Ne anlamda güzel canim@61kiloyum
Dün bunu aldım yeşil çaydan daha güzel
Afiyet olsun canım çok az yemissin arkadaslarda yazmış zaten
Menuleri görünce ben çok yemişim diyorumSabah klasik kahvaltı (13. 00)
Oglen (15.00) yeşilçay
Akşam (18.30 yada 18.00 olur)
Taze fasulye (bunu kacirabilirim çok seviyorum. 1 tabak la kurtarırsa iyidir) yanına cacık yaparım.
Su 1 litre ( bana bu kadar bile çok iyi geliyor)
Spor yok
Bende cuma ölçümlerimi yapayımTablo yapmiyoruz arkadaşlarla öyle anlaştik...kendimiz not edip her ay burda bildireceğiz...
Afiyet olsun canım acikmiyormusunKahvaltı
1 büyük kâse tussuz salata
Akşam
1 büyük kâse tussuz pırasa yemeği
5 domates
Su
1,5 olur
Spor
Akşam biseyler yaparım, şimdi işimçıktı
Afiyet olsunİyiakşamlar sabah
2 haşlanmış yumurta domates yeşillik tuzsuz peynir 6 zeytin şekersiz çay
Akşam
Sardalya balık
Salata
1 dilim cavdar ekmegi
1.5 litre su
2 mil leslie. Ve bölgesel hareketler
Afiyet olsun ❤Slm kizlar, ramazan süslemeleriyle ugrastim sonra derse girdim aksam yemegi derken anca geldim.
Menüm
1 kasik melemen
Zeytin salatalik domates
Findik
Aksam
Bulgur pilavi
Yogurt
Sögüs salata
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Farklı sebepleri olabilir.
Aletin varsa şeker, tansiyon ölçebilirsin
Kizzz gece uyuyamazsin bende akşam 1saate yakın uyumuşum inş şimdi uyuyabilirimSelamlar kızlar
Bugün pek halim yok uyukladım sürekli.
Yarın kesin artıyım. Yedim içtim uyukladım. Oturdum uyudum yattım uyudum uyudum yani
Afiyet olsun ❤Kahvaltım bu.
Arada bol salatalı kısır
Akşam tavuk sote yoğurt
Sabah 20 dk lesli yaptım.
Akşam hiç halim yok
Hayırlısı
Yağları yaktim diyorsun süpersin45 dakika bisiklet sürdüm
Tadi nasıl canım nerden aldin her markette varmıdır@61kiloyum
Dün bunu aldım yeşil çaydan daha güzel
Dün baya acıkmıştım, bugün hiç acıkmadım.Afiyet olsun canım çok az yemissin arkadaslarda yazmış zaten
Menuleri görünce ben çok yemişim diyorumafiyet olsun ❤
Bende cuma ölçümlerimi yapayım
Afiyet olsun canım acikmiyormusun
Afiyet olsun
Afiyet olsun ❤
Sağol canım
Kizzz gece uyuyamazsin bende akşam 1saate yakın uyumuşum inş şimdi uyuyabilirim
Afiyet olsun ❤
Yağları yaktim diyorsun süpersin
Tadi nasıl canım nerden aldin her markette varmıdır
Afiyet olsunnnSabah klasik kahvaltı (13. 00)
Oglen (15.00) yeşilçay
Akşam (18.30 yada 18.00 olur)
Taze fasulye (bunu kacirabilirim çok seviyorum. 1 tabak la kurtarırsa iyidir) yanına cacık yaparım.
Su 1 litre ( bana bu kadar bile çok iyi geliyor)
Spor yok
Valla bu güzel menüyü bozma hiç sonrada pişman olursunİyi akşamlarr
kahvaltı
Yulaf lapası
ara
Sade neskafe
ara
Ayçekirdeği
akşam
Fırında çıtır tavuk (2baget)
iki çatal triliçe
Yarım dilim ıslak kek
Eşimin diyetime katkısı akşam eve üç çeşit tatlı ile birlikte gelmek olduEklerden yemeyeceğim direniyorum. (Kendisi şuan yiyor)
ara
Tuz ve limonlu maden suyu (midem bulanıyor ferah ferah bundan içmek istedim)
su: 1lt
Spor: 2 mile leslie ve minik ile bol bol koşturmak
Lezzetli. Yeşil çayda çok içim bulanıyor benimNe anlamda güzel canim
Yeşil çay gibi rahatsız etmiyor.Afiyet olsun canım çok az yemissin arkadaslarda yazmış zaten
Menuleri görünce ben çok yemişim diyorumafiyet olsun ❤
Bende cuma ölçümlerimi yapayım
Afiyet olsun canım acikmiyormusun
Afiyet olsun
Afiyet olsun ❤
Sağol canım
Kizzz gece uyuyamazsin bende akşam 1saate yakın uyumuşum inş şimdi uyuyabilirim
Afiyet olsun ❤
Yağları yaktim diyorsun süpersin
Tadi nasıl canım nerden aldin her markette varmıdır
Canım. Yeşilçay benimde midemi bulandırır asla sadece içemem limonsuz aslaLezzetli. Yeşil çayda çok içim bulanıyor benim
Cok gecmis olsun canm bence doktora gitmelisin acil.Günaydin kizlar....şu an hala yataktayim...anlatmiştimya size baş dönmesi mide bulantisi var diye kaç gündür sporumuda zar zor yaptim....güvendiğim bir yerden aloe vera içerikli doğal ilaçlar sipariş verdim dün gece başladim kullanmaya umarim iyi gelir...aslinda bu rahatsizliğim yillar önce vardi..20 yaşlarinda başlamişti.. arada bayilip düşüyordum..doktorlara gittim birşey bulamadilar tansiyon düşük dediler sadece. Ve şekerli içecekleri içmemi önerdiler kola fanta gibi veya düşük tansiyon damlasi verdiler..küp şekerin üzerine damlatip yutmam için..hiç bir faydasi olmadi zaten şeker sağliğa nezaman yararli olduki....ama bu aralar rahatsizliğim dahada artti
Benim tahminim Ms olabilir veya vertigo...umarim aldiğim ilaçlarin faydasini görebilirim ..iştahimda kalmadi zorlan yiyorum dahada güçten düşmeyim diye..
Geçmiş olsun canımGünaydin kizlar....şu an hala yataktayim...anlatmiştimya size baş dönmesi mide bulantisi var diye kaç gündür sporumuda zar zor yaptim....güvendiğim bir yerden aloe vera içerikli doğal ilaçlar sipariş verdim dün gece başladim kullanmaya umarim iyi gelir...aslinda bu rahatsizliğim yillar önce vardi..20 yaşlarinda başlamişti.. arada bayilip düşüyordum..doktorlara gittim birşey bulamadilar tansiyon düşük dediler sadece. Ve şekerli içecekleri içmemi önerdiler kola fanta gibi veya düşük tansiyon damlasi verdiler..küp şekerin üzerine damlatip yutmam için..hiç bir faydasi olmadi zaten şeker sağliğa nezaman yararli olduki....ama bu aralar rahatsizliğim dahada artti
Benim tahminim Ms olabilir veya vertigo...umarim aldiğim ilaçlarin faydasini görebilirim ..iştahimda kalmadi zorlan yiyorum dahada güçten düşmeyim diye..
Polis geliyor diye millete söyledikleri gibi. Sende kaptanla mı tehtit ediyon
Geçmiş olsun canım aklına kötü şeyler getirme benim yengem ms hastası yıllardır bayilma fln olmuyor ondaGünaydin kizlar....şu an hala yataktayim...anlatmiştimya size baş dönmesi mide bulantisi var diye kaç gündür sporumuda zar zor yaptim....güvendiğim bir yerden aloe vera içerikli doğal ilaçlar sipariş verdim dün gece başladim kullanmaya umarim iyi gelir...aslinda bu rahatsizliğim yillar önce vardi..20 yaşlarinda başlamişti.. arada bayilip düşüyordum..doktorlara gittim birşey bulamadilar tansiyon düşük dediler sadece. Ve şekerli içecekleri içmemi önerdiler kola fanta gibi veya düşük tansiyon damlasi verdiler..küp şekerin üzerine damlatip yutmam için..hiç bir faydasi olmadi zaten şeker sağliğa nezaman yararli olduki....ama bu aralar rahatsizliğim dahada artti
Geçmiş olsun canımGünaydin kizlar....şu an hala yataktayim...anlatmiştimya size baş dönmesi mide bulantisi var diye kaç gündür sporumuda zar zor yaptim....güvendiğim bir yerden aloe vera içerikli doğal ilaçlar sipariş verdim dün gece başladim kullanmaya umarim iyi gelir...aslinda bu rahatsizliğim yillar önce vardi..20 yaşlarinda başlamişti.. arada bayilip düşüyordum..doktorlara gittim birşey bulamadilar tansiyon düşük dediler sadece. Ve şekerli içecekleri içmemi önerdiler kola fanta gibi veya düşük tansiyon damlasi verdiler..küp şekerin üzerine damlatip yutmam için..hiç bir faydasi olmadi zaten şeker sağliğa nezaman yararli olduki....ama bu aralar rahatsizliğim dahada artti
Cok gecmis olsun canm bence doktora gitmelisin acil.
Sağolun kizlar umarim ciddi bir durum yoktur.Geçmiş olsun canım
Birdaha gitsen dr â
Yanlış yerde düşüp bayılman daha büyük risk
Teşrkkür ederim ..yengen ne gibi rahatsizliklar yaşiyor mesela...benim birde sol kulağim kapandi ..nerdeyse birşey duymuyor..sadece sağ kulağim iyi duyuyorGeçmiş olsun canım aklına kötü şeyler getirme benim yengem ms hastası yıllardır bayilma fln olmuyor onda
Virüs geçince hastaneye gidersin geniş kapsamlı arastirilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?