Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

28 yaş aynen nasıl yükseldi anlamadım. Ama yedim tabi boşu boşuna olmadı amaçsız yiyiyordum can sıkıntısı. Ve bir damla su asla içmedim aramıyordum. Bence şu icmemekte çok hızlandırıyor kilo almayı. Artık burnumu tıklıyorum içiyorum 1 litre gerçekten benm bünyeme asla alışkın değil. Oyuzden 1 litre bile bana yarıyor çok şükür. Neyse bidaha almak yok çünkü motive de artık çok zorlanıyoruz. Ben şahsen motive de inanılmaz zorlandım. Bidaha 84 e gelirsem asla birdaha kilo veremem asla

Kesinlikle. Katı diyetler daha çok kilo aldırıyor bence. Birden kendini kisitlayinca sonrası daha çok sallıyorsun. Bende diyet yapa yapa çok kilo aldım artık yeterince yiyorum ve şu içiyorum bide 2 öğün

Şiddetle katılıyorum. Ben asla 3 ana 3 ara ogune inanmıyorum. Doğru olduğunu düşünmüyorum kendi adıma. Ben tek öğün beslenirdim. Ve sebze oooo nerde bulcan kim yapacak. Ne bulduysam onu yerdim 2 öğün yerdim bazı günler. Ama zararliydi sebze bulamam zamanda yok. İsteri sana dışarıdan yemek söylüyor. Karnın doyduğuna sukrediosun. Ve ne yağ vardı ne kilo ya. Suda aynı hiç tuketmezdim. Ama hareket vardı hem öğün 1 yada 2 hemde hareket vardı akşama kadar

Ben sohurdada yemiyorum zor geliyor hazırlamak bide zorla yeniyor ya istemiyor insanın canı. Eşimde istemiyor bana su ver yeter diyor.
Su içiyoruz namaz kılıp yatıyoruz inşallah spor da yaparsak bence inanılmaz değişimler olucak çok heyecanlıyım. Ramazan beni herzamn heyecanlandır çok seviyorum oruç tutmayı ve saglıklı hissediyorum. Maneviyatımizi dahada kuvvetleniyor. Bence her yönden çok çok faydaları var. Rabbım çok büyük
su
Ney ödüyor dedim 3 kez okudum
Ben 5 kere okudum anlamadım ne ödeneği

Kızlar nerdesiniz napiosun uz

2 lafın belini kıralım ya ben Bi yandan yazlık çıkarıyorum. Yıkıyorum. Ramazanda hayatta yapamam. Bütün işleri bitirelim güzel güzel ramazana girelim inşallah
Balkonda kahve keyfi yapıyorum tatlım ben hallettim yazlık kışlık olayı bitmiştir
Kolay gelsin sana

Kızlar nerdesiniz napiosun uz

2 lafın belini kıralım ya ben Bi yandan yazlık çıkarıyorum. Yıkıyorum. Ramazanda hayatta yapamam. Bütün işleri bitirelim güzel güzel ramazana girelim inşallah
Gece uyuyamadim sersem gibiyim parmagimi kimildatacak halim yok, bugünüm cöp

Ödeyince oluyor diyor ya isteyince oluyor

Balkonda kahve keyfi yapıyorum tatlım ben hallettim yazlık kışlık olayı bitmiştir
Kolay gelsin sana
oh hızlisin vallaha. Ben daha yıkıyorum son makina kaldı sonra utulucem yerleştircem akşam yemeğinden sonra inşallah. Kahveyi Bi ben sevemedim ya nasıl ıciosunuz onu
Gece uyuyamadim sersem gibiyim parmagimi kimildatacak halim yok, bugünüm cöp
Olsun bugünde dinlenirsin. Bazen tükenmişlik çöküyor insanın üzerine

Slm kızlar regl oldum bayağı erken geldi kilomda ki artışın sebebi de belli oldu
Menü bildirimi moni Gulhan1
Kahvaltı
Tel peyniri
Bir ceviz içi
Yarım tereyağında yumurta
Bi iki çatal domates salatalık
İki parça fırında patlıcan

Ara 3 çilek bir elma

Akşam 16:30
Bir kase patates salatası
Tel peynir
Biraz acuka

Selamm
Bugün güzel.gecti çok şükür
Ufak ir kaçamak harici
O da zamanla tükenip bitecek inşallah
Menü
Saat 14.00
Şekersiz çay
Marul,domates,birkaç kaşık mantar , peynir,1 çatal patates kızartması
...
Saat 16.00
Fotoğraftaki
...
Su: henüz 1 lt
Hedefim 3.5 _4 lt insallah
Bu arada kaçamak dediğim 5 adet biskuvi

Bu ne yemeği pırasamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…