Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aminnnn

Ben azıcık acıkmaya başladım 1 bardak su ictim,su aciktirdi
Canim.seni uzun süredir uzaktan takip ediyorum ( burda degilken okuyordum ara ara takimlari ) , sen sürekli kendini cok fazla kisitlayip daha sonra patlama yasiyorsun böyle yapmasan saglikli ve dengeli beslensen böyle 1 verip 3 geri almassin 71 kiloyla izne ayrilmissin sanirim en son gördügümde 78 kiloydun , böyle yapmaya devam edersen yukari dogru ilerlemeye devam ediceksin.
Umarim.yanlis anlamassin beni

Doğru haklısın gerçekten güzel takip etmişsin Ama şöyle de bir durum var benim 71 den sonra 78E çıkma serüvenim Abur cubura abanma olayından dolayı emzirmeyi bitirdiğimiz gün 2 cips 3 Çikolata 2 dondurma yemiştim öyle bir delirme delirmeden ziyade 2,5 sene tüketmemenin vermiş olduğu açgözlülük neredeyse 6_7 ay oldu bırakalı 6-7 aydır abur cubur tüketim ondan dolayı bu kadar 6_7 kilo kabardı Şu an kendimi çok çok hazır hissediyorum dediğim gibi eleştiriye açığım usturuplu eleştiriye tabii ki de Sizler de olmasanız hatamız nasıl goreceğiz değil mi

Umarim.basarili olursun

Resmini yolla bi bakıyım
Hangi videosu o merak ettim
Canım ben daha öncede dedim sana. Bardağa dolu tarafından bakicaz artılarimiza bakicaz. Beklentiye girersen bu ne olursa olsun hiç önemli değil. Beklentiler sadece bizi üzer. Başka biseye yaramaz. Rabbım eşlerimizi başımızdan eksik etmesin kaza bela vermesin. Bizimkiler de mükemmel değil ler. Olamazlarda.
O hangisi tatlım resmini atarmısın
Hanımlar burdan atamıyorum. Yani tel uygulamasından. Googleden giricem foruma ordan atarım hemen 1 dk

evet arkadaşlar
25 SAAT 20 dk water fast tamamlandi
Suna karar verdim
Mumu nün da dediği gibi uzun süre yapıp sonunda kurulacağına
24 saatte bir besleneyim mesela her aksam 8 veya 9 da . Zaten ramazan var hayirlisiyla
Hem iftar hem sahur hem tek öğün
Menüm
1 tabak mercimek çorbası
1 tabak yoğurt
Su şimdilik 1 bardak
Ufak tefek yoga hareketleri yaptim

Evet tabiki dee

Bu hanımlar ben çok sevdik yarım saatlikte sıkılıyorum zaten. Bu iyi ter attiriyor

Eklentiler

• Screenshot_20200421_215440_com.google.android.youtube.webp
    33 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_20200421_215450_com.google.android.youtube.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 24
Afiyet olsun canim güzel menü..

Kızlar geçmişe bakamadım 2aksamdir yemekten sonra baş ağrısı başlıyo neden acaba ağrı kesici ıctim hafifledi
Agrım tamamiyle gecince büyük bir keyifle geçmişi okuyacagim
Geçmiş olsun canım
Farklı sebepleri olabilir.
Aletin varsa şeker, tansiyon ölçebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…