Bence ciddi bir sağlık sıkıntın olabilir ve bu tür sporlar kesinlikle ilerletebilir. Bence ara vermelisin canm vücut şeklinden daha önemli sağlık. En azından iyi bir doktor bulanakadar lütfen spor yapma. Doktora gözlük ilacını herseyin al devam edersin. Bu iş kötü şeyler doğurabilir.Bende öyle bir sorun olmadi...ama diyer egsersizleri yaparken mide bulantisi oluyor..oda sanirim şu anki rahatsizliğimdan oluyor....sporuda birakmak istemiyorum okadar emek verdim..bugün dinlenme günüm sonra 5 günün sonunda 3 aydir caliştiğim program bitiyor...
Canım ben ce apa sana iyi gelmedi fikrimce. Çünkü bazı karakterler sınırlamalar sevmez ve tükenmişlik yaşarlar.Arkadaşlar benim diskalifiye olmadan ayrılma şansım varmı? Süreç biraz zorlayıcı oluyor
Afiet olsun canım.,Afiyet olsun canım bende kahvemi ıctim biraz sonra yaparım sporumu
Bence ciddi bir sağlık sıkıntın olabilir ve bu tür sporlar kesinlikle ilerletebilir. Bence ara vermelisin canm vücut şeklinden daha önemli sağlık. En azından iyi bir doktor bulanakadar lütfen spor yapma. Doktora gözlük ilacını herseyin al devam edersin. Bu iş kötü şeyler doğurabilir.Bende öyle bir sorun olmadi...ama diyer egsersizleri yaparken mide bulantisi oluyor..oda sanirim şu anki rahatsizliğimdan oluyor....sporuda birakmak istemiyorum okadar emek verdim..bugün dinlenme günüm sonra 5 günün sonunda 3 aydir caliştiğim program bitiyor...
Canım ben ce apa sana iyi gelmedi fikrimce. Çünkü bazı karakterler sınırlamalar sevmez ve tükenmişlik yaşarlar.Arkadaşlar benim diskalifiye olmadan ayrılma şansım varmı? Süreç biraz zorlayıcı oluyor
Adiyet olsun canım.Afiyet olsun canım bende kahvemi ıctim biraz sonra yaparım sporumu
Maşallah sana canim..başlangiç kilonu gördüm şimdi profilinde...9 kilo 700 gram gitmiş..hedefine çok az kalmiş..Slm kızlar menü bildirimiGulhan1
Kahvaltı
Tel peyniri
2 dilim kaşar
Biraz acuka
Akşam 15:00
Bir kase Bulgurlu yeşil fasülye yemeği
Tatlım cok üzüldüm ama doktora git mutlaka ortalık kötü ama yinede ihmal etme derim cokk geçmiş olsun canım dikkat et kendineGünaydin kizlar....şu an hala yataktayim...anlatmiştimya size baş dönmesi mide bulantisi var diye kaç gündür sporumuda zar zor yaptim....güvendiğim bir yerden aloe vera içerikli doğal ilaçlar sipariş verdim dün gece başladim kullanmaya umarim iyi gelir...aslinda bu rahatsizliğim yillar önce vardi..20 yaşlarinda başlamişti.. arada bayilip düşüyordum..doktorlara gittim birşey bulamadilar tansiyon düşük dediler sadece. Ve şekerli içecekleri içmemi önerdiler kola fanta gibi veya düşük tansiyon damlasi verdiler..küp şekerin üzerine damlatip yutmam için..hiç bir faydasi olmadi zaten şeker sağliğa nezaman yararli olduki....ama bu aralar rahatsizliğim dahada artti
Benim tahminim Ms olabilir veya vertigo...umarim aldiğim ilaçlarin faydasini görebilirim ..iştahimda kalmadi zorlan yiyorum dahada güçten düşmeyim diye..
Teşekkür ederim canım...
Maşallah sana canim..başlangiç kilonu gördüm şimdi profilinde...9 kilo 700 gram gitmiş..hedefine çok az kalmiş..
Benim kızkardeşim de takımda yarışırken perşembeden stres yapmaya başlardı. Cuma kendini sıkmaktan eksi bile göremezdi.Cuma bildirim yaparım inşallah zorda kalmayın. Gündüzleri ev geceleri kabuslar içten içe çöküyorum.
Biraz silkelenip gelirim seviyorum burayı o yüzden diskalifiye olmak istemiyorum
Acep nerelerdeyimKızlar nerdesiniz
Ayyyy okurken yoruldum maşallah bacımAcep nerelerdeyim
Sabah kalkıp sarma sardım
Markete gittim, geldim
Kahvaltı yaptım
Evi topladım
Bahçeye çıktım, çapa yapıp 6 torba ( 40 lt) toprak döktüm
Evin etrafındaki yabani otları temizledim
Garajın önündeki yabani otları temizledim
Markete gittim
Seraya gittim
Geldim bir yorgunluk kahvesi içtim
Yemek yaptım, erkekleri doyurdum
Sıra bende, mutfağı toplar yavaş yavaş kendi yemeğimi hazırlarım
Bacaklarım hâlâ titriyor
Tatlim zor günler geçiyoruz özellikle sen biraz daha artın var ama geçecek bu günler kasma kendini oldugu kadarıyla ama sakın nurdan uzaklaşmaCuma bildirim yaparım inşallah zorda kalmayın. Gündüzleri ev geceleri kabuslar içten içe çöküyorum.
Biraz silkelenip gelirim seviyorum burayı o yüzden diskalifiye olmak istemiyorum
Ayni canim...o aldiğim ürünlerden kullanacağim ..umarim düzelir bitçok insan iyileşmiş o ilaçlardan...düzelmezse artik doktora gidcemGulhan1 nasıl oldun düzeldin mi biraz merak ettim
Dolmalar bulgurluysa menün güzel...iyide Spor yapmişin...İyiakşamlar kızlar
Sabah
1 dilim cavdar ekmegi
Peynir zeytin
Ögle
4 adet çilek
Filtre kahve
Akşam
1 kase tarhana çorbası
1 kabak 2 adet de biber dolması
Cacık
2 mil leslie
15 dkk yer hareket leri
1 litre su ama 2 yi bulur
Rabbim.sifa versinAyni canim...o aldiğim ürünlerden kullanacağim ..umarim düzelir bitçok insan iyileşmiş o ilaçlardan...düzelmezse artik doktora gidcem
Ayni canim...o aldiğim ürünlerden kullanacağim ..umarim düzelir bitçok insan iyileşmiş o ilaçlardan...düzelmezse artik doktora gidcem
İnşallah canım faydasını görürsün Allah şifa versin inşallahDolmalar bulgurluysa menün güzel...iyide Spor yapmişin...
Benim herif bugün hale gitti de söylemesi ayıp dolap boştu bayaPolis geliyor diye millete söyledikleri gibi. Sende kaptanla mı tehtit ediyon
Lütfen evinizde kalınız az yiyiniz spor yapınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?