar benden sorulur
kıymetini bil o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?