Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Harika bir kahvalti...afiyet olsun

Evet öyle
Ben sırf yanında çay serbest diye hurma yerim diye düşünüyorum

Amin. Teşekkür ederimm
Tatlı olmasına çok tatlı da bize çekmemiş hiç yemek yediremiyoruz
Olsun ya yemesin inan o toktur. Biz hep. Aç olduğumuz için. Zaman zamanla yeme alışkanlığı değişecek. Şuan çok minnak ben oğlumun o yaşlarının kıymetini hiç bilememişim hep Bi temizlik iş güç peşine düşmüşüm. Hiç büyüdüğünü anlamadım. Okdar pismanimki 2 Cide öyle. Yapmicam. Bu hayatta hersey boşmuş zaman değerliymiş.
Hayirli mutlu sabahlar canlar.....bugün eşimle 2 seviye için slişverişimi yapacağim zaten inciri ve hurmayi özlemiştim......ramazani inşallah en güzel maneviyatiyla geçiririz..
Amin canm inşallah çok güzel geçer ramazanimiz tabi bu ramazan benim için farklı olucak sizlerle hepberaber. Bide değişiklik olarak çeşit hazırlamicam. Misafir agirlamicam. Aslında misafir agirlamamak beni çok üzüyor. Ama güzel. Olan kısmı ben zararlı birsey yemicem böyle avutuyorum kendimi
9–6
Görümcem telefonla yedirmeye çalışıyor 2 yaşında onun oğlu da. Yemeyen çocuk yemiyor
Vayyy muhteşem hayal ötesi
Cok yanlış birsey yapıyor canm gerçi kendide biliyordur çaresizlik ama çözümü var

Babanne öyle alıştırmış. Şimdi bide küçük var. Çok fena çok

Kizlar çocuklariniza zorlan yedirmeyin..ben bu hatayi yaptim ve zorlan yemek yedirdiğim çocuklarim iştahsiz oldular sonra..ve daha seçiciler yemeklerde... kendi haline rahat serbest biraktiğim çocuklarim şimdi daha iştahli ...zorlan yedirince ilerde tiksinme ve iştahsizlik oluyor çocuklarda..bunuda göz ardi etmeyelim..

Aynen doğru söylüyorsun
Benimde zorla yedirdiklerim çok yemek seçer ve kilolular

9–6
Görümcem telefonla yedirmeye çalışıyor 2 yaşında onun oğlu da. Yemeyen çocuk yemiyor
Doğru söylüyorsun. Doğduğundan beri böyle biraz benim kızım ama gittikçe daha iyi oluyor gibi hissediyorum.
İllaki değişecek ben büyüyüp de sofrada oturup yemek yiyemeyen birini hiç duymadım
Şu sıralar oturmak sıkıcı geliyor ona doyana kadar masada oturtamıyoruz. Bugün öğle yemeğini balkonda yedirebildim. Bayrak yarışı oyunu gibi bir kaşık yemek balkon turu tekrar bir kaşık yemek derken
Zaman çok acımasız o kadar hızlı geçiyor ki
Çok hızlı büyüyor ve o en minik hallerini unutmaya başlamışım bile. (Dün gece bilgisyarın başında oturup eski fotoğrafları karıştırıdm minika uyuyunca)

Zaten o fotoğraflardan anlıyoruz zamanın acımasız oldugunuben zamanında oğlum büyüdüğü için oturup ağladığım zamanda oldu küçük halini birdaha yasayamicam goremicem diye
Neyse büyüdükçe bir sonrakine yapıcaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…