Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sabah klasik kahvaltı (13. 00)
Oglen (15.00) yeşilçay
Akşam (18.30 yada 18.00 olur)
Taze fasulye (bunu kacirabilirim çok seviyorum. 1 tabak la kurtarırsa iyidir) yanına cacık yaparım.

Su 1 litre ( bana bu kadar bile çok iyi geliyor)
Spor yok

Aslinda su 1.5 litre yeterliymiş ..2-3 litre su fazla bence....yeşil fasulyeyi bende çok severim..afiyet olsun şimdiden..

Günaydın arkadaslarrrrr
gezegenfeza cim ben Allah'ın izniyle su orucuna basladim20. Saatim dolmak üzere inşallah.
Bir iki saat önce boğazıma çok afedersiniz bir balgam yerleşti
Ki hayatımda belki 3 kez balgam olayı yaşadım o da çocukken çok ağır hasta olduğumda
Bence bu demek oluyor ki iyileşme başlıyor inşallah
Ve de parmağıma alerji birikti ,bembeyaz oldu bir parça kaşındı deli gibi ,sonra geçti
Bence bu da vücudundaki alerjen besinler parcalaniyorrrrr
Daha çok erken ama erken reaksiyon verdi gibi vucut hamd olsun
Bugünkü kilom 78.7

Kızlar menü bildirimi Gulhan1 moni

Kahvaltı
Tereyağında 2 yumurta
Tel peynir
Bir hurma

Akşam 15:30
Bir kupa süt
5 hurma
Esasen ben detox veya şok diyetlerden yana değilim...cuma gününden ittibaren normal beslenmeye dikkat et canim......işte mezun olduktan sonra en güzel tarafi arti görsem bile tartida yavaş yavaş veriyorum tekrar artilari üzerimde baski olmadan..inşallah sizlerde istediğiniz kiloya iner mezun olur rahat edersiniz..

Fazla çeşit yokmuş kaçırsanda olur

Hayırlısı olsun canım

Hayırlısı olsun canım
Cook uzun zamandır ilk defa huzurlu bir namaz kıldım, önceden çok yediğim için nefes alamıyordum zorlaniyordum
Ne bileyim çok iyi ya
Yanı şöyle söyleyeyim namazda her zaman huzur buluyorum ama kılarken maneviyatım sanki daha da iyiydi

Bende uzun süreli şok diyetler vs sevmiyorum fazla ödem tutmuşum bugün bayağı rahatladım yarın normal beslenmeye geçeceğim

Kızlar malum Ramazan geldi artık bu süreçte de beslenme düzeni oluşturacağız sizler neler yapacaksınız
Ben normalde de hiç sahur yapmam sadece iftar yerim arada falan da bir şey yemem
Bu yüzden iftarda ne yiyeceğimi iyi ayarlamam lazım
Ya pideyi öyle özledim öyle özledim ki
Bi kez yesem mi acaba

Ben apa beyin diyetine başlamadan önce canimin çektiği yiyecekleri ya cuma yiyordum yada cumartrsi...çok özlediysen ye istersen abartmadan..

Öyle oluyor zaten canim..sağlikli ve az yersek namazlarimizida huşu içinde kilabiliyoruz

Ben apa beyin diyetine başlamadan önce canimin çektiği yiyecekleri ya cuma yiyordum yada cumartrsi...çok özlediysen ye istersen abartmadan..
Çook canım isterse ilk orucumda yiyeyim o zaman ilk üç günü tutamıcam maalesef
Bu arada ölçülerimi aldım tablo yapıyoruz değil mi
21.04.2020 ölçülerim
Göğüs 91
Bel 76
Göbek 85
Kalça 92

Sahuru bizim gibi yapsan daha iyi
Sahurda ne nimetler var

Çook canım isterse ilk orucumda yiyeyim o zaman ilk üç günü tutamıcam maalesef
Bu arada ölçülerimi aldım tablo yapıyoruz değil mi
21.04.2020 ölçülerim
Göğüs 91
Bel 76
Göbek 85
Kalça 92
Bende ilk günleri tutamiycam
Bizimkiler sahura kadar yatmazlar
Bende yatmam
O yüzden sahur iftar şeklinde yapacağım, düzeni bozmayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…