28 yaşSenin yaş kaç
Kesinlikle. Katı diyetler daha çok kilo aldırıyor bence. Birden kendini kisitlayinca sonrası daha çok sallıyorsun. Bende diyet yapa yapa çok kilo aldım artık yeterince yiyorum ve şu içiyorum bide 2 öğünBen hep zayıftım
Evlendiğinde 50 kiloydum
Ilk çocukta 53, ikinci çocukta 56 kilo oldum. Ne olduysa üçüncü çocuktan baya sonra 60 üzeri oldum, oysaki üçüncüye hamileliğimde sadece 6 kilo almıştım. Sonra saçma sapan diyet yap, bırak diye diye 83 e çıktım. Bu benim zirve, Allah bidaha göstermesin
Şiddetle katılıyorum. Ben asla 3 ana 3 ara ogune inanmıyorum. Doğru olduğunu düşünmüyorum kendi adıma. Ben tek öğün beslenirdim. Ve sebze oooo nerde bulcan kim yapacak. Ne bulduysam onu yerdim 2 öğün yerdim bazı günler. Ama zararliydi sebze bulamam zamanda yok. İsteri sana dışarıdan yemek söylüyor. Karnın doyduğuna sukrediosun. Ve ne yağ vardı ne kilo ya. Suda aynı hiç tuketmezdim. Ama hareket vardı hem öğün 1 yada 2 hemde hareket vardı akşama kadarHayirli mutlu sabahlar ..burdan uzak durmayin kizlar..menülerde üst üste kaçamak olduğunda kizmamiz normal...düşününki bir diyetisyen kontrolünde kilo veriyorsunuz...sizden her günün menülerinizi istiyor...diyetisyeninizde kizardi size değilmi..birde üstüne para vererek kilo vermeye çalişiyorsunuz ..oysaki burda kimse sizden bir ücret taleb etmiyor...ve açik söylemem gerekirse..3 öğün ve ara öğünleri öneren bir diyetisyene asla ben 1 kuruşumu bile harcamazdim...şu bir gerçekki her diyetisyen doğrulari bilmiyor veya gördükleri eyitim o doğrultuda olduğu için bildiklerinin dişina çikamiyorlar...Ibn-i sina 2 öğün sağlik 3 öğün hastaliktir demiş..bunu Peygamberimiz Hz.Muhsmmed s.a.v.de söylemiş..prygamberimizin sözü üstüne başka doğru kabul etmem ben ...farkettiyseniz birçok değişim yaşaniyor son zamanlarda...ve dönüp dolaşip yine Peygamberimizin tavsiyelerine dönüyor tekrar bütün dünya ..
Ben sohurdada yemiyorum zor geliyor hazırlamak bide zorla yeniyor ya istemiyor insanın canı. Eşimde istemiyor bana su ver yeter diyor.Evet gercekten cok haklısın canım bende karşıyım 3 ana 3 ara ögün öyle bir diyet yapsam daha çok kilo alırım ben 2 ögün en saglıklısı canan Karatay da aynı sını söylüyor zaten Bi düşünsek ramazanda cogu kişi kilo verir sebebi 2 ögün yemek birde saglık lı şeyler yediysen işte bu
suTünaydın kızlaar
Ben de iki öğünü daha doğru buluyorum, bu aralar yükselen intermittent fasting trendi var. Denemek lazım
Dün akşam ödev yapıyordum yazamadım ama gazoz meselesinde kızanlar oldumaalesef akşam yemeğinin yanında hep asitli içecek içmeye alışmışım, keşke bir alternatifini bulsam. Bir ara soda limon yapıp içiyordum ama o da midemi yaktı. Ne içilir acaba yemeğin yanında, önerisi olan var mı?
Tünaydın kızlar
Sabah sabah çok yorgunum.
Eşim eve geldi çok şükür. Aileme ekmek yapayım dedim ama mayalamayı aceleye getirince hoş olmadı doğrusu. Neyse ki birazından pişi yapmıştım. O güzel oldu bayılarak yediler.
Evde son 2 yumurta kalmıştı. Onları ben yedim. Hala aç hissediyorum ama yiyesim yok.
Dün güzel beslenmeme ve spor yapmama rağmen 79.9 çıktım. Azalacağıma artıyorum. Hayırlısı
Ben 5 kere okudum anlamadım ne ödeneğiNey ödüyor dedim 3 kez okudum
Balkonda kahve keyfi yapıyorum tatlım ben hallettim yazlık kışlık olayı bitmiştirKızlar nerdesiniz napiosun uz
2 lafın belini kıralım yaben Bi yandan yazlık çıkarıyorum. Yıkıyorum. Ramazanda hayatta yapamam. Bütün işleri bitirelim güzel güzel ramazana girelim inşallah
Ayrana biraz soda karistirip nane yapragi atAhaha yaa bir bardak ayran içeyim şıp diye uyurum öyle bir bünyeama bu akşam ayran içeceğimm gazozdan kat kat iyidir
Bu arada ellerine sağlıık, bayılırım pişiye
Gece uyuyamadim sersem gibiyim parmagimi kimildatacak halim yok, bugünüm cöpKızlar nerdesiniz napiosun uz
2 lafın belini kıralım yaben Bi yandan yazlık çıkarıyorum. Yıkıyorum. Ramazanda hayatta yapamam. Bütün işleri bitirelim güzel güzel ramazana girelim inşallah
Evet sodalı ayran yag yatırıyor diye duymuştum az da limon ileAyrana biraz soda karistirip nane yapragi at
İnsanın hiç bir şey yapası gelmiyor demiGece uyuyamadim sersem gibiyim parmagimi kimildatacak halim yok, bugünüm cöp
Aynennİnsanın hiç bir şey yapası gelmiyor demi
Haklısın tabii ki canımHalâ geçmedim ortalık böyleyken zor biraz duzelse gidecem
Ödeyince oluyor diyor ya isteyince oluyorBen sohurdada yemiyorum zor geliyor hazırlamak bide zorla yeniyor ya istemiyor insanın canı. Eşimde istemiyor bana su ver yeter diyor.
Su içiyoruz namaz kılıp yatıyoruzinşallah spor da yaparsak bence inanılmaz değişimler olucak çok heyecanlıyım. Ramazan beni herzamn heyecanlandır çok seviyorum oruç tutmayı ve saglıklı hissediyorum. Maneviyatımizi dahada kuvvetleniyor. Bence her yönden çok çok faydaları var. Rabbım çok büyük
su
Ben 5 kere okudum anlamadım ne ödeneği
oh hızlisin vallaha. Ben daha yıkıyorum son makina kaldı sonra utulucem yerleştircem akşam yemeğinden sonra inşallah. Kahveyi Bi ben sevemedim ya nasıl ıciosunuz onuBalkonda kahve keyfi yapıyorum tatlım ben hallettim yazlık kışlık olayı bitmiştir
Kolay gelsin sana
Olsun bugünde dinlenirsin. Bazen tükenmişlik çöküyor insanın üzerineGece uyuyamadim sersem gibiyim parmagimi kimildatacak halim yok, bugünüm cöp
Bu ne yemeği pırasamıSelamm
Bugün güzel.gecti çok şükür
Ufak ir kaçamak harici
O da zamanla tükenip bitecekinşallah
Menü
Saat 14.00
Şekersiz çay
Marul,domates,birkaç kaşık mantar , peynir,1 çatal patates kızartması
...
Saat 16.00
Fotoğraftaki
...
Su: henüz 1 lt
Hedefim 3.5 _4 lt insallahEki Görüntüle 2622022
Bu arada kaçamak dediğim 5 adet biskuvi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?