- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
AminnnnHer güzelin bir kusuru vardır arada oluyor işte sonuçta bazen bizim de isteklerimiz veya yapmaması gereken ama onlara normal gelen davranış lar oluyor bende bazen bunalıyorum küsüyorom annem der ki sen adam görmemişsin dayak yok küfür kumar kötü alışkanlık yok evine baglı bulmuşsun da bunuyon der sakin zamanda da dinliyorum kendimi adama haksızlık yapıyorum diye üzülüyorum birileri ile bu tür sıkıntıyı paylaşmak iyi geliyor kuzum her daim dinleriz allahımm agız tadını bozmasın cümlemizin kini
Ben azıcık acıkmaya başladımİyiakşamlar sabah
2 haşlanmış yumurta domates yeşillik tuzsuz peynir 6 zeytin şekersiz çay
Akşam
Sardalya balık
Salata
1 dilim cavdar ekmegi
1.5 litre su
2 mil leslie. Ve bölgesel hareketler
Canim.seni uzun süredir uzaktan takip ediyorum ( burda degilken okuyordum ara ara takimlari ) , sen sürekli kendini cok fazla kisitlayip daha sonra patlama yasiyorsun böyle yapmasan saglikli ve dengeli beslensen böyle 1 verip 3 geri almassin 71 kiloyla izne ayrilmissin sanirim en son gördügümde 78 kiloydun , böyle yapmaya devam edersen yukari dogru ilerlemeye devam ediceksin.Ben azıcık acıkmaya başladım1 bardak su ictim,su aciktirdi
Doğru haklısın gerçekten güzel takip etmişsinCanim.seni uzun süredir uzaktan takip ediyorum ( burda degilken okuyordum ara ara takimlari ) , sen sürekli kendini cok fazla kisitlayip daha sonra patlama yasiyorsun böyle yapmasan saglikli ve dengeli beslensen böyle 1 verip 3 geri almassin 71 kiloyla izne ayrilmissin sanirim en son gördügümde 78 kiloydun , böyle yapmaya devam edersen yukari dogru ilerlemeye devam ediceksin.
Umarim.yanlis anlamassin beni
Umarim.basarili olursunDoğru haklısın gerçekten güzel takip etmişsinAma şöyle de bir durum var benim 71 den sonra 78E çıkma serüvenim Abur cubura abanma olayından dolayı emzirmeyi bitirdiğimiz gün 2 cips 3 Çikolata 2 dondurma yemiştim öyle bir delirme delirmeden ziyade 2,5 sene tüketmemenin vermiş olduğu açgözlülük neredeyse 6_7 ay oldu bırakalı 6-7 aydır abur cubur tüketim ondan dolayı bu kadar 6_7 kilo kabardı Şu an kendimi çok çok hazır hissediyorum dediğim gibi eleştiriye açığım usturuplu eleştiriye tabii ki de Sizler de olmasanız hatamız nasıl goreceğiz değil mi
Ama acıkmaya başladım mis gibi mercimek çorbası koruyucuUmarim.basarili olursun
Resmini yolla bi bakıyım
Hangi videosu o merak ettim
Canım ben daha öncede dedim sana. Bardağa dolu tarafından bakicaz artılarimiza bakicaz. Beklentiye girersen bu ne olursa olsun hiç önemli değil. Beklentiler sadece bizi üzer. Başka biseye yaramaz. Rabbım eşlerimizi başımızdan eksik etmesin kaza bela vermesin. Bizimkiler de mükemmel değil ler. Olamazlarda.Ya arkadaşlar böyle ilgisiz kocam odun falan yazıyorum ama odun modun seviyorum da,sevmesem evlenir mıydım sevmesem bir evlat dünyaya getirir mıydım
Nebileyim bazen çok bunalınca burayayaziyorum ama iyi adam ya dayak yok kötü söz yok
Güzel söz de yok ya hani☺☺
Para saklamaz bi tane gizli telefon gelmez
Bazen ben mi sukursuzluge düşüyorum acaba
Öz eleştiri yapmayı çok severim
Çünkü hatalarımı görmek düzeltmem adına mutlu eder beni
Mesela dün
O kadar bunaldim yeteeerr diye yazdım buraya iyi geldi
Sakinledim
Hanımlar burdan atamıyorum. Yani tel uygulamasından. Googleden giricem foruma ordan atarım hemen 1 dkO hangisi tatlım resmini atarmısın
Evet tabiki deeCanım ben daha öncede dedim sana. Bardağa dolu tarafından bakicaz artılarimiza bakicaz. Beklentiye girersen bu ne olursa olsun hiç önemli değil. Beklentiler sadece bizi üzer. Başka biseye yaramaz. Rabbım eşlerimizi başımızdan eksik etmesin kaza bela vermesin. Bizimkiler de mükemmel değil ler. Olamazlarda.
Hanımlar burdan atamıyorum. Yani tel uygulamasından. Googleden giricem foruma ordan atarım hemen 1 dk
Allah razı olsun canımAminnnn
Senin gibi güzel kalpli biriyle komşu olmayı o kadar çok isterdim kita Almanya dan yakınlık hissediyorum iyi mi heheh
Geçmiş olsun canımKızlar geçmişe bakamadım 2aksamdir yemekten sonra baş ağrısı başlıyo neden acaba ağrı kesici ıctim hafifledi
Agrım tamamiyle gecince büyük bir keyifle geçmişi okuyacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?