Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bence ciddi bir sağlık sıkıntın olabilir ve bu tür sporlar kesinlikle ilerletebilir. Bence ara vermelisin canm vücut şeklinden daha önemli sağlık. En azından iyi bir doktor bulanakadar lütfen spor yapma. Doktora gözlük ilacını herseyin al devam edersin. Bu iş kötü şeyler doğurabilir.
Arkadaşlar benim diskalifiye olmadan ayrılma şansım varmı? Süreç biraz zorlayıcı oluyor
Canım ben ce apa sana iyi gelmedi fikrimce. Çünkü bazı karakterler sınırlamalar sevmez ve tükenmişlik yaşarlar.
Kendimden biliyorum oyuzden asla apaya girmedim. Biliyorum bozucam psikolojik olarak yıpranıcam ve daha beter yemeye başlıcam. Bence grubu bırakmak yerine apayi bırak. Hatta asıl listeden çık yedek listeye geç. Hem gel sohbet et bildirim yap hem rahatla. Bence gidersen 80 in üstüne çıkabilirsin. Kilo alarak gelmen yeni bir başlangıç ve yıpranma yolu.
Afiyet olsun canım bende kahvemi ıctim biraz sonra yaparım sporumu
Afiet olsun canım.,

Bence ciddi bir sağlık sıkıntın olabilir ve bu tür sporlar kesinlikle ilerletebilir. Bence ara vermelisin canm vücut şeklinden daha önemli sağlık. En azından iyi bir doktor bulanakadar lütfen spor yapma. Doktora gözlük ilacını herseyin al devam edersin. Bu iş kötü şeyler doğurabilir.
Arkadaşlar benim diskalifiye olmadan ayrılma şansım varmı? Süreç biraz zorlayıcı oluyor
Canım ben ce apa sana iyi gelmedi fikrimce. Çünkü bazı karakterler sınırlamalar sevmez ve tükenmişlik yaşarlar.
Kendimden biliyorum oyuzden asla apaya girmedim. Biliyorum bozucam psikolojik olarak yıpranıcam ve daha beter yemeye başlıcam. Bence grubu bırakmak yerine apayi bırak. Hatta asıl listeden çık yedek listeye geç. Hem gel sohbet et bildirim yap hem rahatla. Bence gidersen 80 in üstüne çıkabilirsin. Kilo alarak gelmen yeni bir başlangıç ve yıpranma yolu.
Afiyet olsun canım bende kahvemi ıctim biraz sonra yaparım sporumu
Adiyet olsun canım.

...
Slm kızlar menü bildirimi Gulhan1
Kahvaltı
Tel peyniri
2 dilim kaşar
Biraz acuka

Akşam 15:00
Bir kase Bulgurlu yeşil fasülye yemeği
Maşallah sana canim..başlangiç kilonu gördüm şimdi profilinde...9 kilo 700 gram gitmiş..hedefine çok az kalmiş..

Tatlım cok üzüldüm ama doktora git mutlaka ortalık kötü ama yinede ihmal etme derim cokk geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Cuma bildirim yaparım inşallah zorda kalmayın. Gündüzleri ev geceleri kabuslar içten içe çöküyorum.
Biraz silkelenip gelirim seviyorum burayı o yüzden diskalifiye olmak istemiyorum
Benim kızkardeşim de takımda yarışırken perşembeden stres yapmaya başlardı. Cuma kendini sıkmaktan eksi bile göremezdi.
Sonra mezun olup gitti. Daha serbest daha güzel kilo verdi.
Belki seninki de öyledir.
Liste dışı yarışırsın stres yapmazsın

Kızlar nerdesiniz
Acep nerelerdeyim
Sabah kalkıp sarma sardım
Markete gittim, geldim
Kahvaltı yaptım
Evi topladım
Bahçeye çıktım, çapa yapıp 6 torba ( 40 lt) toprak döktüm
Evin etrafındaki yabani otları temizledim
Garajın önündeki yabani otları temizledim
Markete gittim
Seraya gittim
Geldim bir yorgunluk kahvesi içtim
Yemek yaptım, erkekleri doyurdum
Sıra bende, mutfağı toplar yavaş yavaş kendi yemeğimi hazırlarım
Bacaklarım hâlâ titriyor

Ayyyy okurken yoruldum maşallah bacım

Cuma bildirim yaparım inşallah zorda kalmayın. Gündüzleri ev geceleri kabuslar içten içe çöküyorum.
Biraz silkelenip gelirim seviyorum burayı o yüzden diskalifiye olmak istemiyorum
Tatlim zor günler geçiyoruz özellikle sen biraz daha artın var ama geçecek bu günler kasma kendini oldugu kadarıyla ama sakın nurdan uzaklaşma

İyiakşamlar kızlar
Sabah
1 dilim cavdar ekmegi
Peynir zeytin
Ögle
4 adet çilek
Filtre kahve
Akşam
1 kase tarhana çorbası
1 kabak 2 adet de biber dolması
Cacık
2 mil leslie
15 dkk yer hareket leri
1 litre su ama 2 yi bulur

Dolmalar bulgurluysa menün güzel...iyide Spor yapmişin...

Ayni canim...o aldiğim ürünlerden kullanacağim ..umarim düzelir bitçok insan iyileşmiş o ilaçlardan...düzelmezse artik doktora gidcem
Dolmalar bulgurluysa menün güzel...iyide Spor yapmişin...
İnşallah canım faydasını görürsün Allah şifa versin inşallah
Dolmalar yarı pirinç yarı bulgur idi kendime ayrı harç yapmaya üşendim yarı yarıya koydum caktırmadan yarın sporu fazla tutayım

Polis geliyor diye millete söyledikleri gibi. Sende kaptanla mı tehtit ediyon
Lütfen evinizde kalınız az yiyiniz spor yapınız
Benim herif bugün hale gitti de söylemesi ayıp dolap boştu baya
Dedim ki iñsallah çikolata almaz zira bugün aylık iştah patlaması günüm getirdi poşetleri
Kalbim ooo insallah bir kavanoz çikolata almıştır diyo
Beynim sUs kız otur aşağa diyor:)
Sonuç almamış
Oyu ki almamışsın dedim
Nutella kavanozunu 24saatte bitiren sen
Çikolataları 2 saatte tuzla.buz edersin demez mi ;:))

Ay darılsam darılamam çünkü dogri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…