Ortalik biraz durulsun gitcem doktora...dünüründede vertigo vardi dimi..sor canim bi zahmet..merak ettim şimdi...onunda kulağinda kapanma sağirlik oldumuGeçmiş olsun canım
Inşallah ms deyildir
Önce bi doktora gidip tanı koydur
Ben bi dünürüme soruyum o ne yaptı
Ilk başlarda boyunda kireclemede şüphe ettiler aylarca fizik tedavi gördü çapa tıp fakültesine gitti orda teşhis konuldu belinden sıvı alınıp ms farklı çeşitleri varmış onda yurume bozukluğu ellerde uyusma vardıTeşrkkür ederim ..yengen ne gibi rahatsizliklar yaşiyor mesela...benim birde sol kulağim kapandi ..nerdeyse birşey duymuyor..sadece sağ kulağim iyi duyuyor
Kulakta kirecleme oluncada oluyor böyle durumlar damla antibiyotik fln verir dr bide belki kulak temizleme yapilirOrtalik biraz durulsun gitcem doktora...dünüründede vertigo vardi dimi..sor canim bi zahmet..merak ettim şimdi...onunda kulağinda kapanma sağirlik oldumu
Ortalik biraz durulsun gitcem doktora...dünüründede vertigo vardi dimi..sor canim bi zahmet..merak ettim şimdi...onunda kulağinda kapanma sağirlik oldumu
Evet canim almanyadayim..ve açikcasi burdaki doktorlara pek güvenmiyorum..baştan saviyorlar..yinede iyi bir dr.bulursam giderim..yengenede geçmiş olsun..Allah şifasini versin...Ilk başlarda boyunda kireclemede şüphe ettiler aylarca fizik tedavi gördü çapa tıp fakültesine gitti orda teşhis konuldu belinden sıvı alınıp ms farklı çeşitleri varmış onda yurume bozukluğu ellerde uyusma vardı
Daha ağır seyrediyo ms evden dışarı çıkamıyor artık
Kendini fazla dinleme psikolojik olarak çok etkilenmissin dr gitme imkanın yok dimi
Almanyadaydin yanlış hatirlamiyorsam
Bende öyle bir sorun olmadi...ama diyer egsersizleri yaparken mide bulantisi oluyor..oda sanirim şu anki rahatsizliğimdan oluyor....sporuda birakmak istemiyorum okadar emek verdim..bugün dinlenme günüm sonra 5 günün sonunda 3 aydir caliştiğim program bitiyor...Biz daha yeni kahvaltı yaptık
Bu arada birsey sorucam leslieciler. Ben leslie tok karna yaptığımda midem ağrıyor midem ağzıma geliyor
Afiyet olsun canım bende kahvemi ıctim biraz sonra yaparım sporumuBiz daha yeni kahvaltı yaptık
Bu arada birsey sorucam leslieciler. Ben leslie tok karna yaptığımda midem ağrıyor midem ağzıma geliyor
Niyeki canımArkadaşlar benim diskalifiye olmadan ayrılma şansım varmı? Süreç biraz zorlayıcı oluyor
En çok arattığını yazdığın geliyorBende öyle bir sorun olmadi...ama diyer egsersizleri yaparken mide bulantisi oluyor..oda sanirim şu anki rahatsizliğimdan oluyor....sporuda birakmak istemiyorum okadar emek verdim..bugün dinlenme günüm sonra 5 günün sonunda 3 aydir caliştiğim program bitiyor...
Niye diskalifye olacaksinki her hafta bildirimini yapiyorsun...ama senin durumun zor canim..istersen biraz durumun düzelip rahatladiktan sonra katilabilirsin yine listeye...bence tam olarak ayrilma burdan..liste dişi devam et takim içinde olarak..tam olarak ayrilirsan yine kilo alabilirsinArkadaşlar benim diskalifiye olmadan ayrılma şansım varmı? Süreç biraz zorlayıcı oluyor
Psikolojik olarak kaldıramıyorum. Öğlene kadar yattım bıraksalar hala yatarım. Eşim yine gitti.Niyeki canım
Gelip yazınca sorun oluyor galibaNiye diskalifye olacaksinki her hafta bildirimini yapiyorsun...ama senin durumun zor canim..istersen biraz durumun düzelip rahatladiktan sonra katilabilirsin yine listeye...bence tam olarak ayrilma burdan..liste dişi devam et takim içinde olarak..tam olarak ayrilirsan yine kilo alabilirsin
Banada sebze resimleri geliyor.En çok arattığını yazdığın geliyor
Bana lâzımdık reklamı geliyor
Lesli ya aç yapıyorum yada yemekle arasında 2–3 saat bırakıyorum
Bazen hızlı giden kilolar önce motive ediyor sonra azalinca psikolojik çöküyorsunPsikolojik olarak kaldıramıyorum. Öğlene kadar yattım bıraksalar hala yatarım. Eşim yine gitti.
Diskalifiye olmadan tekrar gelme şansımı kaybetmeden ayrılmak istiyorum. Cumadan beri hiç değişiklik yok kilom da. Kendimi kastığımla kalıyorum.
2 haftadır kafama göre ayarlıyorum. Şifa yı bilmem ben yittimBazen hızlı giden kilolar önce motive ediyor sonra azalinca psikolojik çöküyorsun
Yitik şifa seni zorladi muhtemelen normal rutine geçmek istiyormusun
Anliyorum canim...sen nasil kendini rahat hissediyorsan öyle yap..kendini baski altinda hissetme...ama dediğim gibi takim içinde yarişmani tavsiye ederim..listede olunca baski daha fazla oluyor. Liste dişi yarişarak yine dikkat ederek yavaş yavaş kilonu yine verbilirsinGelip yazınca sorun oluyor galiba
Kafam pek rahat değil. Çok sağlıklı düşünemiyorum
Cuma bildirim yaparım inşallah zorda kalmayın. Gündüzleri ev geceleri kabuslar içten içe çöküyorum.Anliyorum canim...sen nasil kendini rahat hissediyorsan öyle yap..kendini baski altinda hissetme...ama dediğim gibi takim içinde yarişmani tavsiye ederim..listede olunca baski daha fazla oluyor. Liste dişi yarişarak yine dikkat ederek yavaş yavaş kilonu yine verbilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?