Tablo yapmiyoruz arkadaşlarla öyle anlaştik...kendimiz not edip her ay burda bildireceğiz...Çook canım isterse ilk orucumda yiyeyim o zaman ilk üç günü tutamıcam maalesef
Bu arada ölçülerimi aldım tablo yapıyoruz değil mi
21.04.2020 ölçülerim
Göğüs 91
Bel 76
Göbek 85
Kalça 92
Sahur yapınca çok rahatsız oluyorum bi türlü uyuyamıyorumSahuru bizim gibi yapsan daha iyi
Sahurda ne nimetler var
Bende öyle yapacağım düzeni bozmayacağımBende ilk günleri tutamiycam
Bizimkiler sahura kadar yatmazlar
Bende yatmam
O yüzden sahur iftar şeklinde yapacağım, düzeni bozmayacağım
Tamam canım not edeyim bende o zamanTablo yapmiyoruz arkadaşlarla öyle anlaştik...kendimiz not edip her ay burda bildireceğiz...
Normalde bende sahur yapmazdımSahur yapınca çok rahatsız oluyorum bi türlü uyuyamıyorum
Bende öyle yapacağım düzeni bozmayacağım
Tamam canım not edeyim bende o zaman
EvetBende sahura yakın uyuyorum ezan okunmadan kalkıp su içip namaz kılıyorum yatiyorum. Eşimde buğdaylı yoğurt çorbası yiyiyor. Soğuk yoğurda buğday haslamasi yani. Sahur da yemek yemek. Bana herzaman anlamsız gelir amaçsız gelir. Ertesi güne herturlu açsın.
Resmini yolla bi bakıyımBen bide ramazanda kalktığımda 15 dakka leslie yapıcam. Leslienin 15 dakka sinin yeni versiyonu varmış harika ter attırıyor ben yarım saatlik leslie de böle ter atmadım ya şok oldum.
Aaa nereyi goruntulemişim gıııı
Hangi videosu o merak ettimBen bide ramazanda kalktığımda 15 dakka leslie yapıcam. Leslienin 15 dakka sinin yeni versiyonu varmış harika ter attırıyor ben yarım saatlik leslie de böle ter atmadım ya şok oldum.
O an sayfadaymışsın, ben görebiliyorumyaAaa nereyi goruntulemişim gıııı
Ben genelde ilgisiz kocaya ne yapmalı vs tarzı şeylere bahıyodumama artık bakmıyorum saldım gitti amaaan ona mi uzulecem
Arada olur canımYa arkadaşlar böyle ilgisiz kocam odun falan yazıyorum ama odun modun seviyorum da,sevmesem evlenir mıydım sevmesem bir evlat dünyaya getirir mıydım
Nebileyim bazen çok bunalınca burayayaziyorum ama iyi adam ya dayak yok kötü söz yok
Güzel söz de yok ya hani☺☺
Para saklamaz bi tane gizli telefon gelmez
Bazen ben mi sukursuzluge düşüyorum acaba
Öz eleştiri yapmayı çok severim
Çünkü hatalarımı görmek düzeltmem adına mutlu eder beni
Mesela dün
O kadar bunaldim yeteeerr diye yazdım buraya iyi geldi
Sakinledim
AminnnnArada olur canım
Hepimiz yapıyoruz, bazen öyle duygusala bağlıyoruzki ne dese batıyor.
Allah kimseyi sevdiceğinden ayırmasın
Her güzelin bir kusuru vardır arada oluyor işte sonuçta bazen bizim de isteklerimiz veya yapmaması gereken ama onlara normal gelen davranış lar oluyor bende bazen bunalıyorum küsüyorom annem der ki sen adam görmemişsin dayak yok küfür kumar kötü alışkanlık yok evine baglı bulmuşsun da bunuyon der sakin zamanda da dinliyorum kendimi adama haksızlık yapıyorum diye üzülüyorum birileri ile bu tür sıkıntıyı paylaşmak iyi geliyor kuzum her daim dinleriz allahımm agız tadını bozmasın cümlemizin kiniYa arkadaşlar böyle ilgisiz kocam odun falan yazıyorum ama odun modun seviyorum da,sevmesem evlenir mıydım sevmesem bir evlat dünyaya getirir mıydım
Nebileyim bazen çok bunalınca burayayaziyorum ama iyi adam ya dayak yok kötü söz yok
Güzel söz de yok ya hani☺☺
Para saklamaz bi tane gizli telefon gelmez
Bazen ben mi sukursuzluge düşüyorum acaba
Öz eleştiri yapmayı çok severim
Çünkü hatalarımı görmek düzeltmem adına mutlu eder beni
Mesela dün
O kadar bunaldim yeteeerr diye yazdım buraya iyi geldi
Sakinledim
O hangisi tatlım resmini atarmısınBen bide ramazanda kalktığımda 15 dakka leslie yapıcam. Leslienin 15 dakka sinin yeni versiyonu varmış harika ter attırıyor ben yarım saatlik leslie de böle ter atmadım ya şok oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?