Harika bir kahvalti...afiyet olsunKahvaltıyı zararsız atlatabildim ya gerisi daha kolay
Yulaf lapası ile yaptım kahvaltımı.
içindekiler: 1sb süt, 3yk yulaf ezmesi, 1tk kakao üzerine yarım muz, çilek, beş fındık, 1 kare de bitter çikolata rendeledim
minika uyanmadan yapabilirsem leslie yapacağım. Hareket şart
Evet öyleVe sadece hurma yanina sivi tüketebiliriz diye anladim ben...incir ve kuruyemişte su kurali yine geçerli galiba.. hurmada doymak için değil..enerji versin diye yenilecekmiş..tek sayi olarak..yani..3-5-7 tane...
Ben birde Ramazan özel makalesini inceleyim...
9–6Allah bağışlsınn yaşları kaç?
Büyüdükçe yer şimdi biberon mamasıNa güvenip yemiyor diye kendimi mi kandırıyorum
Vayyy muhteşem hayal ötesiGünaydın hanımlar +lardan kurtuldum şimdilik çok şükür bu sabah 60.1 çıktım 59 a bişey kalmamış
Sen bide beni görVayyy muhteşem hayal ötesi
Olsun ya yemesin inan o toktur. Biz hep. Aç olduğumuz için. Zaman zamanla yeme alışkanlığı değişecek. Şuan çok minnakAmin. Teşekkür ederimm
Tatlı olmasına çok tatlı da bize çekmemiş hiç yemek yediremiyoruz
Amin canm inşallah çok güzel geçer ramazanimizHayirli mutlu sabahlar canlar.....bugün eşimle 2 seviye için slişverişimi yapacağim zaten inciri ve hurmayi özlemiştim......ramazani inşallah en güzel maneviyatiyla geçiririz..
9–6
Görümcem telefonla yedirmeye çalışıyor 2 yaşında onun oğlu da. Yemeyen çocuk yemiyor
Cok yanlış birsey yapıyor canm gerçi kendide biliyordur çaresizlik ama çözümü varVayyy muhteşem hayal ötesi
Olsun ya yemesin inan o toktur. Biz hep. Aç olduğumuz için. Zaman zamanla yeme alışkanlığı değişecek. Şuan çok minnakben oğlumun o yaşlarının kıymetini hiç bilememişim hep Bi temizlik iş güç peşine düşmüşüm. Hiç büyüdüğünü anlamadım. Okdar pismanimki 2 Cide öyle. Yapmicam. Bu hayatta hersey boşmuş zaman değerliymiş.
Amin canm inşallah çok güzel geçer ramazanimiztabi bu ramazan benim için farklı olucak sizlerle hepberaber. Bide değişiklik olarak çeşit hazırlamicam. Misafir agirlamicam. Aslında misafir agirlamamak beni çok üzüyor. Ama güzel. Olan kısmı ben zararlı birsey yemicem böyle avutuyorum kendimi
Cok yanlış birsey yapıyor canm gerçi kendide biliyordur çaresizlik ama çözümü var
[/QU
Babanne öyle alıştırmış. Şimdi bide küçük var. Çok fena çokOlsun ya yemesin inan o toktur. Biz hep. Aç olduğumuz için. Zaman zamanla yeme alışkanlığı değişecek. Şuan çok minnakben oğlumun o yaşlarının kıymetini hiç bilememişim hep Bi temizlik iş güç peşine düşmüşüm. Hiç büyüdüğünü anlamadım. Okdar pismanimki 2 Cide öyle. Yapmicam. Bu hayatta hersey boşmuş zaman değerliymiş.
Amin canm inşallah çok güzel geçer ramazanimiztabi bu ramazan benim için farklı olucak sizlerle hepberaber. Bide değişiklik olarak çeşit hazırlamicam. Misafir agirlamicam. Aslında misafir agirlamamak beni çok üzüyor. Ama güzel. Olan kısmı ben zararlı birsey yemicem böyle avutuyorum kendimi
Cok yanlış birsey yapıyor canm gerçi kendide biliyordur çaresizlik ama çözümü var
Aynen doğru söylüyorsunKizlar çocuklariniza zorlan yedirmeyin..ben bu hatayi yaptim ve zorlan yemek yedirdiğim çocuklarim iştahsiz oldular sonra..ve daha seçiciler yemeklerde... kendi haline rahat serbest biraktiğim çocuklarim şimdi daha iştahli ...zorlan yedirince ilerde tiksinme ve iştahsizlik oluyor çocuklarda..bunuda göz ardi etmeyelim..
Evet fast food yiyeceklerinede daha yatkin oluyorlarAynen doğru söylüyorsun
Benimde zorla yedirdiklerim çok yemek seçer ve kilolular
Doğru söylüyorsun. Doğduğundan beri böyle biraz benim kızım ama gittikçe daha iyi oluyor gibi hissediyorum.9–6
Görümcem telefonla yedirmeye çalışıyor 2 yaşında onun oğlu da. Yemeyen çocuk yemiyor
İllaki değişecek ben büyüyüp de sofrada oturup yemek yiyemeyen birini hiç duymadımOlsun ya yemesin inan o toktur. Biz hep. Aç olduğumuz için. Zaman zamanla yeme alışkanlığı değişecek. Şuan çok minnakben oğlumun o yaşlarının kıymetini hiç bilememişim hep Bi temizlik iş güç peşine düşmüşüm. Hiç büyüdüğünü anlamadım. Okdar pismanimki 2 Cide öyle. Yapmicam. Bu hayatta hersey boşmuş zaman değerliymiş.
Zaten o fotoğraflardan anlıyoruz zamanın acımasız oldugunuDoğru söylüyorsun. Doğduğundan beri böyle biraz benim kızım ama gittikçe daha iyi oluyor gibi hissediyorum.
İllaki değişecek ben büyüyüp de sofrada oturup yemek yiyemeyen birini hiç duymadım
Şu sıralar oturmak sıkıcı geliyor ona doyana kadar masada oturtamıyoruz. Bugün öğle yemeğini balkonda yedirebildim. Bayrak yarışı oyunu gibi bir kaşık yemek balkon turu tekrar bir kaşık yemek derken
Zaman çok acımasız o kadar hızlı geçiyor ki
Çok hızlı büyüyor ve o en minik hallerini unutmaya başlamışım bile. (Dün gece bilgisyarın başında oturup eski fotoğrafları karıştırıdm minika uyuyunca)
Teşekkür ederim daha iyilerini seninde görmen nasip olsunVayyy muhteşem hayal ötesi
Süpersin canımGünaydın hanımlar +lardan kurtuldum şimdilik çok şükür bu sabah 60.1 çıktım 59 a bişey kalmamış
Zaten o fotoğraflardan anlıyoruz zamanın acımasız oldugunuben zamanında oğlum büyüdüğü için oturup ağladığım zamanda oldu küçük halini birdaha yasayamicam goremicem diye
Neyse büyüdükçe bir sonrakine yapıcaz artık
Çok teşekkür ederimSüpersin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?